Sayfa 394/610 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon
Arama sonucu : 4876 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    kötü gelecek derken neye göre kıyaslayacağız? kendi çeyrek bilançolarına göre evet en zayıf olabilir , ama geçen seneki ilk çeyreklerine göre , aldıkları yeni işlere konjunktüre göre de bakmak gereklidir.Özak özelinde herşey güzel gidiyor hisse fiyatlaması hariç. Ela excellence otele daha yeni yılbaşında sektörünün önde gelen duayenlerinden biri genel müdür olarak atandı. Nisan ayı doluluk olarak fena başlamadı, rus turizmi için bir tura çıktı yeni ela yönetimi oldukça büyük teveccüh de gördü denebilir. Doluluk oranlarının iyi gitmesi çok çok muhtemel...
    İnşaat tarafı ise gelecek ay start veriyor, ayrıca yeni oldukça süpriz yeni projeler olacağını düşünüyorum ve seziyorum bilinenlere istinaden.İnşaat fiyatlaması bu enflasyon ile 2 yıl daha yeni zirvelere gideceği aşikar. Büyükyalı bile 180 bin bandına gelmişken...İlk çeyrek satış rakamı depremin de etkisiyle büyükyalıda ortalama satış adedinin biraz altında seyretmiş olsada daha önce dediğim gibi artan ortalama satış rakamları ciroda bu açığı kapatmış durumda...
    Hisse fiyatına pek takılmamakla beraber, seçim sonrası yeni ekonomi modeline odaklanılmasını gerekli görüyorum...
    Patronun blok mal sattığı fon karda olduğundan ederine aldırmadan satıyor,tamamını satmaz umarım.Genel kurula katılırsanız Küçükçekmece değerleme raporları 1.çeyrek bilançosuna yansıyacak mı sorarsanız,bizi de haberdar edersiniz.Hepimizi her zaman bilgilendirdiniz,teşekkürler.

2.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Patronun blok mal sattığı fon karda olduğundan ederine aldırmadan satıyor,tamamını satmaz umarım.Genel kurula katılırsanız Küçükçekmece değerleme raporları 1.çeyrek bilançosuna yansıyacak mı sorarsanız,bizi de haberdar edersiniz.Hepimizi her zaman bilgilendirdiniz,teşekkürler.
    Bugün işlerim dolayısıyla katılamayabilirim, ancak katılacak arkadaşlar var bilgi alırız ... Küçükçekmece değerleme raporlarının bilançoya yansıması lazım ancak burası özak
    Zaten bilanço 10 gün içinde ekranlarımızda olacağı için problem yok....

3. irmik menkul degerler olarak kapidan içeri girmis bulunmaktayiz. lutfen emniyet kemerlerinizin ayarlari ile oynamayin
    irmik menkul değerler, profesyonel kadrosu ile yıllardır reel hayatta kazandıklarını borsa da heba etmeyi gelenek haline getirmistir

Alıntı Originally Posted by İRMİK Yazıyı Oku
    irmik menkul degerler olarak kapidan içeri girmis bulunmaktayiz. lutfen emniyet kemerlerinizin ayarlari ile oynamayin
    dostum sen emlak işiyle uğraşan birisin emlak satışlarının durduğu ve hatta hiç satılmayacagını fiyatlayan bir hisseye nasıl olduda girdin aklım almıyor
    nasip....

5.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    dostum sen emlak işiyle uğraşan birisin emlak satışlarının durduğu ve hatta hiç satılmayacagını fiyatlayan bir hisseye nasıl olduda girdin aklım almıyor
    abi bu kadar ölü fiyattan girmemek de olmazdi disimi uzun zamandir sıkıyordum buraya gelmemek için ama dayanamadim artık bu fiyatlar bedavadan biraz daha uciz geldi bana
    irmik menkul değerler, profesyonel kadrosu ile yıllardır reel hayatta kazandıklarını borsa da heba etmeyi gelenek haline getirmistir

6. her sektörden insanlarla gorusuyorum herkesin agzinda secim sonrasi kurun atak yapacağı yonunde piyasada ona göre pozisyon aldi bence dovizde.

Alıntı Originally Posted by İRMİK Yazıyı Oku
    abi bu kadar ölü fiyattan girmemek de olmazdi disimi uzun zamandir sıkıyordum buraya gelmemek için ama dayanamadim artık bu fiyatlar bedavadan biraz daha uciz geldi bana
    iyi o zaman hayırlı olsun su akar yerini bulur bekleriz amed beyefendiye piyasadaki her türlü fiyatlamayı hisse fiyatımın üzerine koyduğumu belirtmek isterim...
    nasip....

8. ahmet beyin satisi zamaninda alarkodaki kuzenim vedatin satisina benziyor

Sayfa 394/610 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •