Allah günah yazmasın..hep ölülerin ardından konuşuyoruz... laf lafı da açıyor tabi. yukardaki yazıda adı geçen şahıs da (İ.CEM) eceviti sırtından bıçakladı...sonra kahrından öldü.
Printable View
Allah günah yazmasın..hep ölülerin ardından konuşuyoruz... laf lafı da açıyor tabi. yukardaki yazıda adı geçen şahıs da (İ.CEM) eceviti sırtından bıçakladı...sonra kahrından öldü.
esas cibanbasi Kayserili olan , küçük hüssam..İsmail Cem demisken , fikirleri ve kendisi değerli bı insandır..
Bizim temel problemimiz insan kaynaklı..adam toprak reformu yaptırmamak için ülke başına geciriliyor ve güç karşısında zehirleniyor..
kendi çıkarı ülke cikarindan büyük olunca , değişen bı şey olmuyor..
ataturk u sevmezler neden peki dersin..?
teolojiye inerler hemen..
kaliteli insan sorunumuz var bizim..
ariston sende ingilizce vardır ne annatıyo bu saf? :he:
https://www.youtube.com/watch?v=fLJBzhcSWTk
araba işini çözmek istiyorlarsa ;
yapılacak iş basit..
benim fiyat verdiğim araç sahibinden adlı siteden, firmaya girmeye gerek bile duymadım..
bayide araç yok galericide var, ne ayaksın diyemiyor koskoca devlet..
Evevitin cemaat ile ilgili de büyük günahı vardır. Emniyette özel sınıfı getiren, bunlari emniyete dolduran malesef kendisidir.
Atatürk kendi partisinde su an önemli görevdeki bazi kişileri direk asardı, tartışmaya kapalı.
Bizim sorunumuz parti sorunu değil sosyolojik bir problem var oy atarak çözülmez. Nasıl çözülür gerçekten bilmiyorum artık kafa da yormuyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.