Viper denen şahsiyetin bana verdiği cevaplar 12. Ay sonu ahahahahhahahah
Hala utanmadan yazıyor yahu
Printable View
Viper Dow Jones tarihi zirvasinda boş beleş puhahahahahahhhahah balonun tanımı işte bu hahahaha
Aynen öyle. 120 bindeyken yok bize bişey olmaz, ne çok abartıyorsunuz diyenler topikten kayboldu. Borsa Krizi normalde geliyorum demez ama bu defa göstere göstere koşarak geliyorum dedi. Ha tabiki bu da gelip geçecek. Parasını muhafaza eden üçe beşe katlayacak. Malda kalanda maliyetine gelmesini bekleyecek.
Dow 7k dax 4 k gibi diplerden gelişi düzeltiyor desek bizde enflasyon lu 80 k gibi desek kaba hesap eğer onlara uyarsak duzeltmede vayki vay dibi araki bulasın evi satıp bekleyip GYO şirketi satın almak içten bile değil.
Yazılarımın Ufak kısmını alintilayip psikolojik mastürbasyon yapıyorsun
Ben düşmez demedim ki , düşse de yoluna devam eder çünkü paranın tek adresi orası Avrupa ya da asya olacak değil ya dedim
Şimdi hiç olamayacağına göre , dowda yeni zirvelere hazır ol :)
Bende bir balon ucurayim o zaman , madem atış serbest
Dow da ( kendisi vadelisi değil ) 23.200 un altı balon düşüş
Henüz de seans acilmadi daha saatler var :kahkah:
Dip 88 bin ama gösterirler mi bilmem.. açığa satış olsa neler olurdu neler. Kendileri malda kaldı diye mi açığa satışı kaldırdılar ne :)
Koç diye bir eleman vardı ne alemde acep..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petkim in dibi kaç ya.. Ya petkim benim olacak ya da ben onun.. MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haaretz gazetesi, İsrail'deki bir araştırma merkezinin yeni tip korona virüse karşı aşı geliştirdiğini "birkaç gün" içinde kamuoyuna duyuracağını iddia etti
https://www.borsagundem.com/haber/is...ulundu/1476277
kanser , aids bunların çaresi yok zor hastalıklarda sonuçta bu bir grip virüsü , yani öldürmek için de veya önlem için de aşısı mutlaka bulunacaktır çünkü normal sağlıklı bir kişi korona ya yakalansa bile atlatıyor mikrobu yenebiliyor yani.:ok:
Hemen pompala haberi tamam anladık malda sın MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün güçlü görünüp afedersiniz kerizlere mal aldırdı - 3500 - 4000 gap bekliyorum
Hocam senin bir analiz vardı.. Her yükseliş satış fırsatı diye shkrtta dirmadigim özellikle THY ASELSAN.. Ah ki ne ah.. 140 larda tutmadığım endeks.. Kızıyorum kendime.. Millet flat can diyor ama inan flat daha sıkıntı MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Global bir cöküş olucağını herkes az cok biliyordu memet emmi
Bak bu yazıyı 2019 Aralık ayında yazmışım..
mevzu bilip bilmeme değil, mevzu bunu paraya cevirmede
sen bunu yapabiliyorsan ne mutlu sana
bakma sen viper e o zaten batık benim gibi batık batık dolanıyor :drunk:
Hocam long pozu bozdun demi.. Tüm ayılar bile şaşırdı ise bu iş gerçek derim ben.. Herkes çizgiden kaydı.. Bu piyasa da benim gibi tiplerin para kazanması lazım MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tepkiye oynamak çok büyük hataydı ve hala öyle görünüyor...
denk getirmek zor , ama yakalanınca 3-5 bin kitliyor affetmiyor...
Flat iyidir iyi...
ons un düsüsü dow da batıp teminat tamamlamak isteyenlerin satışından kaynaklanıyor.
Bedelsizi falan derken yakında kuruşlara gidecek salak hisse...
Bu arada etilen nafta makası 414 dolara çıkmış, bu hafta şu büyük düşüş bakalım ne yapacak...
1 ay önce 4.24 yakıyordu...şimdi 30% gerekiyor...
THY 15.30 yakıyordu, muhtemelen bugün yarın 8 yakacak... 100% gerek...
İnşallah batan biten olmamıştır...
Zirveden düşüşte macd satta, 5-10 günlük ortalama altında, bollinger orta çizgi altında kaldıkça her tepki satış fırsatıdır aynen. Buna uyan 120 binden 100 bine gelene kadar parasını kaybetmezdi. Ben uydum nakitte bekliyorum. Viop oynamadığım için işin o tarafını bilmiyorum ne yapardım.
Benim elim de hisse senedi olsa , olmasa da olumsuz şeyler yazmam , yani sevmem yani , birileri paniklesin satsın alayım diye bir derdim yok , borsanın düştüğü günlerde daha çok kazanıyorum onu söyleyeyim bir kere , benim felsefem şu ben az kazanayım ama borsa düşmesin sonuçta milli bir servet.Ülkemizi uluslar arası arenada temsil ediyor.Düşünün dünya borsalarının haklı olarak düştüğü bu günlerde bizim borsa yeşil takılsaydı güzel reklam olurdu.Borsa düşer çıkar benim üzerin de durduğum bizde abartılı oluyor , bist spekülasyona alet ediliyor.Şöyle 1-2 ay geçmişe bir bakın Çin , Avrupa , abd bu ülkelerde ağır corona virüsü vakaları oldu , ölümler oldu , şeytan kulağına kurşun ülkemizde 1-2 vaka ama biz bu olayı diğer ülkelerden aşırı şekilde fiatladık bunun sebebi spekülasyon , sansasyon işte bunu sevmiyorum elbette kayıtsız kalamayız ama biz 35 şehit verdiğimiz de neden dünya borsaları düşmüyor ??????? Buna cevap yok...Yani bistin kendi çizgisi olmalı , yurtdışını fiatlamalı ama onlardan daha fazla olmamalı doğrusu bu değilmidir.Yani dün dowww % 5 düştü biz demi % 5 düşeceğiz ??????? yok böyle bir şey .... Bize etkisi en fazla % 1 olmalı ve onuda bir günde atlatmalıyız.Bist olarak dünya borsaları düşerken pozitif ayrışabilmeliyiz.Bunlar güzel şeyler değil mi ????
Kainatın borsası bugün ne yapar var işimize bakalım
Açılır mı?
Henüz kriz fiyatlamaları olduğunu düşünmüyorum, öyle ki kriz fiyatlamalarında bir bakarsınız şirketin değeri neredeyse 1 yıllık karına gidiyor...
Bence şu ana kadar iyi durduk...
Şimdi sırada eğer İspanya , İtalya benzeri bir moda girerse ve bizde farklı şehirlerde vakalar görülmeye başlarsa o zaman sıkıntı büyür...
Eğer korkudan dizler titremeye başlamış ise ben 8-9 arasını komple doldurayım.
Sonra da 7-8 arasını doldururuz. 6 ya kadar yolu var. Gerisine ben karışmam.
https://i.resimyukle.xyz/e8IUG8.png
94-97 arası tepki gelebilir borsamızda dibi bu hafta görebiliriz tepkidede hedef 110.000 olur ytd.
portföy de % 20 nakit %80 hisse (sağlık ,teknoloji ve tekstil hissesi bir nevi günümüz kriz portfoyu ) ytd
Evet abartmanın anlamı yok. Ancak bende bakanın geçen günlerde mecliste yaptığı konuşma sonrasında alışverişimi yaptım. en azından havalar ısınasıya kadar sosyal faaliyetlerimi azaltıp, daha az insanla temas etmek istiyorum.
Diğer yandan herkesin gözünün önünde maske ve dezenfektan fiyatları yükselirken devletin neden müdahalede bulunmadığı ayrı bir tartışma konusu
Belediyelerin bu süreçte çalışmalarını ve görünür olmalarını takdir ediyorum. Görünen o ki devlet kamu kurum ve kuruluşlarını bu konuda hazırlamış gözüküyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu virüsün yayılma hızını gördünüz mü
bu işe karşı alınması gereken tedbirlerde aynı hızda ve radikallikte olmalı
italya ve dünya bu yaılma hızına yetişemedi ve sonuç ortada
biz aynı hatayı yapmamalıyız ,hızlı aksiyon almalıyız
günaydın arkadaşlar
eski foruma yazıyormuşum sağolsun reis uyardı bizi.
abd haberleri
nba iptal edildi.
tom hanks ve eşi corona virüs
abd iran hedeflerini vurdu.
washington ohal ilan edildi
bir kaç ufak haber daha var ama vs.
kısacası
abd çok ta iyi değil piyasalara etkisi olacak
çünkü
avrupa zaten sıkıntıda
buna göre flat
yada vur kaç fakat çok riskli
bilginiz olsun
kesinlikle ytd.
saygılar
viop açıldığı günden bu yana işlem yaparım...
palanın bu şubat ve nisan vade kadar terste kaldığını hiç görmedim...
dün bile spotta erkekliğe bok sürdürmim diye 200 milyon aldı..
bakalım bugün tutabilecekmi yine...
çok amatörce davranıyor...
düşecekse bırakacaksın düşecek...
yoksa böyle merrili yabancısı içinden geçer...
adamlar acımaz...
https://i.hizliresim.com/KGCN9R.jpg
Bu arada teminat fiyatları biran önce güncellenmeli...
İşte geliyor..:drunk: