Açýlýr mý?
Açýlýr mý?
Henüz kriz fiyatlamalarý olduðunu düþünmüyorum, öyle ki kriz fiyatlamalarýnda bir bakarsýnýz þirketin deðeri neredeyse 1 yýllýk karýna gidiyor...
Bence þu ana kadar iyi durduk...
Þimdi sýrada eðer Ýspanya , Ýtalya benzeri bir moda girerse ve bizde farklý þehirlerde vakalar görülmeye baþlarsa o zaman sýkýntý büyür...
94-97 arasý tepki gelebilir borsamýzda dibi bu hafta görebiliriz tepkidede hedef 110.000 olur ytd.
portföy de % 20 nakit %80 hisse (saðlýk ,teknoloji ve tekstil hissesi bir nevi günümüz kriz portfoyu ) ytd
Evet abartmanýn anlamý yok. Ancak bende bakanýn geçen günlerde mecliste yaptýðý konuþma sonrasýnda alýþveriþimi yaptým. en azýndan havalar ýsýnasýya kadar sosyal faaliyetlerimi azaltýp, daha az insanla temas etmek istiyorum.
Diðer yandan herkesin gözünün önünde maske ve dezenfektan fiyatlarý yükselirken devletin neden müdahalede bulunmadýðý ayrý bir tartýþma konusu
Belediyelerin bu süreçte çalýþmalarýný ve görünür olmalarýný takdir ediyorum. Görünen o ki devlet kamu kurum ve kuruluþlarýný bu konuda hazýrlamýþ gözüküyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri