Sayfa 37/1002 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Petkim in dibi kaç ya.. Ya petkim benim olacak ya da ben onun..
     Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Dip 88 bin ama gösterirler mi bilmem.. açığa satış olsa neler olurdu neler. Kendileri malda kaldı diye mi açığa satışı kaldırdılar ne
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Haaretz gazetesi, İsrail'deki bir araştırma merkezinin yeni tip korona virüse karşı aşı geliştirdiğini "birkaç gün" içinde kamuoyuna duyuracağını iddia etti

https://www.borsagundem.com/haber/is...ulundu/1476277

kanser , aids bunların çaresi yok zor hastalıklarda sonuçta bu bir grip virüsü , yani öldürmek için de veya önlem için de aşısı mutlaka bulunacaktır çünkü normal sağlıklı bir kişi korona ya yakalansa bile atlatıyor mikrobu yenebiliyor yani.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

3. Hemen pompala haberi tamam anladık malda sın
     Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Haaretz gazetesi, İsrail'deki bir araştırma merkezinin yeni tip korona virüse karşı aşı geliştirdiğini "birkaç gün" içinde kamuoyuna duyuracağını iddia etti

https://www.borsagundem.com/haber/is...ulundu/1476277

kanser , aids bunların çaresi yok zor hastalıklarda sonuçta bu bir grip virüsü , yani öldürmek için de veya önlem için de aşısı mutlaka bulunacaktır çünkü normal sağlıklı bir kişi korona olsa bile atlatıyor mikrobu yenebiliyor yani.

4. dün güçlü görünüp afedersiniz kerizlere mal aldırdı - 3500 - 4000 gap bekliyorum

5. Hocam senin bir analiz vardı.. Her yükseliş satış fırsatı diye shkrtta dirmadigim özellikle THY ASELSAN.. Ah ki ne ah.. 140 larda tutmadığım endeks.. Kızıyorum kendime.. Millet flat can diyor ama inan flat daha sıkıntı
     Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Demek ki bizim pala mal vermek için çırpındıkça çırpınıyormuş. Bizde diyoruz bunun derdi ne indir kaldır yapıp duruyor. 100 binden 103 bine ordan 98800sonra 101 bine. Bugünde 95 bine gider heralde boşluk doldurur. Y.t.d.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2020 yılında global bir cöküş olasılığı arttı, özellikle dow jones endeksi son 10 yıldır düzeltme yapmadan sürekli ralli yaptı. hicbişii sonsuza dek yükselmez
    Global bir cöküş olucağını herkes az cok biliyordu memet emmi
    Bak bu yazıyı 2019 Aralık ayında yazmışım..
    mevzu bilip bilmeme değil, mevzu bunu paraya cevirmede
    sen bunu yapabiliyorsan ne mutlu sana
    bakma sen viper e o zaten batık benim gibi batık batık dolanıyor
    Hamdım Piştim Yandım

7. Hocam long pozu bozdun demi.. Tüm ayılar bile şaşırdı ise bu iş gerçek derim ben.. Herkes çizgiden kaydı.. Bu piyasa da benim gibi tiplerin para kazanması lazım
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Global bir cöküş olucağını herkes az cok biliyordu memet emmi
    Bak bu yazıyı 2019 Aralık ayında yazmışım..
    mevzu bilip bilmeme değil, mevzu bunu paraya cevirmede
    sen bunu yapabiliyorsan ne mutlu sana
    bakma sen viper e o zaten batık benim gibi batık batık dolanıyor

Garipce34 Guest
     Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    1950 lerde 1000 in altında olan Dow

2000 oldu ve balonun önde gideni oldu

Ardından 10.000 oldu balon kere balon oldu

Simdi 30.000 e yaklaştı balonun en önde gideni oldu yani öyle mi

düşük kur yüksek faiz rejiminin borsası mi la bu belli bir bantta hareket etsin , teres

Arada düzeltme geri çekilme hatta kriz olur ama Elbette sürekli yukarı yönelip gidecek
    Tamamı şöyle
    Ahhahahaha

Sayfa 37/1002 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •