Eşleşme kaç
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Eşleşme kaç
verin gazı millete.Şelale dususu var bence kimseyi dinlemeyin.
iyiki spk önlem almış
128600 lot karanlıktaki işlem
1201226 satış bekleyen lot sayısı 3.52 fiyattan
Arkadaslar bu hisse ckarken %3 %5 inerken 3 gunde %60 dustü iste o yüzden borsada kazanma sansın cok düsük
Alıcı sıfır
Taban satışta 1,2 milyon var.
Nerde durur bilnmez.
Simdi size soruyorm bu SPK nin yaptgi ihanet degilmidir neden hissenn dusmesne izin veryolar gelin SPK baskanini ve ekibini mahkemeye verelm maddi ve manevi davalar acalim
1.112.186 lot satış ta sildiler
satmaktan vazgecti adam
alici hacim 459.712 TL 130.600 adet
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2000 lot işlem oldu hepsi bu
başkaca işlem yok an itibariyle
satıştan silinen lotlar hariç
biri paraya kıydı 500 lot aldı :)
500 lot daha alındı :)
Ne diycen mahkemede.
Bu durumda olan bir tek biz miyiz.Borsada ne canlar yandı bugüne kadar.
Bende hep okumuş, dinlemiştim ,ilk defa başıma geliyor.
İpler artık bizim elimizde değil.Alan aldı satan sattı.Batanda batmaya devam ediyor.
Bu durumda;
-Işıklara ait firmaların eski grafikleri
-Genel ekonomik tablo
u düşününce 1 ler 1 altları çok uzak gelmiyor.
Kimsenin gazına gelmeyin.Olumlu yazanlar rant peşinde olduklarından değilde, zorda olan insana moral verip içten içten iyiki benim başıma gelmedi diyenler gibi geliyor.
Geçmiş olsun...
YTD
Hacim 463.253 TL Adet 131.606
Satışta ne kadar var
1.263.028 adet
alakasız yorum , SPK resmen patronun ekmegine yağ sürdü adamlara üstten sattirdi şimdi firmaya bağlı şirketler toplamaya başladı bugün ku kap haberi bakabilirsiniz.. düştükçe toplayacak ve aynı oyun yine oynanacak belki bukez 10 a çıkaracak oradan bir daha satacak ky ye yine bir ceza yine alttan topla ne guzel SPK CEMAS ortaklığı
şu anda panik satışı ile mal toplaniyor güzel inceden ohh ne güzel ya bedava para
SPK ky yi korudu way aq
yarın satış bittiğinde bukez yukarı harekette tek lot alım fırsatı vermeyecek bunuda buraya yazıyorum olan ky ye olmuş olacak
yukarı çıkarken devre kesici hemen çalışır ama orada SPK nin hakkını yememek lazım
sabahtan beri elimde patlayan kadar mal anca satıldı.Nasıl mal toplanıyor diyorsunuz anlamadım.
İnşallah siz haklısınızdır.
Ortalama düşürmek için mal almayı düşünüyor musunuz peki?
Hepimizin canı yanıyor ama beklemekten başka çare yok.En azından satmak isteyenin fiyatına bakmadan satabileceği günlere kadar.
bak nibaş prim yapıyor o şirket de bu adamın
hacim 468.212 TL
adet 133.015
senin elinde baya mal patlamış patron :)
kaderde varsa si.... mek neye yarar üzülmek
yarın yerli otomobil hikayesi ve şeker fabrikası alımı olursa anlaki toplanan para buralarda kullanıldı :)
Bu dusunceye gelinmesi icin alis yapilabilir ki gelinmis zaten amac hedefe ulasmis
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inşallah elinde mal vardır ne kadar cahilce yorumlar .Hesap kitaptan yoksun.Şelale dususu diyoruz sen mal topluyorlar diyorsun.arkadaşlar hesap su bu kagıt 7.10 dan düştu 3.52ye yani yüzde elli zarar.3.52 den mal ala kisı yüzde yüz kazanmalidir ki 7.10 a gelsin.Hele ki pazartesi satis durursa yukselecek diye atlayanlar olursa onlarda keklenir.Başkada bir yorum yapmiyorum.Allah olanlara sabir versinInşallah doğrusunu yaparsiniz.doğrusu neyse artık
bugün ku kap haberini aciklarmisiniz o zaman?
Insallah seninde elinde vardir. Burada birinin kaybetmesine sevineceksen uza
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dostum iş bank cepten bakıyorum ve verdiğim bilgi doğru gun içi toplam hacim ve satılan adet
kirsehir seker fabrikasi ihalesi de iptal
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
katilmama karari almislar
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardonda kendimi niye sorgulayacakmisim ben bu borsaya neden girdim beni koruyan bir kurum var diye oyleyse sen simdi git bir hisseye parani yatr 2 gun sonra sirket desinki ben battm 3 gun sonra baska bir adla ayni sahis baska sirket kursun spk onayyla ama senn paran batsn ozaman sormazmsn bu SPK ne ise yaryor bende sana soylemi diyim kardes sende gidip borsaya yatrmasaydn arsa alsaydn o parayla spk yi ne sucluyon ama sende sonucta bi kurum olmasa arkanda parani yatrrmsn hayr dimi oyleyse bana once kendine bak deme cikisnda inisnde bir adabi vardr SPK nin yaptgi hainliktr ihanettr hepsi birbirnden haberdar bugun cemas yarn baska hisse bu SPK nin basndakiler hepsi is birligi icinde gozunuzu acin arayn mail atin uyarn bunlari yapmadgnz surece bunlar daha cok can yakar SPK VE BASINDAKILER HAINDR
nibaş tavana gidiyor spk şimdi orayada atlar