Petkim in dibi kaç ya.. Ya petkim benim olacak ya da ben onun.. MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petkim in dibi kaç ya.. Ya petkim benim olacak ya da ben onun.. MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haaretz gazetesi, İsrail'deki bir araştırma merkezinin yeni tip korona virüse karşı aşı geliştirdiğini "birkaç gün" içinde kamuoyuna duyuracağını iddia etti
https://www.borsagundem.com/haber/is...ulundu/1476277
kanser , aids bunların çaresi yok zor hastalıklarda sonuçta bu bir grip virüsü , yani öldürmek için de veya önlem için de aşısı mutlaka bulunacaktır çünkü normal sağlıklı bir kişi korona ya yakalansa bile atlatıyor mikrobu yenebiliyor yani.![]()
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Hemen pompala haberi tamam anladık malda sın MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün güçlü görünüp afedersiniz kerizlere mal aldırdı - 3500 - 4000 gap bekliyorum
Hocam senin bir analiz vardı.. Her yükseliş satış fırsatı diye shkrtta dirmadigim özellikle THY ASELSAN.. Ah ki ne ah.. 140 larda tutmadığım endeks.. Kızıyorum kendime.. Millet flat can diyor ama inan flat daha sıkıntı MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hamdım Piştim Yandım
Hocam long pozu bozdun demi.. Tüm ayılar bile şaşırdı ise bu iş gerçek derim ben.. Herkes çizgiden kaydı.. Bu piyasa da benim gibi tiplerin para kazanması lazım MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri