illaki 9 lara inince çarpıldık.Pıyasalarda kötülemişti.Trump denen adamın ne edeceği belli olmuyorki.Oda mı kağıt alıyor diye düşünüyorum...Sonra dayanamadık yıne aldık.Portföy inceldi tabi...Bizimkisi aşk hikayesi oldu.Bi dargın bir barışık...
illaki 9 lara inince çarpıldık.Pıyasalarda kötülemişti.Trump denen adamın ne edeceği belli olmuyorki.Oda mı kağıt alıyor diye düşünüyorum...Sonra dayanamadık yıne aldık.Portföy inceldi tabi...Bizimkisi aşk hikayesi oldu.Bi dargın bir barışık...
Sebep nedir acep? Gelecek bilanço mu? Başka bir haber duyumu mu?
Ne satması yahu karpuz keseceğiz…
9.xx maliyetli lotları verdim aldım verdim aldım verdim aldım en son verdim alamadan hadi lan ordan dedi, peki abi dedim yukarıdan aldım. Onun dışında 11 altı aldığım paket (KY'yim çok bir şey değil) hiç ellemeden duruyor, bilançoya bakalım 20 altında benden tek lot çalışmaz. 1 seneye gider demiştim ama o kadar bekletmedi, beni otobüse almak için 11 altına sarkıtan kimse teşekkürü borç biliyorum.
Geçen cuma dahil beri bu 3 oldu. Devre kesici ve sonrasında tavan güzel şeyler. Daha bilançoya 10 gün var. Bilanço olmadan bu kadar alınıyor. Alınmaya devam ediyor. Mükemmel ötesi bir bilanço gelecek galiba 16.xx ler çok yakın artık
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benimde VİOP ta biraz pozisyonum vardı. 9.10 sonrası 10.30 u görüp 9.70 indiğinde kar zarara bile bakmadan tüm pozisyonlari kapadım. Hepsini buraya gömdük. İyi ki yapmisiz
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıdın 15 milyon lotu var bilgim kadarıyla. Lot başı 4-5 TL vermesi normal gibi geliyor bana. Ya da benim hesap yanlış.
Metegaz piyasadaki lot sayısıyla değil , ödenmış sermaye uzerinden hesapla
Yer İmleri