Yok hocam burda opsiyon demiş, o farklı bişey
Ben hiç işlem yapmadım opsiyonlarda, pek bildiğim bişey de değil.
Maalesef türev ürünler böyle, deniz derya, bir sürü varyasyonu var.
Siz bunun viop'ta vadeli dolar long pozisyonu almak olduğunu söyleyin anlarlar.
Opsiyonlu işlem yapacaksanız da bütün ihtimalleri iyice anladığınızdan emin olup öyle girin
Teşekkürler sn. Yuji.
28-05-2024, 18:39
Mert1972
Alıntı:
Originally Posted by EGEDUK
31 Mart itibari ile hangi Bankadaki DTH’ınızda döviz bakiyesi varsa oradan yapabilirsiniz.
Oran % 40
Cevabınız için teşekkür ederim Mart 15'te fibabank'taki TL hesabımdan dolar almıştım bugün müşteri temsilcim ile görüştüm yeni ddkm yapmıyoruz dedi dolar mevduata da 0.10 veriyorlarmış başka bankaya taşıma ihtimalin var mı acaba
28-05-2024, 18:51
cihangirkonya
Başka bankadan açamazsınız şu anki durumda
28-05-2024, 19:57
Mert1972
Alıntı:
Originally Posted by EGEDUK
31 Mart itibari ile hangi Bankadaki DTH’ınızda döviz bakiyesi varsa oradan yapabilirsiniz.
Oran % 40
Fibabanka sitesi'nde 31 01.2024 tarihinde dolar hesabı olanlar için geçerli diyor
28-05-2024, 21:51
dell14
%40 dolar faizi vereceklermi acaba , cok.merak.ediyorum
28-05-2024, 22:25
Joe Dalton
Alıntı:
Originally Posted by dell14
%40 dolar faizi vereceklermi acaba , cok.merak.ediyorum
mart ortası 92 gün ddkkm yapanlar.. 2.5 hafta daha dolar sabit giderse.. yıllık % 40 dolar faizi almış olacak..
sıfır riskle dünyanın en yüksek dolar faizi..oh mis..
28-05-2024, 22:32
heval
Alıntı:
Originally Posted by heval
Option: 2 çeşit
Put
call
Kesinlikle farklı ürünler...Elimde boşta döviz olsa kesinlikle DDKKM yapardım...Yıllık net %40 faiz var a.q...Şimdi açsan en az 10 puanın piyasa böyle giderse kesin cepte...
Benim gibi Eurobonda basarsan alacağın en iyi faiz %9 olur..İngiliz %40 veriyor a.q...
Alıntı:
Originally Posted by Joe Dalton
mart ortası 92 gün ddkkm yapanlar.. 2.5 hafta daha dolar sabit giderse.. yıllık % 40 dolar faizi almış olacak..
sıfır riskle dünyanın en yüksek dolar faizi..oh mis..
:bravo::bravo:
İngiliz dünyanın en yüksek demeyelim de son çareci denilen tip tefecilere %40 faiz verecek...Ülke bu faize ne kadar dayanabilir...Kaynağı nereden bulacaklar a.q...
28-05-2024, 22:41
bahri
Alıntı:
Originally Posted by heval
:bravo::bravo:
İngiliz dünyanın en yüksek demeyelim de son çareci denilen tip tefecilere %40 faiz verecek...Ülke bu faize ne kadar dayanabilir...Kaynağı nereden bulacaklar a.q...