Sayfa 39/372 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 305 - 312 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by qazz42 Yazıyı Oku
    beyler borsada yeniyim fazla bilgim tecrübemde yok ama enerjisa bir fırsat olabilirmi küçük pay için %10 20 ilk gün getirisi olurmu ki ev almak istiyorum bir miktar param var üstüne kredi çekmekte istemiyorum bankalar çok az faiz veriyor hepsini yatırmakta istemiyorum bi fikir verin
    Bu yatırım danışmanligina girer. Ve ilgli şirketler haricinde bunun yapılması yasaktır.
    Kaldı ki siz de burda hiç tanımadığınız bilgisi ve tecrübesi hakkında bilginiz olmayan insanların sözleri ile hareket etmeyin. Sonra çok pişman olursunuz ama iş işten geçmiş olur.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Hakandem Yazıyı Oku
    Yalan dolan habere gerek yok. Pazartesi hesapta kac hisse oldugunu ne kadar talep oldugunu gorecez. Isleme zaten persembe basliyor.

Ben 10kati talep oldugunu dusunuyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    10 kat çok çok ciddi bi rakam şu piyasa ve bu şirket için...
    3-4 kat bulduysa öpüp başına koysun...

3.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Bu yatırım danışmanligina girer. Ve ilgli şirketler haricinde bunun yapılması yasaktır.
    Kaldı ki siz de burda hiç tanımadığınız bilgisi ve tecrübesi hakkında bilginiz olmayan insanların sözleri ile hareket etmeyin. Sonra çok pişman olursunuz ama iş işten geçmiş olur.

https://www.youtube.com/watch?v=u9daiuKHfFU

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by qazz42 Yazıyı Oku
    beyler borsada yeniyim fazla bilgim tecrübemde yok ama enerjisa bir fırsat olabilirmi küçük pay için %10 20 ilk gün getirisi olurmu ki ev almak istiyorum bir miktar param var üstüne kredi çekmekte istemiyorum bankalar çok az faiz veriyor hepsini yatırmakta istemiyorum bi fikir verin
    borsa cadı kazanıdır dostum....
    once grafik okumasını biraz biraz ogrenmelisin....
    borsada ne olacağı belli olmaz....

5. Çok beceriksiz hissettim kendimi bu talep girerken minimum adet 1 mi girilmeli normalde alt ve üst sinirlar arası kabul ederek tutar belirterek talep girmek istiyorum ama bu minimum adet seçeneğine takıldım

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. zaten %27 iskontolu rapora göre 7,50 verseler bile eninde sonunda %27 yapar+
    Ek 14573

7.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku

halka arz sonuçta bnm amacım 1 günlük işlem sizden hisse tavsiyesi istemiyorum daha önce gördüyseniz tecrübe ettiysen halka arzdaki durumunda ne olur + - türkiyeden tüm hisseler satılcak aşırı talep gelcek belli ama yurtdışından ne olacak mesela

8. 3 kat civarı talep gelecektir sonra da borsaya bir tavan yapacaktır 8.50 gibi oradan satanlar kazanacaktır sonra 2 gün sonra 7.00 düşecektir satamayanlar zarar edecektir bunu göz önünde bulundurun hızlı satan kazanır ya satamazsan hafta sonu bu bir şey olsa darbe falan napacan elinde kalır taban açar burası türkiye her şey olabilir buna darbe bile dahil

yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 39/372 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •