Sayfa 38/864 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 6911 madde; 297 - 304 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. illaki 9 lara inince çarpıldık.Pıyasalarda kötülemişti.Trump denen adamın ne edeceği belli olmuyorki.Oda mı kağıt alıyor diye düşünüyorum...Sonra dayanamadık yıne aldık.Portföy inceldi tabi...Bizimkisi aşk hikayesi oldu.Bi dargın bir barışık...

2. Sebep nedir acep? Gelecek bilanço mu? Başka bir haber duyumu mu?

3.  Alıntı Originally Posted by ercan.kahraman Yazıyı Oku
    Hissesini satmayan yada satıp tekrar alan varsa yürekten kutlarım
    Ne satması yahu karpuz keseceğiz…

9.xx maliyetli lotları verdim aldım verdim aldım verdim aldım en son verdim alamadan hadi lan ordan dedi, peki abi dedim yukarıdan aldım. Onun dışında 11 altı aldığım paket (KY'yim çok bir şey değil) hiç ellemeden duruyor, bilançoya bakalım 20 altında benden tek lot çalışmaz. 1 seneye gider demiştim ama o kadar bekletmedi, beni otobüse almak için 11 altına sarkıtan kimse teşekkürü borç biliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by grandprix2002 Yazıyı Oku
    Beklediğim gibi biraz geri çekildi. Dün çok volatilitesi yüksek bir gün geçti. 12.86 ortalama ile tekrar geri aldım. 5 ve 15 dj.liklarda düşen bir kama var. 13.15 üstu bizi güzel yerlere taşır. Kısa vadede tekrar 13.50 üstüne giderse 16..XX çok uzak değil

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geçen cuma dahil beri bu 3 oldu. Devre kesici ve sonrasında tavan güzel şeyler. Daha bilançoya 10 gün var. Bilanço olmadan bu kadar alınıyor. Alınmaya devam ediyor. Mükemmel ötesi bir bilanço gelecek galiba 16.xx ler çok yakın artık

5.  Alıntı Originally Posted by Meteqaz Yazıyı Oku
    Sebep nedir acep? Gelecek bilanço mu? Başka bir haber duyumu mu?
    Sanayi şirketleri 7 fk ile işlem görürken klimasan daha 4 fk bile olmadı. Seneye lot başı 1 TL temettü verse olay olur. Hedef hep yazıyorum yine yazacağım 1.000-1.100 milyon ciro 150 milyon kar. YTD..

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ne satması yahu karpuz keseceğiz…

9.xx maliyetli lotları verdim aldım verdim aldım verdim aldım en son verdim alamadan hadi lan ordan dedi, peki abi dedim yukarıdan aldım. Onun dışında 11 altı aldığım paket (KY'yim çok bir şey değil) hiç ellemeden duruyor, bilançoya bakalım 20 altında benden tek lot çalışmaz. 1 seneye gider demiştim ama o kadar bekletmedi, beni otobüse almak için 11 altına sarkıtan kimse teşekkürü borç biliyorum.
    Benimde VİOP ta biraz pozisyonum vardı. 9.10 sonrası 10.30 u görüp 9.70 indiğinde kar zarara bile bakmadan tüm pozisyonlari kapadım. Hepsini buraya gömdük. İyi ki yapmisiz

7. Bu kağıdın 15 milyon lotu var bilgim kadarıyla. Lot başı 4-5 TL vermesi normal gibi geliyor bana. Ya da benim hesap yanlış.

8. Metegaz piyasadaki lot sayısıyla değil , ödenmış sermaye uzerinden hesapla

Sayfa 38/864 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •