*Erdoğan: Gerek ABD'nin F-16 konusu gerekse Kanada'nın verdiği sözleri tutması noktasındaki olumlu gelişmeler, Parlamentomuzun da olumlu bakışını hızlandıracaktır
Reis al takke ver külah der bence :)
Printable View
*Erdoğan: Gerek ABD'nin F-16 konusu gerekse Kanada'nın verdiği sözleri tutması noktasındaki olumlu gelişmeler, Parlamentomuzun da olumlu bakışını hızlandıracaktır
Reis al takke ver külah der bence :)
yavaş ver be hayven be....
:drunk:
Palaciimin bugün şakası yok gibi duruyor ,gene bi sorti yaptı
8413.00
Aynen , filim sever hocam :rules::rules:
https://www.youtube.com/watch?v=sUyXsRe0UaA
Palayla doktorculuk oynuyoruz bana soyun dedi. Sırtını dinleyecem dedi. Donumu niye çıkardı anlamadım.
Başında olmayınca 841xx leri kaçırmısız gibi duruyor
Bugün longerler fit kapatırsa çok büyük kazanç ..vaz geçtim ekstra kazancı :kmk:
8416.50
Bu nooldu boole ya :notr:
İki dene renk var.
Düşer diye düşünüyorsan kırmızıya basıcan
Ölü kedi zıplar diye düşünüyorsan yeşile basıcan
Çok kolay :) yannuz sen makinayı tuşla dürttükten sonrası biraz adrenalin enjekte ediyorlar, rakkamlar yanıp yanıp sönüyor, o esnada garaoğlanlara yakalanırsan klavyedeki tuşu sök. bişii yapmazlar diye düşünme direk öpüyor
Benim bakırcı eşeğe bakarsan düşüş buraya kadar
Haydi palişoommm uçurrrr artık :rules:
8495.00
volatilite o biçim. trade içün spottan hisse emmektense varantta calllarım. 27 dane hisse var. seç beğen
israil soykırımına karşı dünyada yükselebilen tek reel tepki- yemen kızıldeniz girişini fiili olarak kapattı ticaret gemilerine, dünya ticaretinin altıda biri buradan geçiyor, maersk cpa-cgm costco falan en büyük gemi taşımacıları artık ümit burnundan dolaşmak zorunda, navlun arttı mal fiyatları ve petrol de yükseliş eğilimine girdi.. abd bir operasyon hazırlığında yemenlilere karşı bi koalisyon topladı ama suud ve emirlikler katılmadı bu askeri pakta.. adını da "serveti koruma" operasyonu olarak koymuşlar.. iş ciddiye bindi çünkü petrol fiyatlarını düşüremezlerse demokratlar 10 ay sonraki seçimi asla kazanamazmış
haydi yemen o milyar dolarlık savaş gemilerinden ikisini batır da orrrsp çoocukllarının nasıl rezil olduklarını görelim
Vadenin ve hatta yılın sonuna yaklaştık ,önümüzdeki hafta noel tatili dolayısıyla dış merkezli piyasaların çoğu kapalı
Market-maker , makası beklediğimden daha önce daraltmaya gitti ..
8456.50
Mb nin zararı ile ilgili grafik gelmiş
Hafta sonu ariston hoca ile bu konuyu işlemiştik
Ariston hoca: mb yi kurtaracağını, hiç olmasa kapatır yenisini açaruz aqua... diyordu
Bizde:
Batık ya la bunnar... miki tutmuşlar demiş idik
endeks kontratlarının kontrat büyüklüklerinin düşürülmesi lazım. bir kontrat 84500 kayme. bu şekilde olunca, spottaki pozisyonlar için hedgingde kademeli alım işi zor oluyor... tek kalemde tek fiyat adımından 84500 kayme fazla.... varant ile hedging yapınca da bu sefer varantın zamana bağlı değer kaybı ... opsiyon desen sığ ve alırken veya kapatmak istediğinde devasa fiyat marjı... onun üçün endeks kontratının küçültülmesini talep ediyorum
https://www.hisse.net/topluluk/showt...63#post6655463
Tam ordan döndürdü ...
Ben , burayı okuyup da işlem yaptıklarını yazanlara hep şaşkınlıkla okudum yıllarca ..ama bir değil iki değil ..kaçıncı yahuuuu :rules:
8444.00
https://www.youtube.com/watch?v=xRLD_FR9-Z8
Suud ları sevmem...nazarımda abd ye satılmı bir yönetim var...ama husiler öyle değil, şii filan ama delikanlı adamlar...suud ların soy kırım çabalarına rağmen pes etmediler...bence müslüman dünyann yüz akı oldular..gerçi bunlar da iranın uzantısı filan ama, neyse ne, adam gibi bir tepki ortaya koydular sonuçta.
Bide bunun yarını ..çarşambası var ki ...:notr:
8414.25
Birazdan day tradelik ikinci longumu gene devreye alacam :cool:
8410.00