Originally Posted by
oyunagelenadam
Hemen pompala haberi tamam anladýk malda sýn
MI 6 cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim elim de hisse senedi olsa , olmasa da olumsuz þeyler yazmam , yani sevmem yani , birileri paniklesin satsýn alayým diye bir derdim yok , borsanýn düþtüðü günlerde daha çok kazanýyorum onu söyleyeyim bir kere , benim felsefem þu ben az kazanayým ama borsa düþmesin sonuçta milli bir servet.Ülkemizi uluslar arasý arenada temsil ediyor.Düþünün dünya borsalarýnýn haklý olarak düþtüðü bu günlerde bizim borsa yeþil takýlsaydý güzel reklam olurdu.Borsa düþer çýkar benim üzerin de durduðum bizde abartýlý oluyor , bist spekülasyona alet ediliyor.Þöyle 1-2 ay geçmiþe bir bakýn Çin , Avrupa , abd bu ülkelerde aðýr corona virüsü vakalarý oldu , ölümler oldu , þeytan kulaðýna kurþun ülkemizde 1-2 vaka ama biz bu olayý diðer ülkelerden aþýrý þekilde fiatladýk bunun sebebi spekülasyon , sansasyon iþte bunu sevmiyorum elbette kayýtsýz kalamayýz ama biz 35 þehit verdiðimiz de neden dünya borsalarý düþmüyor ??????? Buna cevap yok...Yani bistin kendi çizgisi olmalý , yurtdýþýný fiatlamalý ama onlardan daha fazla olmamalý doðrusu bu deðilmidir.Yani dün dowww % 5 düþtü biz demi % 5 düþeceðiz ??????? yok böyle bir þey .... Bize etkisi en fazla % 1 olmalý ve onuda bir günde atlatmalýyýz.Bist olarak dünya borsalarý düþerken pozitif ayrýþabilmeliyiz.Bunlar güzel þeyler deðil mi ????
FAÝZLE ALIÞVERÝÞ YAPANIN , FAÝZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer Ýmleri