Program çalışıyor. Geçtiğimiz yıl 818 milyar TL zarar eden Merkez Bankası'nın tüm çalışanlarına 4 maaş performans tazminatı verildi.
Başkan ve başkan yardımcıları 1 milyon TL performans tazminatı aldı. (Sözcü)
Program çalışıyor. Geçtiğimiz yıl 818 milyar TL zarar eden Merkez Bankası'nın tüm çalışanlarına 4 maaş performans tazminatı verildi.
Başkan ve başkan yardımcıları 1 milyon TL performans tazminatı aldı. (Sözcü)
Şu konuşulan yeni kanun tasarısı ile ilgili konuşulanlar doğru ise, arsa alır ileride 10 Milyonluk dairelerim olur senaryosu tutmayabilir veya tutma şansı azalabilir.. Adamlar kentsel dönüşüme yeni model ayağına yok borsa hissesi gibi 1 metrekarelik hisseler ile daireye girmeler, devlet destekli yeni nesil evler, rezerv alan muhabbetine yeniden şekillendirilen şehir planları ve yüksek karlılıkla satış psikolojisi yaratmalar vs... şekilde inşaattan mala vurmaya devam edecekler gibi..
Evet bizdeki sıfır araba ve ev merakı burda da çalışır gibi.. Merkezi yerlerde yeni nesil binalar, adamları finanse edebilmek için 1 metrekarelik hisseler, 1 koy bilmem kaç al, tam daire alamazsan bile paran değerlenir hikayeleri dolaşmaya başaldı şimdiden.. Eski ev sahipleri de küflü evlerinden kurturul.. Çok yüksek maliyetli bu evlerden zaten kimse tam daire sahibi olamayacak... Paralar yine müteahhite gider..
Adamlar oramıza koymaya and içmişler aq...
Bi bitmediniz, bi doymadınız lan!
Mülikiyetisizleşme yolunda tam gaz devam..
Küreselin o......
++ olarak birşey daha eklim. Buradaki birçok insan bana kızacak biliyorum ama kentsel dönüşüm = mülkiyet hırsızlığıdır.
Benim 130 metre kare dairemi alıp yerine 85 metre kare vereceksin. 9 daire olan bir binada birden bire bir müteahit çıkıp 4 daire de bana diyecek. Dünyanın her yerinde buna 45 metre karene çökme denir ama bizde işte tutturdular bir deprem işi . Kentsel dönüşüm bu değildir. 4 katlı binayı yıkıp kibrit kutusu gibi 15 katlı bina dikmek değildir. 40 kişinin yaşadığını apartmanları 70 80 100 e çıkarma hiç değildir.
Sayın Yuji.
Aracı kurum müşteri temsilcime yazdıklarınızı yolladım.
Yetkili, hazineyi aradı.
Yapıp yapamayacaklarını öğrendikten sonra olduğunu söyledi, ana opsiyon primi alacağımı vs. ve aynı zamanda örneğin dolar düşerse (örneğin 32'ye) paramı TL'ye döneceklerini söylediler. Geç olduğu için opsiyon oranı alamadığını ve yarın yollayacağını söyledi.
Bu sizin sistemle aynı mıdır?
Bunu yaptıklarını ve en az 200K dolar yatıranlara yaptıklarını söylediler.
Yarın bana tablo ile geri dönecekler.
Mevduata en iyi alternatif olduğunu söylediler.
Ben sizin sisteme benzetemedim. Belki yanlış anlatmışımdır çok bilinen bir uygulama olmadığından.
Bu sistem sizinki ile aynı mıdır?
Teşekkürler.
Yok hocam burda opsiyon demiş, o farklı bişey
Ben hiç işlem yapmadım opsiyonlarda, pek bildiğim bişey de değil.
Maalesef türev ürünler böyle, deniz derya, bir sürü varyasyonu var.
Siz bunun viop'ta vadeli dolar long pozisyonu almak olduğunu söyleyin anlarlar.
Opsiyonlu işlem yapacaksanız da bütün ihtimalleri iyice anladığınızdan emin olup öyle girin
Option: 2 çeşit
Put
call
Kesinlikle farklı ürünler...Elimde boşta döviz olsa kesinlikle DDKKM yapardım...Yıllık net %40 faiz var a.q...Şimdi açsan en az 10 puanın piyasa böyle giderse kesin cepte...
Benim gibi Eurobonda basarsan alacağın en iyi faiz %9 olur..İngiliz %40 veriyor a.q...
Yer İmleri