Originally Posted by
linux
kötü gelecek derken neye göre kıyaslayacağız? kendi çeyrek bilançolarına göre evet en zayıf olabilir , ama geçen seneki ilk çeyreklerine göre , aldıkları yeni işlere konjunktüre göre de bakmak gereklidir.Özak özelinde herşey güzel gidiyor hisse fiyatlaması hariç. Ela excellence otele daha yeni yılbaşında sektörünün önde gelen duayenlerinden biri genel müdür olarak atandı. Nisan ayı doluluk olarak fena başlamadı, rus turizmi için bir tura çıktı yeni ela yönetimi oldukça büyük teveccüh de gördü denebilir. Doluluk oranlarının iyi gitmesi çok çok muhtemel...
İnşaat tarafı ise gelecek ay start veriyor, ayrıca yeni oldukça süpriz yeni projeler olacağını düşünüyorum ve seziyorum bilinenlere istinaden.İnşaat fiyatlaması bu enflasyon ile 2 yıl daha yeni zirvelere gideceği aşikar. Büyükyalı bile 180 bin bandına gelmişken...İlk çeyrek satış rakamı depremin de etkisiyle büyükyalıda ortalama satış adedinin biraz altında seyretmiş olsada daha önce dediğim gibi artan ortalama satış rakamları ciroda bu açığı kapatmış durumda...
Hisse fiyatına pek takılmamakla beraber, seçim sonrası yeni ekonomi modeline odaklanılmasını gerekli görüyorum...:cool: