Sayın Usta, sayın Lionnes emeklerinize sağlık. Kalite Budur işte...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Sayın Usta, sayın Lionnes emeklerinize sağlık. Kalite Budur işte...
Sayın Umut0109 , ben de teşekkür ediyorum size , faydalı teknik analizleriniz için...
Sn.Usta yorumunuz icin tesekkurler.
2025 e kadar kümülatif büyüyeceginden hesaplamadimda %30-%25-%20-%15 seklinde buyur diye dusunuyorum.
Paylasimlar icin tesekkurler.
Sn.Yıldız Tozu nu rapora bakip " u..n cok uzunmus yarin okurum" dedigi icin kutluyorum.
Ytd.
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon anlamadım yanlış bilgimi paylaşmışım?
Sizde bunların yanlış olduğunu kanıtladınız öylemi?
Yaptığım teknik analizler sallama demekki vay anasını :)
Demek insanlar benim verdiğim bilgilerle zehirleniyor öylemi? :)
Formun ilk gününden beri bu formda olmanızın insanlara ne gibi faydası olmuş? :)
Ben kendime ne zaman ustayım demişim?
Bu yazınızı okuyanlar eminimki , sizin şahsımı karalamak ve insanların şahsımın yapmış olduğu yorumları görmezden gelmesini istemek için yapılmış bir yorum olduğunu pekala anlıyordur.
Benim yazdığım çizdiğim her şey formda kayıtlı ve duruyor!
Grafiği açıp bakacaklar yeni gelenler. Bu adam burada ne yazmış , ne söylemişte senin gibileri çıkıp karalama kampayası başlatmış kafkas26 için diye.
Samimi olanlar böyle yaparlar.
Kimseden bir beklentimiz olmadı , Lakin siz şahsıma böyle saldırdıkça daha çok insanın sizi değil şahsımı takip edeceğinden hiç şüphem yok.
Bu seviyesiz ve çirkin saldırınızı kınıyorum.
Şahsımın hisse ile ilgili yapmış olduğum yorumlardan rahatsız olanlar engelliyebilirler.
Ama bunu yapmak yerine hala şahsıma çirkin iftiralar nezdinde saldırmalarıda dikkat çekici.
Ayrıca benim bildiğim Temel, Teknik ve Takas bilgileri yine beni ilgilendirir.
Formda hisse ile alakalı doğru düzgün tek bir bilgi paylaşmadan , haftada bir takas atıp yoruma açık bırakmak marifet olsaydı herkesin marifeti itifata tabi olurdu.
Burada boş beleş yazı yazıp bilgi paylaşan ben mi yoksa sen ve senin gibiler mi, bırak bunada takipciler karar versin.
Her zaman söyledim yine söylüyorum!
Yazdığım her şeyin arkasındayım ve hiç bir yanlış bilgi vermedim yatırımcıya.
Aksini ıspat eden raporları ile gelecek.
Bu ve benzeri ithamlara bundan sonra cevap verilmeyecek, formun kirletilmesine müsaade etmiyeceğim!!!
Kafkas, TekBorsa ya “kront”u kuppingercole da yeriyorlar diye muhalefet eden senmiydin yoksa? Geçen yılki raporu bu sene sanan???
Arkadaslar suzerek gecmis bilgileri okuyun.
Bilgi bilgidir sonucta ama.
ilk gartner yorumlarini biz burda yorumlarken, kimse yoktu.
2020 de Aa bide gartner varmis diyen kimse bizden daha iyi bilmiyor hisseyi.
Ytd.
Yani akliniza takilan bir birsey varsa sorun diye soyluyorum.
Ytd.
Artık dayanamadım cevap vereceğim😁
Takas analiz bilgin sıfır kardeş.
O gun tabanda ki 1milyon 100 bin lotun tabandan yuklu miktarda alanlardan birisi de benim.
Oyle 5-10 bin lot felan degil yani!
Bu oyuncunun kutpoya gececegini bildigin icin de o gun ne var ne yok satacagini onceden biliyordum.Gidip kutponun kap bildirimlerini okuyabilirsin!Zaten ordada ceza aldirdilar hisseye.
Birincisi evet kendiside aldi kendi lotu teb ve gedikten.
Ancak bunu alma nedeni tabanin kalkacagini gordugu icin yuzde 10-15 daha karli satma imkani vardi kullandi!
Oyuncu sahneden cekildi ha ben alirken zaten cekilecegini bilerek aldim.Aldigim lotun yarisini da zaten sattim kalan yarisida duruyor.Sene sonunu gormek istiyorum cunku yazilim sirketlerinde son ceyrek haric hicbir ceyregin onemi yoktur!
Sirket iyidir kotudur demiyorum burdaki arkadaslar kendince arastirma yapip yorum yapiyorlar hepsinin ellerine saglik.
Brut takastaki ve sig bir hissede teknik analiz yapmaya calismak sadece havada su dogmektir.Paraya sıkisip satmak istesem 2 taban yer hisse.Bunun neresi teknik olacak kademelerde 50-100 lotun ?
Neyse sadece soylemlerinden boburlendigin icin surekli cevap vereyim dedim.Ben yine sessizce izlemeye devam edecegim ama sen bilgilerini yeniden gozden gecir 😉
Yukarıdaki grafiği 12 mayısta paylaşmışım. Stoplos ve hedef fiyatlarını vererek, ancak hissemiz 25.40 fiyatını gördükden sonra bir düzeltme periyoduna girerek 23 tl ye kadar geri çekilmiştir. Hafta sonu 23.52 fiyatında kapatan hissenin bir doji mumu oluşturduğunu (long legget ) görmekteyiz. Tüm bunlar ile beraber pazartesi günü fiyatın yukarı yönlü çıkış yapabilmesi için yeni bir teyit almak istiyebilir. Geri çekilme oluşacak ise de bunun ilk olarak 23 tl bandına değmesi gerektiğini düşünüyorum. Ancak herhangi bir geri çekilme olmaz isede yönün her türlü yukarı çıkacağını ve hedef noktası olan 26.75 e doğru gideceğini öngörmekteyim. Ancak bir hususa daha dikkat çekmek istiyorum. Hissede yaptığım Teknik analizlerde zaman zaman sürelerin ötelendiğini görmekteyiz. Salı günü 19 Mayıs Resmi gün olduğundan bir öteleme daha yapma olasılığını da görmezden gelmemek gerek. Yapmış olduğum yorum ve analiz kesinlikle Yatırım tavsiyesi olmayıp sadece sıradan bir çalışmadır.
Bol kazançlar.
Ya sizler gerçekten çok enteresan insanlarsınız.
Hakkımda yine atıp tutmaya devam ediyorsunuz!
Gerçekten çok enterasan.
Burada bir tek ben değilim Teknik analiz yapan Sayın Umut da var ama nedense bana saldırılıyor.
Bu söylediklerinizi neden sadece bana söylüyorsunuz anlamadım doğrusu.
Takas analizim sıfır demek :)
Demek Oyuncu sahadan çekildi:)
Bak bir yorum daha yaptım yukarda.
Ve bundan sonraki yapacağım yorumları çürütmek istersen eğer sana bir fırsat sunmuş oldum :)
Haydi bakem , şimdi sıradaki gelsin :)
Y.T.D.
Peki pasam sen haklisin. Ben sana nereye gittigini bile soyledim burdaki sattiklariyla😁
Sadece sana degil brut takasta ki ve sig bir hissede teknik analizi yapamazsin diyorum !
Brutten cikar yaparsin.
Yada bana hissenin 17 liradan 33 liraya cikaran teknik analizi yaparmisin😁Soluksuz 6-7 tavanla
Para teknigi bozar kardesim😉
Sana ozel cevap vermemin sebebi de gereksiz boburlenmendi.Yoksa seni tanimam etmem ilk defa bu forumda gordum yazilari okurken seni.
Baska yerde ne yazdin onu dahi okumadim.
Hadi hayirli ramazanlar...
Ben şahsım olarak ;
Hisseyi 17.30 ortalama yaparak toplamışım!
Gelmişim burada bazı teknik bilgiler vermişim!
A1 mal toplarken ve fonlar satarken , A1 in fonlardaki tüm malı alabileceğini öngörmüşüm!
Grafik atıp stoplos ve hedef fiyat vermişim! (33tl )
Şhsımın 32 tl den bile çıkacağını yazmışım!
A1 in topladıklarını farklı kurumlara dağıttığını takaslar ile ıspat etmişim!
Gelmiş burada beni (güya ) küçük düşürmek için çırpınıyorsunuz!
Soruyorum buradaki Ahaliye!
Ne dedikde şu kısa vadede olmadı?
Kaldı ki kimseye alın satın , tutun dememişim!
Derdiniz ne arkadaş sizin benimle?
Açık açık söyleyinde sizde rahatlayın bende!!!
Kardeş bu konuşmalarınla sadece buradaki yatırımcının algısı ile oynarsın!
Birincisi bir tahta da operasyon yapacaksan, onu tek bir kişi yada kurum ile yapmassın!
Ben öncü olur malı toplarım!
Bunu uzun süre ya dipten toplayarak yada hisseyi yukarı çekerek yaparım.
Elimde topladığım o malı satmak içinde bir kaç yatırımcı kuruma ihtiyaç duyarım.
Şimdi bana bu hisseyi bana göre 17.50 den 33 e götüren şahsın tüm malı satıp çıkıp gittiğini söylüyorsan , buna çocuklar bile inanmaz.
Ben bu konuda kimsenin aklına ihtiyaç duymam merak etme.
Sizede hayırlı ramazanlar.
Y.T.D.
Sayın Royalci: verdiğiniz cevap için teşekkürler. Anlattığınıza göre baya yüklü mal almışsınız. Peki siz hiç teknik analiz yapmadan mı aldınız.
Sığ hisselerde kısa vadede tekniği tutturmak zordur. Mesela hedef 35 dersiniz 36 olur veya 33 den döner. Ama orta uzun vadede teknik çalışır. Her hissenin tekniği vardır. Teknik analiz insan pisikolojisinin bir yansımasıdır. Dirençler ve desteklerin oluşumu nedendir? Fibonacci yalan mıdır?
Ben tekniğe inanırım, ha yanlış analiz yapılmış diyebilirsiniz o olabilir. Siz diyorsunuz ya yarın satsam 2 taban olur. Durup dururken satmazsınız işte pisikoloji budur. Şu da olabilir satarsınız, 2 taban olur paniksen dolayı belki 3 taban. Bir hafta sonra toparlar tekrar. Bunlar da naçizane benim fikirlerimdir. İnanmak yada inanmamak kişiye özeldir. Saygılarımla. Lütfen polemik yaratmak için yazmadım. Cevap vermek zorunda değilsiniz. Hayırlı ramazanlar dilerim...
Bunlar bildiğin algıya oynuyor Umut bey :)
Niye peki?
Durup dururken formu okuduğunu ve yazdıklarımı gördüğünü söyleyerek bilgimin sıfır olduğunu söylüyor :)
Brütte ki hissede tekniğin çalışmayacağını söyleyen bu şahıs kendisininde o gün tabandan yüklüce mal aldığını ve yarısınıda çıktığını söylemektende geri durmuyor :)
İyide size ne aldınız nerden aldınız diye soran oldu mu?
Yetinmiyor ve devam ediyor.
Diyor ki '' Ben buradaki tahtacının KUTPO ya gideceğini bildiğim için '' :)
Yahu sen falcımısın necisin?
Kendi söylemlerini haklı çıkartmak içinde bana '' Git KUTPO nun kap haberlerine bak '' diyor :)
İyide ne alaka kardeşim. Adam her yere girer çıkar ne alaka yani?
Neymiş Oyuncunun işi bitmiş miş :)
Durun bakam daha neler yazacaklar şahsımın üzerinden.
Sonrada kalkıp kafkas sakin ol diyorsunuz.
Bunlar bunu bilinçli yapıyor.
Yinede ben kendimce görüşlerimi yazmaya devam edeceğim.
Hayırlısı olsun bakalım. :)
AL BURDA !
HİSSE FİYATI 17.45 iken yapılmış.
Belki tatmin olursun yada olmaz.
Benim bilgim bu kadar kardeş.
:)
https://i.hizliresim.com/QTKoFJ.png
Herkes birakin temel ve teknik analizlerini paylassin.
Kimsenin kaç lot aldığı Veya kaç lot tasıdığı burdaki insanların umurunda değil.
Geçmişe yönelik bilgiden çok gelecek hakkında bilgilerini ve teknik analizlerini paylaşan insanların engellenmeye çalışılması ilginç geldi.
İnsanlar bilgisini kendine saklamıyor paylaşım yapıyor
hepsine tesekkür ediyorum.
Sayın Bayram100; İlginç gelmesin!
Öncelikle şahsımın zaman zaman sert çıkışlar yaptığının farkındayım.
Lakin buda durup dururken olmuyor tabi.
Mutlaka bir takım sataşmalardan ibaret.
Şimdi neden böyle olduğunu açıklık getireceğim ama lütfen bunu KRONT topiğiiçin algılamayın.
Çünkü bu her hissede zaman zaman olur.
Siz bir hissede yüklü alım yapsanız ve bunu 3 5 arkadaş ile anlaşarak yapmış olsanız, tahtasını yönetmeye çalıştığınız hissenin formlarına girip algı yönetmek istermisiniz?
Belki siz istemessiniz. Ama tahtacılar sert çıkış ve inişlerin olduğu dönemlerde formları gezer yatırımcıların ilgi ve alakasını farklı yerlere çekmek isterler.
Bu kişiler aynı zamanda piskiyatri eğitimi almış kişilerdir. Ve mutlaka bu eğitimden geçerler!
Şimdi gelelim uzun, orta ve kısa vadeli yatırımcılara.
Öncelikle ben bu hissede uzun vadeci olsam kesinlikle burda zırt pırt yorum yapmam!
Çünkü benim nezdimde şirket hem ucuz hemde karlı ve ileriye dönük olarak getirisinin çok olacağı bir şirkettir.
Orta vadeci olsam yorumlarım yine çok sık olmaz ama hiçte yapmam demem.
Zaman zaman yaparım.
Ama kısa vadeciler yada al satcılar böyle değildir!
Onlar hisseyi anlık , günlük takip eden yatırımcılardır.
Hisse iki kademe yükselse gelip yorum yaparlar mesela ( örnek ben :) )
Birde bu işin bilgi bölümünde kısa vadecini işi şirketin gelir gider tablosu , ileride hangi işleri yapacağı yada yatırımları olmaz!
Kısa vadeciler genelde ya kendi bilgi tecrübesine dayalı olarak, bunlar ( Takas , Teknik ve sahada yapılan yorumlar ) olmak üzere 3 katagoride değerlendirilir.
Kısa vadeci anlık düşünebildiği gibi hissenin en kısa vadede neler yapacağınıda paylaşan biridir.
Ancak Tahta yapıcılar Kısa vadecileri pek benimsemezler!
Çünkü onlar için kısa vadeli yorumlar işlerini zorlaştırır ve zora sokar!
Bu tür bilgi verenleride o yada bir şekilde türlü bahane ve mazeretler ile dışlamaya ve bilgi veren kişinin düzgün düşünememesi , formu terk etmesi yahut psikolojik olan bu saldırıdan sonra ipleri koparım hakaret etmesini sağlıyıcı bir takım taktikler ile uzaklaştırılmaya çalıştırılırlar.
O yüzdendir ki. Her hissenin tahtasını yöneten belirli bir grup ve her gurubun bu tür platformlarda yeri geldiğinde topa girecek nickleri vardır.
Ve tabi bu yukarıdaki yazdıklarım tahtanın aşırı volaliteli olduğu dönemler için geçerlidir.
Her zaman bu böyle değildir!
Ancak yine söylüyorum. Bu yazdıklarım her ne kadar gerçek olsada asla bu sayfa için yazılmış bir şey değildir.
Tüm hisselerde yaşanması mümkündür.
Saygılarımla.
Cyber security is critical
Second, over the last six weeks and in the face of countless scams and fraud attempts, we have had in front of us the largest real-life cyber security awareness campaign anyone could ever have imagined, and this is bound to have a significant cultural impact on people, in particular if the lockdown continues or comes back. Cyber security has had to be on the agenda, as a necessary dimension of lives and business activities now entirely dependent on digital services. Nobody can risk a cyber-attack right now, and good cyber security measures have become key to keeping the lights on. One cannot imagine cyber security moving down the priority list with senior executives post-COVID.
https://www.business2community.com/c...ormal-02307537
Businesses under cyber attack during coronavirus
https://chamberbusinessnews.com/2020...g-coronavirus/
Pandemi bitse de uzaktan çalışacağız
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...cagiz-41519348
Sevim koş kavga var :)
Ya arkadaslar kim neyi ispat etmeye calisiyor anlamadim gitti.
İnce uzun mu , kalin kisa mi?
Bu mudur tartistigimiz sey...
Herkes anladigini yazsin. Siz dogru bilgiyi alin..
Herkes birbirini eleştirebilir , kirici olmadiktan sonra sorun olmaz.
Bir birakin ya kendinizi rahat olun.Yolda gorseniz birbirinize bayramdan sonra cay ismarlarsiniz ama burada millet okuyor diye psikoloji gelistirip cevap yazmaliyim diye kendinizi sartliyorsunuz.
Ahmet : Bedri abi sen niye bu kadar mutlusun?
