Sıkıntı dan abi yaa....inatlasiyoruz yaa...ondandır. yoksa sadece okuyucuyum
Printable View
İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Diyarbakır'da düzenlenen deprem çalıştayında önemli açıklamalarda bulundu. Görür, 'Eğer ölmeyeceksek kentleri deprem dirençli yapacağız' ifadelerini kullandı.
Naci desene abd de ki gibi ..... ahşap ev veya çelik kafes evler yapın.....neden kimse bunu söylemiyor anlamıyorum....
İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Diyarbakır'da düzenlenen deprem çalıştayında önemli açıklamalarda bulundu. Görür, 'Eğer ölmeyeceksek kentleri deprem dirençli yapacağız' ifadelerini kullandı.
Naci desene abd de ki gibi ..... ahşap ev veya çelik kafes evler yapın.....neden kimse bunu söylemiyor anlamıyorum....
bu aracı kurum dağılımında, açık pozisyon değişimi +16.343
bu hesaba göre alıcıların tamamı yeni long, satıcıların tamamı yeni short.. tacir-ziraat ikilisi spotta satıcı oldukları kadar vadeli endeks almışlar hemen hemen, vadelinin en büyük shortçusu iş yatırım büyük kısmını spotta yerine koymuş, bunlar arbitraj işlemlerine benziyor..
pazartesi için negatif olarak yorumluyorum ama yine de büyük pozitif olsa da şaşırmam.. ne olursa büyük olacak
Hiç kaybetmicez gibi geliyo da ondan reis.
Dalağı dübrüğü kolu bacağı masada bırakıp dötümüze baka baka gittiğimiz günler de,
Çok aslında.
Ama kimse o günleri konuşmak istemiyor.
MEMEDABİ bu nedenle önemlidir.
Ne diyo dayı?
VOB diyo. Yapman diyo. Etmen guzum dio.
dinlioz mu, yok :D
Körfez'in sukuk işi İngiltere'ye takılmış. Bu kadar büyük para transferi sıkıntı yaratıyormuş.
ABD ADR
Hepsiburada ve Martı'ya bakarak Türkiye'ye ilgi yok, sadece arbitraj yapanlar var diyebiliriz.
https://i.hizliresim.com/mbojvx8.jpg