Banka alması spekülatif. Bence de şu an anlamlı değil. Ama bir haber var ve önden bilip alıyorlarsa da onu bilemem..
Ama teknik olarak kısada 2 li dip yapmıştı..
Printable View
hay maşşallah güldür güldür gidiyor ..pıst 7800 yaklaştıkça baraj kapaanla oynamayasın Bozkurt :)
7800 den de dönmezse zictik:he:
Bankalari öğle olmadan tavan yapacak ellam.
CDS 305 gelmesi ABD tahvilleri ile alakalı bizim gibi ülkelerde aynı oynamalar oldu
öyle deme aylık yüzde 4 ii faiz.. gerçi akbnk-ykbnk bi günde yüzde 6 verdi ama nerden bilicen ?
pala milleti shortta yakaladı malsız yakaladı, tadını çıkartıyo.. bu saatten sonra biraz gevşese dahi uygun fiyattan short kapama fırsatı vermez, öğrendiğim kadar
ben kaybetmem- ya kazanırım yada öğrenirim
Bulut abi sende ykbnk teknik görüşün ne deniliyor formasyon mevcut 240 dk 21.60 hedefi ,
kanal tepesi bende 22.85 lere denk geliyor kendi maliyetinize göre hareket edin.
bana alım satımla ilgili sormayın ben sadece teknik olarak gördüğümü paylaşıyorum.
hamleler size ait.
Erdem Kaynar
@Erdem_Kaynar_
#TUPRS İzmit tesisinde bir önceki bakım çalışması 90 gün sürmüş ve haberi 11.01.2019'da KAP'ta yayınlanmıştı. Hisse ilk işlem gününde açılıştan itibaren %4,16 düşmüş ve akabinde gelen alışlarla günü %2,91 kayıpla kapatmıştı. Sonraki 8 işlem gününde ise %15,91 yükseliş kaydetmişti