Sayfa 790/998 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,313 - 6,320 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

ABD Merkez Bankası (Fed), gösterge faiz oranını %4,75 seviyesine indirdi (Beklenti %4,75, Önceki %5,00)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    YouTube premium da zammı kitlemiş 79.99 tl yapmış aylık
    donanimforumda youtube kardesliginden aile paketine girin acaip ucuz
    keske amerikadan calissa dalacam bende

3.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Koca koca şirketler zarar açıklıyor doğru yada sahte.
    l.
    Hepsi halka acik degil ama halka acik olanlari bagimsiz denetleme kurumlari denetlemiyormu diye sorucam

sende burasi Turkiye arkadas diyeceksin

o yuzden sormuyorum

4. dünyanın abisi amerika nihayet seçimini yaptı amerikalılar demokratların bunak zor yürüyen morukla devem edeceklerini sanıyorlardı sonra demokratların bazıları bu bunak morukla kaybedeceklerini anladılar kovboyun karşısına bir kadını zor buldular zaten kadının liderlik vasıfları yoktu yani içlerinde liderlik vasfı yada özgüveni olan birisi yoktu onun için kovboy daha güçlenerek döndü deli meli adamın liderlik vasfı var en azında kararlı bu çok önemli bir liderlik vasfıdır ikincisi sert olmasıdır mesajları keskin ve nettir savaşları bitireceğim mesajı olumluydu ikincisi göçmenler konusunu çok ciddiye almasıdır buda amerikalılar için çok önemliydi bizde muhalette olan chp nin önceki saftirik genelbaşkanı bu arap sığınmacıların Türkiye için nekadar büyük tehlike olduğunun farkında değildi arapları davul zurnayla göndereceğim diyordu siyasal islamcıların onlara vatandaşlık verip seçmen yapmak için Türkiyeye dolduruyorlardı milletten topladıkları arap sığınmacılara harcıyorlardı adam bunu anlamayacak kadar saftirikti oysa şöyle demeliydi sığınmacıları yaka paça yapıp döndereceğim demeliydi ümit özdağ sadece bu sığınmacı konusundakı tavrıyla oy aldı parti kurdu siyasi zeka şarttır tramp haklı bu arap ülkelerinden gelen sığınmacılar ülkenin güvenliği için ciddi bir tehdittir ilerde bunlar bir canlı bomba olarak katliam yapabilir sayısız örnekleri var

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Izledigim kadariyle goruyorum ki Seyh Sait konusunda bilgi yetersizligi var.

Bu link'te her yurttasin cok iyi bilmesi gereken bilgiler anlatilmis.

Buyrun;

https://www.youtube.com/watch?v=uFTV_ESljFo&t=113s
    Okullarda yakın tarihimiz anlatılmıyor. Y.Özdil sayesinde o dönemde neler olduğunu öğrenmiş oluyoruz. PKK sevicilere seyrettirmek lazım.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Bunfed başkanı trup başkanı tanımıyor gibi konuşuyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Okullarda yakın tarihimiz anlatılmıyor. Y.Özdil sayesinde o dönemde neler olduğunu öğrenmiş oluyoruz. PKK sevicilere seyrettirmek lazım.
    Ne tarih anlatılması, ben iyi bir magazinsel tarih okuyucusu olduğum halde, 40 yaşımdan sonra Yunanlıların Anadolu işgaline Küçük Asya felaketi dediğini ve Yunan kırımına sebep oldunuz diyerek başbakan dahil 4 kişi sallandırdığını yeni öğrendim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Kurtuluş savaşında, Yunanlıların sap gibi yanlız bırakıldığı başka bir gerçek, yalnız onlar 1. Dünya savaşına girmedikleri için bizden besiliydiler.

Bu konu ise Yılmaz Özdilden öğrenilmez, daha tarafsız birisi lazım mesela ilk İtalyanların su koyverdiğini ,daha sonra Fransızların Adana anlaşması ile 4 uçak dahil bir sürü cephane ve silahı imha etmeden bıraktığını, ingilizlerin ise kulağının üzerine yatıp arazi olduğunu Y. Özdil yazmaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 790/998 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •