Sayfa 37/53 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 289 - 296 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

1. Geçenlerde ABD'nin Kuveyt ve Bahreyn'deki HSS'lerini kaldırdığı ve yerine bir şey konulmadığı haberlerini getirmiştim abi...Dün Kuveyt parlamento başkanı "Türkiye'ye yapılan ekonomik saldırıyı kabul etmiyoruz" açıklaması yapmış...Son gelişmelerle birlikte hem Suud hem de onları destekleyenler açık hedef haline gelmiş vaziyette...Katar'daki üssü epey genişlettik, versin paraları biz koruruz abi...Trump'a gelince şapır şupur bize gelince yarabbi şükür...Batsın bu dünya yaw...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

2. Bu iş döner dolaşır Suud'un PKK & PYD'ye verdiği desteğe kadar gelir...Demedi deme ibraam...Oraya para gitmezse ABD askerleri de tehdit altında kalır...Yaz bunları ibraam...Bu düzeneği KGB li minik hazırlamadıysa ben de bir şey bilmiyom ibraam...Al sana kaos herkes vaziyet alsın ibraam...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

3. Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Benim 2 senaryom vardi. Ikinci senaryoya gore oynarim. 30 endekse gore,

122.000- 120.000- 118.000- 116.000 long poz acarim..
    Herkese selamlar...

116 ve 118'i kapattim. 6000 puvan kar var. Aslinda 124'e kadar tutacaktim emme ekrana bakamiyorum. Ne olur ne olmaz.
    118.000 longu yerine tekrar koydum. 4000 puvan kenarda.

Abi foruma 65.000 dolar istiyor. Lem o forumu 2000 TLye kimse almadi.

Abi ben ölürsem sorumlusu kuzu'dur, yaziyem buraya...

@erefefik

kuzu da kim ya abart modifiye bi model Opel onun eski nicki miki bilene )).

Dada$ ele olmaz, göçmen o fetto$ misali.. ) Selamı zebah o sıra..

Celladın etmeyeydin bali )), mübarek çok emek verdi ya hesabı..

$o eKStaratorEks andavalıyla pozisyonlar nedir, neydi idi ??,

az muhabbeti de deği$tirek madem, Sn. ayvagobeknuri trader bey.

6. Celladın etmeyeydin bali )), mübarek çok emek verdi ya hesabı..
    Bu dogru...Dogruya dogru abi...
    @erefefik

abd ve ab nezle olmaya basladı. devam eder mi ?
    bize yansir mi ?

8.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Geçenlerde ABD'nin Kuveyt ve Bahreyn'deki HSS'lerini kaldırdığı ve yerine bir şey konulmadığı haberlerini getirmiştim abi...Dün Kuveyt parlamento başkanı "Türkiye'ye yapılan ekonomik saldırıyı kabul etmiyoruz" açıklaması yapmış...Son gelişmelerle birlikte hem Suud hem de onları destekleyenler açık hedef haline gelmiş vaziyette...Katar'daki üssü epey genişlettik, versin paraları biz koruruz abi...Trump'a gelince şapır şupur bize gelince yarabbi şükür...Batsın bu dünya yaw...
    BREAKING: After Qatar, the Turkish army is now starting a close military cooperation with Kuwait !
    https://twitter.com/Ozkok_/status/1050080054468890640

Sayfa 37/53 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •