Cıkmaz ustad parayı ıade edecek ama ne kadar lotu kactan aldıgımız bellı olmayacak belkı kalan parayla 100vhisse alacak belki 90
Printable View
Ben girdim ama bize vermezler mümkün değil zaten yüzde 90 ı yabancıya ayrılmış bide reklam yapıyorlar çok ilginç reklama verilen paraya yazık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen ha. Halka arz diyor. Yüzde 5 i bireysel yerli. Yüzde 10 da kurumsal. Ben şunu merak ediyorum. Bize verilecek paylar belirlenirken herkes kendi havuzunda mı değerlendirelecek yoksa genel mi. Yüzde 5lik kısma örneğin 10 kat olup yabancı yatırımcıların yer aldığı yüzde 85 lik kısım 2 kat olursa ne olacak ?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
reklamları niye veriyorlar halk arz dan 10000 lot talep edip 1000 lot gelen müşterilere yapıyorlar kalan 9000 lot luk paraya göz dikiyorlar diyorlar ki tavandan alın 1 gün 8.50 den alın mesela 9000 lotu sonra 3 gün sonra 7.50 den satın al sana zarar olacağı bu reklamlar bu amaçla yabancılara alıcı buluyorlar hisselerin büyük kısmı yabancı lara ayrılmış onlara alıcı bulunuyor reklamlarla 8.50 den alacak kerizler gerekiyor yoksa yabancı zarar ederse bir daha gelmez
bu yabancı ne kutsal bir canlıymış yav..
enerjisa HALK a arz ediliyor.. yani halktan para toplanıp şirketin daha da büyümesi hedefleniyor... olayın özet budur...
Bilen de konuşuyor bilmeyende konuşuyor. Halka arzdan alanın ve ilk tavan ya da duruma göre 2. tavanda çıkanın ben zarar ettiğini görmedim duymadım. herkes emir verebilir herkes verdiği emir karşılığında payına düşen senedi alır sana verdi bana vermedi olmaz yeterki yarın saat 18:00 a kadar emir girin.
he he daha da buyuyecek onun için acılıyor san sen bunları. mesela bundan onceki şirketleri teknosa aşagıda bak bakalım 6 senede buyumuş mu? yatırımcının parası ne olmuş. ozsemayesi halen - de. yada carrefoura bak yada babaları sahole bak endexin çıkışında ne yapmış.
https://i.hizliresim.com/QVBnPv.png
Abd davasi ne zaman , karar ne zaman ve bu ne zaman işlem görecek ..Bu zamanlama mühim olabilir ..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her şirketin hikayesi başka. 6 sene önce bana sorsan daha çok gideri vae derdim. Ancak piyasa doygunluğa ulaştı, bimeksler, best buy'lar kepenk kapattı. Gold iflas etti. Vatan ve birkaç firma kaldı. Teknosa'da ya kepenki indirecekti ha da küçülecekti. Sonunda mağazaları azaltmaya karar verdiler. Sonuçta bu da hiaseye yansıdı. Tam tersi olsa, Media Markt dayanamasa, TR'den çıkmaya karar verse bu kez bu iş Teknosa'ya yarayabilir, sen de bu yazıyı yazmak zorunda kalmazdın. Kimse biz baticaz diye iş kurmaz, ama pek çok kişi batar. Ticaretin özü bu. [emoji41]
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence bu seneki halka arzlara bakildiginda hep perşembe ve cuma ya getirip hafta sonuda işte yüzde 6_8 gibi yalan dolanma borsa haberlerinde talep geldi diyorlar ve milleti ilk açıldığı günden tavandan almaya teşvik ediyorlar bu ili hissede bana göre tavan tavan gidecek sonra ver aşağı gitsin tilman ne var di ki ama bak gör ki tavanlara kitlediler
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hangi gün borsada gong çalacak açılış ne zaman biliyormusunuz
8 şubat diyorlar
Abi kızma da medikal park ne zaman duydun mu acaba
beyler borsada yeniyim fazla bilgim tecrübemde yok ama enerjisa bir fırsat olabilirmi küçük pay için %10 20 ilk gün getirisi olurmu ki ev almak istiyorum bir miktar param var üstüne kredi çekmekte istemiyorum bankalar çok az faiz veriyor hepsini yatırmakta istemiyorum bi fikir verin
Akbanka soran varmı talep ne kadar ve yabancı talebi ne kadar
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.bloomberght.com/haberler/...egerlendiriyor
Kaynaklar: MLP halka arzı ertelemeyi değerlendiriyor.
Bloomberg News'in isimlerini açıklamayadığı kaynaklara dayandırdığı haberine göre Türk hastane grubu MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. (MLPCare), zayıf talep nedeniyle halka arzı yeniden yapılandırmayı veya ertelemeyi düşünüyor.
Bu yatırım danışmanligina girer. Ve ilgli şirketler haricinde bunun yapılması yasaktır.
Kaldı ki siz de burda hiç tanımadığınız bilgisi ve tecrübesi hakkında bilginiz olmayan insanların sözleri ile hareket etmeyin. Sonra çok pişman olursunuz ama iş işten geçmiş olur.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 kat çok çok ciddi bi rakam şu piyasa ve bu şirket için...
3-4 kat bulduysa öpüp başına koysun...
Çok beceriksiz hissettim kendimi bu talep girerken minimum adet 1 mi girilmeli normalde alt ve üst sinirlar arası kabul ederek tutar belirterek talep girmek istiyorum ama bu minimum adet seçeneğine takıldım
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zaten %27 iskontolu rapora göre 7,50 verseler bile eninde sonunda %27 yapar+
Ek 14573
3 kat civarı talep gelecektir sonra da borsaya bir tavan yapacaktır 8.50 gibi oradan satanlar kazanacaktır sonra 2 gün sonra 7.00 düşecektir satamayanlar zarar edecektir bunu göz önünde bulundurun hızlı satan kazanır ya satamazsan hafta sonu bu bir şey olsa darbe falan napacan elinde kalır taban açar burası türkiye her şey olabilir buna darbe bile dahil
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Tamam 1 günde %20 artabilir de azalabilir de...
Hiç tanımadığınız birine sermayenizin %20 sini verir misiniz?
1 demen en sağlıklısı. Yani ne verirseniz kabulüm demek.
2000 adette ben talep ettim hayırlısı göreceğiz bakalım ne olacak
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gedikte Sıra 1544 de. herhalde 5 kat falan olacak talep
İşlem gerceklestirilemiyor uyarısı veriyor
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben şuan talep girdim ziraat yatırımdan...