https://news-files.foreks.com/attach...0058_rapor.pdf
Originally Posted by berkimcans Risk Primi tekrar 300 puanın üzerine çıkmış, Türkiye CDS 5 Yıllık USD 307,90 Geçen hafta çıkmıştı. 311 gördü yanlış hatırlamıyorsam
1 saatte 37 milyar TL işlem hacmi iyi değil mi spotta ? CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by EREGLTUPRS 1 saatte 37 milyar TL işlem hacmi iyi değil mi spotta ? CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Son dönem için yüksek. Aralık başında bu hacimleri yapıyordu açılışta.. Gün sonunu görmek gerek tabi
Originally Posted by emregunes Geçen hafta çıkmıştı. 311 gördü yanlış hatırlamıyorsam Evet evet ..aynen
Originally Posted by selloo longcular tebrıkler ama ben bu rallıye ve devamına ınanmıyorum bu rallı de yokum 48 yeter bana daha once de dedıgım gıbı cıddı ıskonto lazım bana 6300-6400 gormeden mala gırmeyı de tasımayı da dusunmuyorum Bence sen sepet boş takılacan uzun bir süre selloo abi Yabcak bişii yok 48 le idare edecen bi süre akcay abi ile beraber
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by emregunes Geçen hafta çıkmıştı. 311 gördü yanlış hatırlamıyorsam Bu risk primiyle xBank ları almaları ilginç olmuş! sanki VİOP30 u alarak mal yediriyorlar gibi!
3. Kısa 8860 yazıldı verirse
Forum Rules
Yer İmleri