Sayfa 394/918 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 7338 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    şu anda panik satışı ile mal toplaniyor güzel inceden ohh ne güzel ya bedava para

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sabahtan beri elimde patlayan kadar mal anca satıldı.Nasıl mal toplanıyor diyorsunuz anlamadım.
    İnşallah siz haklısınızdır.
    Ortalama düşürmek için mal almayı düşünüyor musunuz peki?
    Hepimizin canı yanıyor ama beklemekten başka çare yok.En azından satmak isteyenin fiyatına bakmadan satabileceği günlere kadar.

2. bak nibaş prim yapıyor o şirket de bu adamın

3.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    sabahtan beri elimde patlayan kadar mal anca satıldı.Nasıl mal toplanıyor diyorsunuz anlamadım.
    İnşallah siz haklısınızdır.
    Ortalama düşürmek için mal almayı düşünüyor musunuz peki?
    Hepimizin canı yanıyor ama beklemekten başka çare yok.En azından satmak isteyenin fiyatına bakmadan satabileceği günlere kadar.
    hacim 468.212 TL
    adet 133.015

senin elinde baya mal patlamış patron

4. kaderde varsa si.... mek neye yarar üzülmek

5.  Alıntı Originally Posted by kenan67 Yazıyı Oku
    ustam şimdi nasıl bekliyorsak o zaman da bekleriz telaşe yok ne oldu şirket iflas mı etti ne oldu sadece spk nın o.çoçukluğu bir de borsa gündemin
    yarın yerli otomobil hikayesi ve şeker fabrikası alımı olursa anlaki toplanan para buralarda kullanıldı

6.  Alıntı Originally Posted by kenan67 Yazıyı Oku
    batık olan şirket pay toplarmı soruyorum size
    06.03.2018 - 06.03.2018 tarihleri arasında ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 5,05 - 5,05
    TL fiyat aralığından 78.855 adet alış işlemi ve 0 adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
    işlemle birlikte ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 06.03.2018 tarihi
    itibariyle %4,56 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki
    tabloda verilmektedir.
    Bu dusunceye gelinmesi icin alis yapilabilir ki gelinmis zaten amac hedefe ulasmis

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    şu anda panik satışı ile mal toplaniyor güzel inceden ohh ne güzel ya bedava para

inşallah elinde mal vardır ne kadar cahilce yorumlar .Hesap kitaptan yoksun.Şelale dususu diyoruz sen mal topluyorlar diyorsun.arkadaşlar hesap su bu kagıt 7.10 dan düştu 3.52ye yani yüzde elli zarar.3.52 den mal ala kisı yüzde yüz kazanmalidir ki 7.10 a gelsin.Hele ki pazartesi satis durursa yukselecek diye atlayanlar olursa onlarda keklenir.Başkada bir yorum yapmiyorum.Allah olanlara sabir versinInşallah doğrusunu yaparsiniz.doğrusu neyse artık

8.  Alıntı Originally Posted by qwerre Yazıyı Oku
    inşallah elinde mal vardır ne kadar cahilce yorumlar .Hesap kitaptan yoksun.Şelale dususu diyoruz sen mal topluyorlar diyorsun.arkadaşlar hesap su bu kagıt 7.10 dan düştu 3.52ye yani yüzde elli zarar.3.52 den mal ala kisı yüzde yüz kazanmalidir ki 7.10 a gelsin.Hele ki pazartesi satis durursa yukselecek diye atlayanlar olursa onlarda keklenir.Başkada bir yorum yapmiyorum.Allah olanlara sabir versinInşallah doğrusunu yaparsiniz.doğrusu neyse artık
    bugün ku kap haberini aciklarmisiniz o zaman?

Sayfa 394/918 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •