Yahu adam dünyayı twitter üzerinden yönetiyor, valla sizi anlamakta güçlük çekiyorum abi...Ayva gibi kendinizi dağlara mı vurdunuz yoğsam...Öyle olsa buralara yazmazdınız, o halde bu ne ?...:wave:
Printable View
Yahu adam dünyayı twitter üzerinden yönetiyor, valla sizi anlamakta güçlük çekiyorum abi...Ayva gibi kendinizi dağlara mı vurdunuz yoğsam...Öyle olsa buralara yazmazdınız, o halde bu ne ?...:wave:
Yetkisiz abim gene haklı çıktı galiba
Benim bazı arkadaşlar var daha doğrusu tanış tipler uzaktan
Anlayamadığım biçimde Twitter da siyaset kasan yorumlar yapıyorlar
Oranın analizi ciddi tutuluyor bence
Kalın Bi. Abi felan diilsen başına iş alırsın
Neye guvenip yazıyorlar soru işareti
Gel boyle forumlar zararsız
Cok ekstrem olmayacak şekilde yaz çiz gitsin
Hayata garip anlamlar yüklemeye ne gerek var
http://666kb.com/i/dxnqh9ffy8we2omnt.jpg
Abi adamlar bu tür departmanlarına milyon dolarlar gömüyorlar...Bizdeki durum yukarıda...Şunların yarısı twitterin ne olduğunu bilmez...Ulusal Strateji Bakanlığı & Kurulu gibi bir şey lazım bize, başında da Yusuf Özhan gibi biri olacak...Ertan Özyiğit, Selim Atalay, Celal Eren Çelik, Abdullah Çiftçi vb. uçuk adamları koyacaksın oraya...Bak bakalım nasıl dönüyor dünya...:)
Her 1 dakikada (ya da saat emin değilim) dünyada bugüne kadar üretilmiş verinin 1 katı kadar bilgi yayılıyor ama doğru ya da yanlış...Adamlar senin kredi kartından yaptığın alışverişin analizini yapıp ona göre hamle geliştiriyor...Yeter ki bir yere tıkla a.q., 3 gün gitmiyor reklamlar ekranından...Geleceği iyi okumak lazım abi...Ha bence tek devlet, tek din, tek dil vs. gayet güzel...Bide öyle deniyek...
Sana yandeks tarzı yerli arama motoru lazım
Cunki dış arama motorlarını kullandığında
Neyi aradığını arşivlediklerini düşünüyorum
Zte telefon kullanıyom
Bunda Bi swift key klavye var
Yanlışta yazsam kelimeyi duzeltiyo
Kelime ve cumle butunluğunu Bi arama motora aktarıyo sanıyom
Bu motor halka acık yada kapalı olabilir
Hatta bence kapalı
Çunki abd bu firmaya saglam ceza verip men ettıydi ama bana ne
Tabi dolayısıyla
Bi motor şart bence ivedi. tubitak boş durmadan harekete gecmeli. Sanayiden vestel gibi Bi şirketle kol kola
Önce Bi bakışırsın uyarsa harekete gecersin
Hem görelim bakalım milliyetçilik nasıl bişey
Yoksa
Beklediğin her dakika geri düşüyon
Ulusal guvenlik namına
O işlerden fazla anlamasam da
Sanıyorum
Artık tank top tufek hikaye yarısı
Herşey Siber ortamda
Cyber security I sağlayan dunyaya meydan okur aq :-)
Bunlar abur cubur konular ya
Onemsemeyin fazla
Yeri gelince yazarım
Simple thinking hard working
Düstur bu
Gerisi kendiliğinden gelir
İnsan sadece Karmaşık düşünürse kaybeder
Survive için
Basit düşünme şart
Traş(ta) adama şart
Bunun hikayesini bilen bilmeyene annatsın
Ben anlatırsam ayıb olur
enflasyonla mücadele yasasi/kararnamesi.. bekliyorum.
gönüllü %10.. nereye kadar ?
servest piyasa, tam rekabet.... doğru.
narh koymak, fiyat limitleri.. yanlış..
fakat devlet bu... genlerinde var... karışır fiyatlara...
ama nasıl ?
Biraz da ciddiyet inceden iyi gelmiş bu başlıklara..
Kolay gelsin herbikeslere..
C.Kaşıkçı küresel çetenin elemanlarından...Ve İstanbul gibi; neredeyse tüm cadde ve sokaklarında (hele ki konsoloslukların olduğu yerlerde her köşe başında) kameralar bulunan bir yerden kuş olsa uçamaz...İllaki bir yerlerden milyon çeşit görüntü çıkar...Trump için zor bir durum...Tam da damadı aracılığıyla sık sık süt sağdığı yöneticilerle ilgili olumsuz habere şimdilik üç maymunu oynuyor ama sustukça durumu daha da kötüleşiyor...Neticede öldürülen bir ABD vatandaşı !...
Bir de Brunson mevzuundan tokat yerse tadından yenmez abi...Benim bildiğim Erdoğan bu fırsatı kaçırmaz...Türkiye başının belası oldu resmen...Bunu da not etmek lazım bir kenara...
Geçenlerde ABD'nin Kuveyt ve Bahreyn'deki HSS'lerini kaldırdığı ve yerine bir şey konulmadığı haberlerini getirmiştim abi...Dün Kuveyt parlamento başkanı "Türkiye'ye yapılan ekonomik saldırıyı kabul etmiyoruz" açıklaması yapmış...Son gelişmelerle birlikte hem Suud hem de onları destekleyenler açık hedef haline gelmiş vaziyette...Katar'daki üssü epey genişlettik, versin paraları biz koruruz abi...Trump'a gelince şapır şupur bize gelince yarabbi şükür...Batsın bu dünya yaw...
Bu iş döner dolaşır Suud'un PKK & PYD'ye verdiği desteğe kadar gelir...Demedi deme ibraam...Oraya para gitmezse ABD askerleri de tehdit altında kalır...Yaz bunları ibraam...Bu düzeneği KGB li minik hazırlamadıysa ben de bir şey bilmiyom ibraam...Al sana kaos herkes vaziyet alsın ibraam...
Alıntı:
Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
Benim 2 senaryom vardi. Ikinci senaryoya gore oynarim. 30 endekse gore,
122.000- 120.000- 118.000- 116.000 long poz acarim..
118.000 longu yerine tekrar koydum. 4000 puvan kenarda.Alıntı:
Herkese selamlar...
116 ve 118'i kapattim. 6000 puvan kar var. Aslinda 124'e kadar tutacaktim emme ekrana bakamiyorum. Ne olur ne olmaz.
Abi foruma 65.000 dolar istiyor. Lem o forumu 2000 TLye kimse almadi.
Abi ben ölürsem sorumlusu kuzu'dur, yaziyem buraya...
https://youtu.be/Rt1tx0AGH-E
kuzu da kim ya abart modifiye bi model Opel onun eski nicki miki bilene )).
Dada$ ele olmaz, göçmen o fetto$ misali.. ) Selamı zebah o sıra..
Celladın etmeyeydin bali )), mübarek çok emek verdi ya hesabı..
$o eKStaratorEks andavalıyla pozisyonlar nedir, neydi idi ??,
az muhabbeti de deği$tirek madem, Sn. ayvagobeknuri trader bey.
Bu dogru...Dogruya dogru abi...Alıntı:
Celladın etmeyeydin bali )), mübarek çok emek verdi ya hesabı..
abd ve ab nezle olmaya basladı. devam eder mi ?
bize yansir mi ?
https://twitter.com/Ozkok_/status/1050080054468890640Alıntı:
BREAKING: After Qatar, the Turkish army is now starting a close military cooperation with Kuwait !
