İnvestaz 100 bin aldı sattı. Sırada osmanlı var. Herkes bi kokluyor bırakıyor. ne avratmış! Gelin gören yok
Printable View
İnvestaz 100 bin aldı sattı. Sırada osmanlı var. Herkes bi kokluyor bırakıyor. ne avratmış! Gelin gören yok
6 aylık mevduat yapsan(1 yıl değil) gidip bankaya param ne oldu diye gidip bakmayız.O zihniyetle bir miktar yatırım yapılsa 6 sonrası yani Nisan sonu en az net %25 yapma potansiyeli var.Faizde alacağın garanti ama kazanacağın en fazla %6/7 hesap ortada ama kaçımız yapıyoruzki….
İyi akşamlar rica etsem pasta paylaşır mısınız ?
Teşekkürler sayın Cool :)
Enaz dokta kadar olmalı gelecek yılın egeen i
Malınız kaptırmayın
12 den Alırkende satacam gözüyle bakmadım, nasıl tavan olmadan bana verdiler dedim? Okudum beğendim şirketi, ihracat var, yurt içi iyi, adamlar bişeyleri düzeltmiş, hele afrika gibi bakir bir pazara satmaları beni cezbetti. Sadece köçekci ekibini tam tanımamışım 3 ayda öğrendim, sıra onlarda. 44.44 tl olursa hepsini satacağım ve geri alacağım. Ama bu köçekciler bedelsiz isteruz der ne eder yapar yaptırtır şirkete çünkü köçek oynama alanı dar derler...
Bir daha şu güzel kağıda bok atan olursa küreğin sapıyla dalarım, Allah yarattı demem, ona göre:)
Bugün %5 çıkar, yarın %2 düşer..hemen gelir bokcu tayfa!!!
Hissesini satmayan yada satıp tekrar alan varsa yürekten kutlarım :) :bravo:
Eğleniyor muyuz gençlik ? :halay:
illaki 9 lara inince çarpıldık.Pıyasalarda kötülemişti.Trump denen adamın ne edeceği belli olmuyorki.Oda mı kağıt alıyor diye düşünüyorum...Sonra dayanamadık yıne aldık.Portföy inceldi tabi...Bizimkisi aşk hikayesi oldu.Bi dargın bir barışık...
Sebep nedir acep? Gelecek bilanço mu? Başka bir haber duyumu mu?
Ne satması yahu karpuz keseceğiz…
9.xx maliyetli lotları verdim aldım verdim aldım verdim aldım en son verdim alamadan hadi lan ordan dedi, peki abi dedim yukarıdan aldım. Onun dışında 11 altı aldığım paket (KY'yim çok bir şey değil) hiç ellemeden duruyor, bilançoya bakalım 20 altında benden tek lot çalışmaz. 1 seneye gider demiştim ama o kadar bekletmedi, beni otobüse almak için 11 altına sarkıtan kimse teşekkürü borç biliyorum.
Geçen cuma dahil beri bu 3 oldu. Devre kesici ve sonrasında tavan güzel şeyler. Daha bilançoya 10 gün var. Bilanço olmadan bu kadar alınıyor. Alınmaya devam ediyor. Mükemmel ötesi bir bilanço gelecek galiba 16.xx ler çok yakın artık
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benimde VİOP ta biraz pozisyonum vardı. 9.10 sonrası 10.30 u görüp 9.70 indiğinde kar zarara bile bakmadan tüm pozisyonlari kapadım. Hepsini buraya gömdük. İyi ki yapmisiz
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıdın 15 milyon lotu var bilgim kadarıyla. Lot başı 4-5 TL vermesi normal gibi geliyor bana. Ya da benim hesap yanlış.
Metegaz piyasadaki lot sayısıyla değil , ödenmış sermaye uzerinden hesapla
Her an taban olabilir [emoji23][emoji23]
Klimsan atasözü: Seneye nisan ayına kadar 2 haneli rakamları görmez.[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Yalnız deli bilanço gelecek galiba.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satiyorum, sattt, madım. Tavan olursan malı vereceğim. Söz.
15100 şuan için görünen en önemli direnç...
üzerine atıp kalabilirse artık ayrı bir dünya...
Ak yatırım iyi baksin...(15100 hedef fiyatı..)
Dolar bazlı all-time high rakamlara geldi.
Cumadan cikan buraya geliyor
Zirveye ulaştı,tekrar 12 lere gelmeden 20 lere ulaşmaz
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstese rahatlıkla tavan yapabilirdi, malda kalmamıştı ama geri çekti...
https://i.hizliresim.com/AObd9X.jpg
Kademeler bu durumda...
3$ hedefim vardı 2. çeyrek sonrası, pek birşey kalmadı gibi, yarılayabilirim oradan.
İş yatırım sürüyor yine, yapıkredi satıyor karşıdan.
Oyunbozanlık yapmıyor İş yatırımdan tahta yapan. Eski herif olsa %10 dedimi 50 kademe çakıp çil yavrusu gibi dağıtırdı alıcıları.
https://i.hizliresim.com/1pol9p.jpg
Bunlarda satanlar...
Tesekkurler