https://i.hizliresim.com/UfwaIQ.png
Printable View
Beyler çok dikkatli olun bunlar bir numaralı dolandırıcılar 2017 de 5.5 TL olan fiyatı 1.5 TL ye kadar düşürdü ler tam bir kumar tahtası bu tahtayı yönetenler çok kaliteli o.cocuguhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...00f8a48f4a.jpg
Redmi 8A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
senin ne işin var burda yiğidim... bunların birde marketleri vardı..asıl vurgunu orda yaptılar. bu % 43 bedelsiz ile 1,17 leri gördüydü...zamanında... marketlerini ise 6,80 den borsada kakaladılar.... sonra yarı fiyatına karfura sattılar.
bu taktada göz yaşı ah var. iflah olmaz bunlar.
Cüneyyt ortağa yazdığım cümle sizin içinde geçerliDediğiniz gibi 2017 aynı zamanlardı sanırım.Önce galip sattı.Sonra 3.60 civarında bunlar.Bugünkü para ile 7 lira civarına denk gelir.
Demekki kiler holding için şirketin değeri bu.
2011 de bugünki para ile 22 lirada iskontolu halka arza izin veren biz iskontolu yaptık diyen.............
Hani patron hissesi değildi????
bundan sonra bu kagıdı aklı olan bulaşmaz .kendı aralarında alıp satsın adiler
4 kere girdim çıktım, nereden alırsan al aşağı basıyorlar..thtaya çok hakimler, hiç bulaşmayın , adamın donunu alırlar.. bi de askerleri var.. ***aklarlar :)))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kiler ne muhteşem kağıt...hergun istikrarlı şekilde düşüyor...az sonra düşü hizlanacak ve tabaaaan kapatacak.
15 milyon lotu satarak 117 milyon 170 bin 880 tl gelir elde etmişler iyice düşünce birde bedelli açıklarlar kendileri bedelli parsını borsadan almışlar sonra bedelli açıkladık dan sonra yatırımcının elinden 2 00 tl den toplarlar bunlar yatırımcıyı soyuyorlar .
yatırım tavsiyesi değildir
artık kurbağa haşlama formasyonuna geçtiler.Dün % 4-5 Bugün %2-3 .. Haftalık grafik 4.80 gösteriyor. Elinde olmaya ky hiç yaklaşmamalı . Bize de Allah yardım etsin , adamların hiç acıması yok..
Allah bu parayı yedirmesin sizlere .. Böyle aşağılık işlem olmaz. Aynısını ODAS ta yaptılar. 2.20 lik kağıdı patron satışı destekli 1.10 a kadar düşürdüler .. Her gün düştü. Aldılar garibanın malını, arkasından 3 liraya kadar götürdüler.Açık grafiğini bakın. Bu hakka girenler sanmasın bunlar çoluk çocuğunun kursağından kolaylıkla geçer..Kul sormaz belki ama Allah sorar hesabını..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...46f67081d8.jpg
Dünde demiştim yine diyorum klguo kadar istikrarlı bir kagit yok o kadar istikrarlıki hergun % 10 düşüyor...kagit güven veriyor...en azından yarın % 10 düşeceğini biliyosun
sahibi borsacı olan tahtalrın kaderi budur..sabredip dipten alan zengin,gidiyor daha gidecek diye alan fakir olur örnek mi verelim cem okulluoğlu tukaş,,,katmer,,,özderici ailesi özgyo,,,kiler ailesi klgyo glip Öztürk avgyo vs vs vs...4 civarı tepki gelir bence..çok para kaybeden ders alsın elinde olmayanda ders alsın....
Hisse sahibi, 15 milyon hisseyi borsaya kote ettiği gün hisselerini 2.7 den sattim. Çünkü bu hırsız çetesine yedirecek bir kuruşun yok. 10.5 a çıktı üzülmedim çünkü helal bir para olmazdı. Lütfen küçük yatırımcılar ve yeni borsaya girenler bu hi ve bunun gibi hisselerden uzak durun. Bu hırsızlara paralarınızı kaptırmayın.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunların gözü doymaz.defter değeri 6 liraysa o malı 60 liradan iskontolu olarak çakmak isterler.8 ortalamayla çaktık demelerine inanmadım.biryerlere devir yapmışlardır.buralardan dip yapıp çok yukarılara götürüp kanal manal hikayeleriyle çakacaklarını düşünüyorum.
Zaten defter değeri 6.buralar hissede yeni dip sayılır bence.
Ne olursa olsun ben o kanal ihalesini bekleyecem..
Belki bugün gazbulundu haberiyle birlikte kanal haberide verilebilir.
Yeni TABANA HAZIRMISINIZ
defter değeri 6. Üç ay önce 10 du.safiri sattık borcu kapadık,ertelemiş gelirimiz var,iranlıya dava açtık rezidansları geri alacaz falan filan diye katakulliye getirip 6 ya düşürdüler.iyi bir inceleme ve hesap yapıp gerçek fiyatın ne olduğunu bulmak lazım.bu gelirlerle bu durumda fiyatın daha aşşağılara düşeceğini sanmam.
5 ay önce 2 liraydı demeyin sakın.o fiyatların dümen olduğunu maltoplandığını şirketin ölmüş eşşek fiyatında olduğunu çok söyledik o zaman.ama kimse lafımıza inanmadı.
Şimdi birileri ben artıya geçecek diye söylemiştim diyen embesiler çıkmaya başladı halbuki kagitb1 haftadır hergun % 10 düşüyor onu söyleyen yok
Taktik güzel önce yeşil sonra kırmızı ve TABAN...KAHRETSIN BU KADER HIC DEGISMIYECEK GALIBA
Olabilir bunlardan hertürlü üçkağıt beklenir.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son param var onunlada tabana alış koyayım..
Tabana hazirlanin.....bugunde taban olacak kesin....eger bugünde taban olmazsa gece yatmıyorum...illede taban ille de taban....
Saat 4.00 artık aşağı basmaya başlarlar