Bedri : Hayatimda olan sevmedigim insanlarla tartismamak icin onlara "HAKLİSİN " diyip hayatimdan cikariyorum.
Ahmet : Ama bu Yanlis.
Bedri : Haklisin ..... :))
Ytd.
Yanlız bu pandami olayı fazla abartıldı bence.
Dünya da geçmişe bakıldığında bir çok salgın hastalık vakasını görüyoruz.
Bu salgınlardan dolayı hayatını yitiren milyonlarca insan var.
Fakat hiç birisi bu kadar abartılmadı.
Bunun küresel sermayenin oyunu olduğunu söyleyenlerde var.
Ve bana mantıklı da geliyor.
Başta ABD olmak üzere ulus devletler bunun önüne geçmek için bir karşı adım da atabilirler.
Ve bence atmalılar da.
Sosyal mesafe terimi bile bir algı oyunu bana göre.
Yok çip yok bilmem ne.
Bu gün burada konuşulan bir çok şeyin terside olabilir ilerki dönemlerde.
Ve insanlar eski hayatına geri döner.
Tabi bunlar , ulus devletlerin atacağı adımlara bağlı.
SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen..Sakin olmakta fayda var. Bu foruma her tür insan gelebilir, farklı fikirlerini beyan eder. Özellikle bu başlık oldukça toleranslıdır, bunu normal sağlıklı her birey farkeder. Ancak daha üç-beş seveni, takipçisi olmadan, derin analiz ve yorumları varmış da herkes onu takip ediyormuş da sonra düşmanları çekemeyip her koldan saldırıya geçmiş psikoloji ve paranoyasına düçar olmuşlar hariç.
Huzur ve dinginlik arayan muhitimizden, yüksekten gazel okuyan, kuru gürültülerine pabuç bırakacağımızı sanan çook kalender-meşrep bozuntuları geçti. Nezaketimizi -nasılsa ses çıkarmazlar diye düşünüp- emelleri için güzel bir pazar alanı olarak, ulu orta benliğini tatmin edebileceği bir yer olarak görenler oldu. Ama hiç biri, yahu neden durduk yere benden tiksinti duyuyorlar demedi.
Eğer ki insanlar hisse ile ilgili analiz ve yorumlarını buraya yazar, ötesine karışmaz, anlamsız hırçınlaşmaz, başkalarını kendini onaya, tasdike, beğendirmeye zorlamaz ise, bilgi paylaşımı yeri olmaya devam ederiz. Kimse -güya imalı- hakaretler savururken, karşısındakinden sürekli aptal rolü oynayıp, alttan alıp sessiz kalmasını bekleyemez.
hani o efsane 2016 yılı var ya....
ha, işte o tüm yılda yapılan pazarlama ve arge bu sene daha ilk çeyrekte yapıldı ve hatta o rakamları da geçti.
ve bu piyasa hala 30 fk ile fiyatlıyor bunu...
Söyleyecek başka sözüm de yok
Cyberark f/k son 5 sene boyuncaki bilgilere göre hiç 50 altına inmemiş, 100 civarına oturduğu çok olmuş : https://www.macrotrends.net/stocks/c...tware/pe-ratio
Diğer taraftan, fiyat/satışlar oranı (p/s) bizde 6 iken, sektör ortalaması 42:
https://www.investing.com/equities/k...ikasyon-ratios
Bu oran Cyberark'ta da düşük, ortalama 8 civarı: https://www.macrotrends.net/stocks/c...re/price-sales
Bu şu demek, her iki şirket de pazarlama ve arge ye sektör ortalamasının çok üstünde yatırım yapıyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
17 Yıldır borsa hayatımda şunu çok iyi öğrendim ben.
Şirketin ne kadar temeli sağlam olursa olsun
Tekniğe ve Takasa hakim değilsen boşa kürek çekiyorsundur.
Ama Temel okumasını bilip doğru hissede olduğuna inanıyorsan, üşenme bir de tekniğini ve takaslarını gözden geçir.
Bu sana zaman olarak geri dönecektir.
Yoksa şirket dünyanın yatırımını yapıyor olsa, piyasa değeri çöpten bile ucuz kalsa nafile.
İsteğini asla alamassın.
Bol kazançlar.
ek olarak ardyz yıllık yaptığı pazarlama ve argenin 2 katını kron daha ilk çeyrekte yaptı,
fonetin yıllık yaptığı pazarlama ve argenin 2 katını kron daha ilk çeyrekte yaptı,
kafein'in yıllık yaptığı pazarlama ve argeden daha fazlasını kron daha ilk çeyrekte yaptı,
smart'ın yıllık yaptığı pazarlama ve argeden daha fazlasını kron daha ilk çeyrekte yaptı.