:rules:
Korumacez abi...Suud'u niye koruyalim? Onlari artikin kimse kurtaramaz. Katar'i koruyacaz.Alıntı:
Geçenlerde ABD'nin Kuveyt ve Bahreyn'deki HSS'lerini kaldırdığı ve yerine bir şey konulmadığı haberlerini getirmiştim abi...Dün Kuveyt parlamento başkanı "Türkiye'ye yapılan ekonomik saldırıyı kabul etmiyoruz" açıklaması yapmış...Son gelişmelerle birlikte hem Suud hem de onları destekleyenler açık hedef haline gelmiş vaziyette..
abi, ne diyonuz papaz gider de büyüsü kalır mı
yoksam papaz demirbaş olarak kaydedilir mi
halkın bankası iyi gidiyor
buna bakaraktan
serbest yazcam ama
yarın çakarlarsa
papatya falı gibi oldu
bence rahatı yerinde
izmirin en yüzel yerinde gününü gün ediyor
ceza felan da degil bu
bence sektire sektire amrikaya kadar
gönderirler yani
Sıra Bahreyn'de...Onlardan da (Kuveyt benzeri) bir hamle bekliyorum abi...Paralarını çuval çuval alaceğiz bu namıssızların...Cari açığımız düşecek...Gelsin dolarlar abi...Bu akıl küresel çete aklı, o patriotlar gitti dediklerinde şüphelendiydim zaten...Katar'a bizi bunun için koydular abi, sağacaz hepsini inek sağar kibin…:)
Hi ho ho...sonunda delirttiniz...
Kuzu butun gucuyle geliyor abi...Goley mi? Sen de mi, narin'im? Yetkisiz abi, sen buyuk ihtimal kuzu deelsin, degil mi? Deelsin, deelsin...
Buyuk ihtimal bu forumu satin aldi...
Pala kolay be ya...Duzelttim ortaligi...50 dene kuzu ve pelaya karsi savasiyom, herkeş goruyor abi...
122-120-118 longlar duruyor. 4000 puvan kenarda...
Gelirse 116 ve 114'den yine long.
Kafa bulanik...
Abi metroda bende long
zarar yok ama hala ferrarinin parası çıkmadı bu gidişle bir topal eşek parasına fit ol caz sankim
ah be galip
kalkinmadakiler şato aldı
biz hala havyari ekmekle yiyoz
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Narin'im sende mi" diyom, narin "ben de" diyor. Brutus narin...:)))))))))))
vadeliler: jap -%4,22...nasdaq - %1.04
kospi -%4.....cin -%4.34
dov -%1,1.....s&p -%0,93
du bakali nolcak ?
Dün borsanın ağzına sı...lar. gerçek yabancılar Badem Bıyıklı Çakma Yabancıların bıyıklarını baya bir terletmişler. Badem Bıyıklı Çakma Yabancıların Gerçek Yabancı satışları karşısında arkadan Kara Dumanlar salarak Balata Sıyırmalarını izlemeye devam.
abi seninki delilik değil,
zirvedeki yalnızlık sendromu
sezar gibi yalnızsın işte
bi damadın olaydı
alırdın hazinenin başına
kafa rahat olurdu...
beni de brütüs yapmışın alacağın olsun
101 abi bi okusun
bir şeyin kalmaz...
bugün borsa mantar
yarın bakarız artık
Kim okuyosa bana da okusun abi...Babasına rahmet...
Bu önemli ama...Yalan söylüyor...El mecbur TR'den geçecek o hat ve Rusya'nın bizimle barışmasının arkasındaki en önemli sebep de bu ve geçenlerde haritasını astığım ve Kaliningrad benzetmesi yaptığım bölge konusunda verilen güvenceler...Bu coğrafyada gaz Rusya'dan, petrol ABD'den sorulur...Alıntı:
Netanyahu told the Greek & Cypriot ministers that after the reconciliation deal his aides used to speak to Erdogan's closest adviser Ibrahim Kalin every two weeks about the situation in Syria. "But today we don't even have intelligence exchanges with Turkey about Syria," he said
:rules:Alıntı:
Netanyahu said: "Erdogan is rash and unexpected. I am pessimistic. It is an oxymoron that a NATO member like Turkey buys S-400 missiles from Russia.… I am also concerned about Turkey buying F-35 jets from the U.S."
