Arkadaşlar yumurta uçmuş uçmuş. Kanadı olmadan uçmuş. Hadi yumurta stoklayında göreyim.
Printable View
Arkadaşlar yumurta uçmuş uçmuş. Kanadı olmadan uçmuş. Hadi yumurta stoklayında göreyim.
Büyük helen hayali kurdular arkasını avrupayıda alarak,zaten avrupa kurdu yunanistan diye bir ülkeyi devamlı osmanlıyı hırpalasınlar diye,üstelik antik yunanlan yani helenlen alakası yok,ermeni ve rum azınlık karmasından oluşmuş bir ülke,guya eski yunana ve helenizme sahip çıkıyorlar,rumlar romalıların devamı sayılır,ermeni karışık,halada şımarıklar,nasıl olsa arka destekçileri avrupa,parada onlardan,yani avrupanın şimarık halkı,zaten diyorlar biz sizin için varız diyorlar bizi besleyeceksiniz diyor,amerikayada gelinde onlarda avrupa karmasından oluşmuş çoğunluğu,tarih boyunca hepsi bize düşmandı şimdide düşman,aneee Türkler geliyor deyimi hala unutulmadı,sanırım bize neden düşman olduklarının kanıtı,tabiki din merkezleri bizim ülkemizde,noel babaları bile bizim ülkemizde,sorsan noel baba nereli desen hiçbiri cevap veremez,bizdeki arap yazılarını nasıl bizimkiler kuran ayeti olarak görüyorlarsa onun gibi birşey.
Uygun indirimli ürünler buldukça stok yapmaya devam ediyorum. Bugün markete gittim ayçiçeği yağı meyveler sebzeler çok aşırı derecede yüksek geldi. Yaz sezonuna göre ya da geçen seneye göre meyve sebzeler 3-4 kat artmış durumda. TÜİK artık daha ucuzunu bulmak zorunda. Ayçiçeği yağı fiyat artışı kur ile ilgili bir beklenti sebebiyle mi artmış durumda onu çözemedim
Yaz sezonunda bu sene domates fiyatları patlayacak demiştim. En ucuz domates 40 TL. Zamanında zarar ettirirsen böyle sonuçları olur. Yaza da etmezse açıldıktan ölürüz
Ya Kara Fatma Onbasiiyi,
Es'i binbasiyi Sarikamis'ta sehit verip, Pasa'nin huzuruna dikilip,cepheye gitmek istemesini..
Gorev suresi icinde inanilmaz carpismalara girip iki kez yaralanmasini.
Savas sonunda Ustegmen rutbesi ile emekli olup maasini devlete birakmasini.
Omrunun son donemini yokluklar icinde gecirmesini..
Sadece Halil'im le Ibram cavus'a degil, daha nicelerine yazik oldu.
Menderes gibi Izmir'in Kasimpasa'sinda yetismis bir iti devletin basina getirirseniz, bu kahramanlara yazik edersiniz.
Son 23 senedekileri saymiyorum bile.
Destan ne demektir..?
Destan; bir milletin tarihinde gerçekleşmiş, unutulması mümkün olmayan bir olay üzerine söylenmeye başlayıp gelişmesini asırlarca devam ettiren millî eserlerdir.
Peki biz neden Kurtulus Savasi Destani diyoruz.
Kendine Milliyetci Muhafazakar diyen bu cahil surusu, belki okur ogrenir, ona gore bir fikir sahibi olur diye.
Ama okumuyor, ogrenmiyor, biz kimiz bilmiyor.
Ama fikri var.
Caliyor ama calisiyor diyor.
57. Alayimizi bilmiyor.
Anzak'larin tepesine kartallar gibi inen o Aslan'larimizi bilmiyor.
Son neferine kadar sehit dustuler, Alay sancaklarini bir agaca dayayip cekip gittiler.
Artvin'li, Biz de Atabari var, atamizdan yadigar derken gozleri dolmuyor.
Ama fikri var.
Caliyor ama calisiyor.