Sayin Usta,
Ulkemizde BIMAS in f/k orani % 24 iken, Kront % 30 olmasi gayet normaldir.
yazilim sektorunde gerek ulkemizde gerekse dunyada f/k nispeten daha yuksek
( sanayi sirketlerine gore ).
Kront un en onemli problemi, Amerikan pazarinda bir turlu bir satis yapamamasidir !!!
Ne güzel daga önce uzun süre buraya yazmamaya karar verip 2 sene kadar uzak durmuştum. Yeniden aynı kararı aldım. Kalın sağlıcakla bir müddet burada yazmayacağım, ama okurum. Allaha emanetsiniz.
Corona Yazılım Dünyasında Neleri Değiştirdi?*
Octovers tarafından yayınlanan raporda yazılımcıların 2019 yılındaki ve 2020’nin ilk üç ayındaki eylemleri karşılaştırılıyor. Özetle;
• Sadece 3 aydaki GitHub aktiviteleri geçen yılı katlamış vaziyette
• Yazılımcıların/geliştiricilerin çalışma saatler pandemi öncesine göre fazlasıyla artmış
• Geliştiricilerin çalışma performanslarına bakınca tükenmişlik sendromu yaşamalarına ramak kalmış
• Bireyler arası işbirliği, özellikle herkese açık olan projelerde artmış
Sürekli yenilenen veri ile değişen rapora erişmek için: https://bit.ly/3fBo9ZK
Alıntıdır.
Bu kısım önemli aslında. Biz de aynı sorunu yaşıyoruz, online çalışmaya geçince, her şeyi kaydediyorlar, ve seni fazla çalışmaya zorlamış oluyorlar. Ofiste çalışırken, dinlene dinlene çalışabiliyorsun, bu şekilde kayda olma olayı olmuyor. Çalışan psikolojisi önemli. Ama benim gördüğüm, Kront çalışanlarını düşünen bir firma. YTD
İSTANBUL’daki kayıkçılar üzerinden kültürümüze katılmış hoş deyim. Kayıkçı Kavgası. Özlü deyişimizin hikayesi şöyledir:
Eskiden İstanbul’da Eminönü - Karaköy arasında yolcu taşıyan kayıkçılar, müşteri beklerken kendi aralarında kavgaya tutuşurmuş. Durup dururken çıkan kavgada sesler yükselir, kürekler havaya kalkar, sağa sola savrulurmuş. Kavga çıkınca etraflarında toplanan halktan bazılarının kafasına kürekler iner, ama kürekler ne hikmet ise kavga eden kürekçilerin hiçbirinin başına değmezmiş. Bu kavga daha sonra denizden karaya taşınmış ...
Buraya kadar olanı, kıyıdaki tablo. Bir de denizde kapışmaları varmış kayıkçıların. Kayık denen meretlerin yapısı gereği suyun içinde her yanı ayrı oynar. Kavga etmek mümkün olmaz. Zamanının kayıkçıları da kendileri suya düşmemek için kavga ettiği kişiyi kuvvetlice iteleyemezlermiş. Kibar kibar birbirlerini dürter, gayet sinirli olmalarına rağmen komik bir görüntü ortaya koyarlarmış...
EGE VE İZMİR de her alanda benzerine sık rastlayabileceğimiz kayıkçı kavgası işte budur. Kavga varmış gibi bir görüntü ama sonucu sıfırdır .İyi de KRONT ile ne ilgisi var ? der gibisiniz ilgisini ben de tam olarak bulamadım ama birileri kendilerince bir senaryo yazmış oynamaya çalışıyorlar Hayırlı olsun! Bir gercek var ki BİSTte KRONT Benzeri bir hisse yoktur…Biraz LOGO var neyse çok yazıp okumayı zorlaştırmayalım.. GELİŞİNİZ GÜLE GÜLE*** GİDİŞİNİZ GÜLE GÜLE***HER İŞİNİZ GÜLE GÜLE OLSUN***
Vakitniz varsa bu arkadaşın Kront analizini okuyun harika olmuş. İzni olmadan paylaştım kusura bakmaz artık.
https://twitter.com/TekBorsa/status/...364893187?s=19
Çok teşekkür ederim sayın lionnes😄