Sayfa 797/1001 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    APS
    grafikte bir yerlerde yazıyor da sen foruma yazıyor muydun yaww

Sıkıntı dan abi yaa....inatlasiyoruz yaa...ondandır. yoksa sadece okuyucuyum

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Diyarbakır'da düzenlenen deprem çalıştayında önemli açıklamalarda bulundu. Görür, 'Eğer ölmeyeceksek kentleri deprem dirençli yapacağız' ifadelerini kullandı.

Naci desene abd de ki gibi ..... ahşap ev veya çelik kafes evler yapın.....neden kimse bunu söylemiyor anlamıyorum....

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Diyarbakır'da düzenlenen deprem çalıştayında önemli açıklamalarda bulundu. Görür, 'Eğer ölmeyeceksek kentleri deprem dirençli yapacağız' ifadelerini kullandı.

Naci desene abd de ki gibi ..... ahşap ev veya çelik kafes evler yapın.....neden kimse bunu söylemiyor anlamıyorum....

4.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    bu aracı kurum dağılımında, açık pozisyon değişimi +16.343

bu hesaba göre alıcıların tamamı yeni long, satıcıların tamamı yeni short.. tacir-ziraat ikilisi spotta satıcı oldukları kadar vadeli endeks almışlar hemen hemen, vadelinin en büyük shortçusu iş yatırım büyük kısmını spotta yerine koymuş, bunlar arbitraj işlemlerine benziyor..

pazartesi için negatif olarak yorumluyorum ama yine de büyük pozitif olsa da şaşırmam.. ne olursa büyük olacak

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsacı adam faize bulaşmaz, boşuna yorman kendinizi deki niye
    Diyelim ki dün 1000 lot tüp aldın 147.000 taleye bugün paran 154.000 tale oldu. fırsata bak, bir ayda kimbilir kaç kez bu fırsatı yakalama ihtimali mevcut.
    Oysa ki 147.000 taleyi faize yatırsa bir ay sonra alıcağı para 152.000 tale fazlası olmaz yani borsada denk getirirse bir ayda kazanacağı parayı bir günde kazanır.
    Hiç kaybetmicez gibi geliyo da ondan reis.

Dalağı dübrüğü kolu bacağı masada bırakıp dötümüze baka baka gittiğimiz günler de,

Çok aslında.

Ama kimse o günleri konuşmak istemiyor.

MEMEDABİ bu nedenle önemlidir.

Ne diyo dayı?

VOB diyo. Yapman diyo. Etmen guzum dio.

dinlioz mu, yok :D

6. Körfez'in sukuk işi İngiltere'ye takılmış. Bu kadar büyük para transferi sıkıntı yaratıyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    cia harekete geçti, f16 işine taş koymakta olan senatörü faka bastı, uçak satış kongrede onaylanacak diye anlıyorum.. amerikayla aramızın iyi olması iyidir, onun şiddetini üste çekmemek iyidir, sana her türlü melaneti yapma kapasitesi vardır çünkü.. avrupaya bile neler yaptı, gıkı çıkmadı avrupalıların.. hazır aramız iyiyken, sonsuz dolar havuzundan da küçücük bir zuhurda bulunur belki

ruslarla aramız zaten iyi, sıkıysa iyi olmasın.. şu an rusyanın bize olan muhtaçlığı ekmek gibi su gibi, tek çıkış kapısıyız, suriyede yada kafkasta türk tarafın küçük isteklerine evet diyecek olması bariz.. ingilizlerin bazı ölçülü isteklerini yerine getirmemizi de, ruslar anlayışla karşılayacaktır.. yeter ki, nato donanmasını karadenize geçirtmeyelim

şu an en önemli konu israil doğalgaz anlaşması.. rus gazının yasaklanmasından sonra avrupada tedarik sıkıntılı, israil bir an evvel avrupaya gaz pompalamaya başlamak istiyor, hazır rus gazı yokken, çıkar bütün gazı gönder avrupaya gelsin paralar.. tr dışarda kalsın diye east-med diye bi proje dayatmışlardı ama fizibilite öyle yamuktu ki, mecbur çöpe atıldı.. iki senedir de tr seçimleri beklendi, reise yaramasın diye beklettilerdi, artık koşullar olgunlaştı.. olursa, israil doğalgaz anlaşması bomba etkisi yaratır
    Putinin gaz istasyonundan önce işi bitirmek isteyebilirler
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. ABD ADR
    Hepsiburada ve Martı'ya bakarak Türkiye'ye ilgi yok, sadece arbitraj yapanlar var diyebiliriz.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 797/1001 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •