Ya sizler gerçekten çok enteresan insanlarsınız.
Hakkımda yine atıp tutmaya devam ediyorsunuz!
Gerçekten çok enterasan.
Burada bir tek ben değilim Teknik analiz yapan Sayın Umut da var ama nedense bana saldırılıyor.
Bu söylediklerinizi neden sadece bana söylüyorsunuz anlamadım doğrusu.
Takas analizim sıfır demek
Demek Oyuncu sahadan çekildi
Bak bir yorum daha yaptım yukarda.
Ve bundan sonraki yapacağım yorumları çürütmek istersen eğer sana bir fırsat sunmuş oldum
Haydi bakem , şimdi sıradaki gelsin
Y.T.D.

Alıntı Originally Posted by Royalci Yazıyı Oku
Artık dayanamadım cevap vereceğim��

Takas analiz bilgin sıfır kardeş.

O gun tabanda ki 1milyon 100 bin lotun tabandan yuklu miktarda alanlardan birisi de benim.

Oyle 5-10 bin lot felan degil yani!

Bu oyuncunun kutpoya gececegini bildigin icin de o gun ne var ne yok satacagini onceden biliyordum.Gidip kutponun kap bildirimlerini okuyabilirsin!Zaten ordada ceza aldirdilar hisseye.

Birincisi evet kendiside aldi kendi lotu teb ve gedikten.

Ancak bunu alma nedeni tabanin kalkacagini gordugu icin yuzde 10-15 daha karli satma imkani vardi kullandi!

Oyuncu sahneden cekildi ha ben alirken zaten cekilecegini bilerek aldim.Aldigim lotun yarisini da zaten sattim kalan yarisida duruyor.Sene sonunu gormek istiyorum cunku yazilim sirketlerinde son ceyrek haric hicbir ceyregin onemi yoktur!

Sirket iyidir kotudur demiyorum burdaki arkadaslar kendince arastirma yapip yorum yapiyorlar hepsinin ellerine saglik.

Brut takastaki ve sig bir hissede teknik analiz yapmaya calismak sadece havada su dogmektir.Paraya sıkisip satmak istesem 2 taban yer hisse.Bunun neresi teknik olacak kademelerde 50-100 lotun ?

Neyse sadece soylemlerinden boburlendigin icin surekli cevap vereyim dedim.Ben yine sessizce izlemeye devam edecegim ama sen bilgilerini yeniden gozden gecir ��