Artık böyle...Fransa seçimleri öncesi milyon kere yazdım buraya, bu konjonktüre en uygun kişi Le Pen diye...Seçtiremedik ama...Macron'un karısı baskın çıktı abi...Ha, bir de Merkel gitmeli dedim uzun süre...Şimdi bambaşka bir dünyadaydık dediklerimi yapaydı bu pala...Bin pişman emme görüyonuz...Eee büyük sözü dinleyecen ara ara...
viop ile spot arasında makas +3000 den... +1500....e indi...
-1500 olmaz mı....?.. bea...!
Yok abi bu haci yetkisiz degil.
Bak adamcagizi yok ettiler. Bunnardan her turlu melanet beklenir. Organize bunlar. Happy'yi de bunlar yok etti.
Bu Suudi gazataci isinde de bunlarin parmagi vardir.
Abi bu baslikta hicbir linke tiklamayin. Bana kucuk yasta Afrikali giz cocuklarinin, facebookdan arkadaslik teklifleri gelip duru. Onu da bunlar yapiyodur kesin.
Ulls haci yetkisiz bir ses ver ulla,
Bu ne bicim forum laaa? Bu forumun sahabi kim? Gelsin baken karsima?
aywaaaa... iddiaların vahim.... korktum. ben da...bea..!
gerci culya lutor happy aramızda diye dusunuyon.
.
twittir cikcikleyeli beri bu forumlara giriş azalıyor. burada yazdığını mod. değilsen silemiyorsun. twitirda öyle mi? bugün mangalda kül bırakma.yaz da yaz. çete arkadaşların gougoyculuk yapsın. hisse pazarla. yarın istediğin yazıları sil sayfandan.
Happy sen misin ulla? Sayet sen sensen iddialar nasil vahim oluyor?Alıntı:
aywaaaa... iddiaların vahim.... korktum. ben da...bea..!gerci culya lutor happy aramızda diye dusunuyon.
Abi sinci bir vatendeş bir baska vatendeşin hesabindan mesaj yazmis. Bunu kanitliyabiliyorun.
Sinci ise bu iki vatendaştan biri haci yetkisizin hesabindan mesaj yazmis.
Hadise budur.
Bunnarin stratejileri, once iflas ettirmek, sonra hanimindan bosatmak, sonra da kafayi usutturmek, en sonunda ise timarhaneye diktirmak.
teskilat-ı mahsusadan olan sensin. arar bulursun...bulamazsan, .hapyy = julia luthor= ? ? ? ? kendini özelden sana bildirebilir.
salâcı yetkisizin hesabına nasıl girebilirler? şifresi kolay mı oyle ?
yaz bir istidâ guneysu'ya. gereğini yapar. diye düşünüyon...bea..!
hanımdan boşatmak?
orjinal ...... nuska mı yapıyorlar? [emoji41]
Yetkisiz abi boyle birsey yazmaz. Bunu yazan ya kuzu, yada mert45...Alıntı:
Geleceği iyi okumak lazım abi...Ha bence tek devlet, tek din, tek dil vs. gayet güzel...Bide öyle deniyek...
Abi teskilati mahsusa Osmanli zemanindaymis. Teskilati mahsusadan nasi olcem ben. Ben anca teskilata gelirm.
Terste kaldilar tabi sinci ortada yoklar. Terste kalmalarinin tek sebebi alintiladigim cumle.
Pekcok huber var, yorum yapamadik. Cunku basligi sulandirdilar. Belden asagi, alay ....
Sonucta boyle yamulursun iste. Dun gece butun dunya kipkirniziyken, ayvagubekli delianli gibin zabaha kadar toiginde durdu.
Analezi dogru kodunnu, pera gelir. Gelmemesi mumkun degil.