Sayfa 394/1005 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Viop LVll

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    volatilite o biçim. trade içün spottan hisse emmektense varantta calllarım. 27 dane hisse var. seç beğen
    Aklın yolu bir
    Ta amerikadan dayuda geldi
    Vop yapın trilyoner olursunuz

2. israil soykırımına karşı dünyada yükselebilen tek reel tepki- yemen kızıldeniz girişini fiili olarak kapattı ticaret gemilerine, dünya ticaretinin altıda biri buradan geçiyor, maersk cpa-cgm costco falan en büyük gemi taşımacıları artık ümit burnundan dolaşmak zorunda, navlun arttı mal fiyatları ve petrol de yükseliş eğilimine girdi.. abd bir operasyon hazırlığında yemenlilere karşı bi koalisyon topladı ama suud ve emirlikler katılmadı bu askeri pakta.. adını da "serveti koruma" operasyonu olarak koymuşlar.. iş ciddiye bindi çünkü petrol fiyatlarını düşüremezlerse demokratlar 10 ay sonraki seçimi asla kazanamazmış

haydi yemen o milyar dolarlık savaş gemilerinden ikisini batır da orrrsp çoocukllarının nasıl rezil olduklarını görelim

3. Vadenin ve hatta yılın sonuna yaklaştık ,önümüzdeki hafta noel tatili dolayısıyla dış merkezli piyasaların çoğu kapalı

Market-maker , makası beklediğimden daha önce daraltmaya gitti ..

8456.50
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Pusu kurdum elimdeki şemsiyeyi palaya sapladım gözleri yaşardı delice bir hareket yapabilir.
    Puahahahhahsh
    En tehlikeli olanı yabmışın, hiç arkana bakmadan topukla kaç ordan, yakalanırsan bu sefer duble şemsiye saplar
    Hamdım Piştim Yandım

Mb nin zararı ile ilgili grafik gelmiş
    Hafta sonu ariston hoca ile bu konuyu işlemiştik
    Ariston hoca: mb yi kurtaracağını, hiç olmasa kapatır yenisini açaruz aqua... diyordu
    Bizde:
    Batık ya la bunnar... miki tutmuşlar demiş idik

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    endeks kontratlarının kontrat büyüklüklerinin düşürülmesi lazım. bir kontrat 84500 kayme. bu şekilde olunca, spottaki pozisyonlar için hedgingde kademeli alım işi zor oluyor... tek kalemde tek fiyat adımından 84500 kayme fazla.... varant ile hedging yapınca da bu sefer varantın zamana bağlı değer kaybı ... opsiyon desen sığ ve alırken veya kapatmak istediğinde devasa fiyat marjı... onun üçün endeks kontratının küçültülmesini talep ediyorum
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Haydi palişoommm uçurrrr artık

8495.00
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...63#post6655463

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    8495.00 Day tradelik long
    Tam ordan döndürdü ...

Ben , burayı okuyup da işlem yaptıklarını yazanlara hep şaşkınlıkla okudum yıllarca ..ama bir değil iki değil ..kaçıncı yahuuuu

8444.00

https://www.youtube.com/watch?v=xRLD_FR9-Z8
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Mb nin zararı ile ilgili grafik gelmiş
    Hafta sonu ariston hoca ile bu konuyu işlemiştik
    Ariston hoca: mb yi kurtaracağını, hiç olmasa kapatır yenisini açaruz aqua... diyordu
    Bizde:
    Batık ya la bunnar... miki tutmuşlar demiş idik
    Oradan konu en son Ayşe hatuna nasıl geldi emlak ile Ariston abi en son bu noktada niye buluştular onu da anlatıver

Sayfa 394/1005 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •