Sayfa 792/999 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Viop - XXV

1. Allah günah yazmasın..hep ölülerin ardından konuşuyoruz... laf lafı da açıyor tabi. yukardaki yazıda adı geçen şahıs da (İ.CEM) eceviti sırtından bıçakladı...sonra kahrından öldü.
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ötv indirimi olmaz reno clio yu bile (boktan araba benzinli 202.000 tl) 1 haftadan önce veremiyorlar
    ford 2 ila 3 ay arasına gün veriyor covid nedeni ile üretim az talep çok
    Başkanım biz BMW VW Ford Renault üretim hattına parça üretip yolluyoruz geçen seneye göre yüzde yetmiş oranında mal yolluyoruz gidişat fena da durmuyor

Alıntı Originally Posted by Platones Yazıyı Oku
    Başkanım biz BMW VW Ford Renault üretim hattına parça üretip yolluyoruz geçen seneye göre yüzde yetmiş oranında mal yolluyoruz gidişat fena da durmuyor
    üretim var ama yeterli değil
    talep ise daha yoğun dolayısıyla 2-3 aydan önce bir çok firma talebi karşılamıyor ww sanırım ocağa gün veriyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    Allah günah yazmasın..hep ölülerin ardından konuşuyoruz... laf lafı da açıyor tabi. yukardaki yazıda adı geçen şahıs da (İ.CEM) eceviti sırtından bıçakladı...sonra kahrından öldü.
    esas cibanbasi Kayserili olan , küçük hüssam..İsmail Cem demisken , fikirleri ve kendisi değerli bı insandır..
    Bizim temel problemimiz insan kaynaklı..adam toprak reformu yaptırmamak için ülke başına geciriliyor ve güç karşısında zehirleniyor..
    kendi çıkarı ülke cikarindan büyük olunca , değişen bı şey olmuyor..
    ataturk u sevmezler neden peki dersin..?
    teolojiye inerler hemen..
    kaliteli insan sorunumuz var bizim..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

5. ariston sende ingilizce vardır ne annatıyo bu saf?

https://www.youtube.com/watch?v=fLJBzhcSWTk
    Yatırım tavsiyesi değildir.

araba işini çözmek istiyorlarsa ;
    yapılacak iş basit..
    benim fiyat verdiğim araç sahibinden adlı siteden, firmaya girmeye gerek bile duymadım..
    bayide araç yok galericide var, ne ayaksın diyemiyor koskoca devlet..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şey 89
    ney 29
    Yep teki hedefler bir haftada yakalandı. Ne kadar gŕurlansak azdır. Adam 2022 nin hedefini bir haftada tutturdu.

8. Evevitin cemaat ile ilgili de büyük günahı vardır. Emniyette özel sınıfı getiren, bunlari emniyete dolduran malesef kendisidir.

Atatürk kendi partisinde su an önemli görevdeki bazi kişileri direk asardı, tartışmaya kapalı.

Bizim sorunumuz parti sorunu değil sosyolojik bir problem var oy atarak çözülmez. Nasıl çözülür gerçekten bilmiyorum artık kafa da yormuyorum.
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ecevitin en büyük günahlarından birisi ortanın solu kavramı gibi bir saçmalığı chp ye sokması..

solculuğu bir şey sanıyorlar.. sağcılığı bir şey sananlar gibi.. bir de sosyalistçilik oynayanlar var..

Atatürk solcu değildi.. realist ve pragmatist açık fikirli birisiydi..

chp yi sol parti olarak sınıflandırmak eski yöneticilerin önemli bir hatasıydı..chp merkez partidir.. Türkiye demektir..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 792/999 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •