alfabetik sıraya göre
BRISA
BSOKE
BOSSA
DGATE
EUKYO
EUYO
NUGYO
VERTU
ve,
ULKER
AEFES devam...
Printable View
alfabetik sıraya göre
BRISA
BSOKE
BOSSA
DGATE
EUKYO
EUYO
NUGYO
VERTU
ve,
ULKER
AEFES devam...
ENDEKS_ direnç 116.000 bin üzeri tutunabilmesi olumlu... bana göre tabii
Seçmece mi bunlar hocam içinden çürük çıkar mı ? Bide hocam AEFES den elde edilen gelir caiz mi ? Kağıtları böyle şeylere göre yorumlayan twitir üstadları var [emoji28] Biraz da felsefe yapalım dedimSM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
seçmemi değilmi? ona bir şey diyemem çünkü içinde birşeyim olmadığı için rakamları inceleyerek önüme geleni yazdım.. bunun birde kalite kontrolü var. onuda artık parayı basan yapacak.. AEFES evet okuyorum yazılanları ama, beni depoya versinler bedava çalışırım diyenlerde var:)
youtub a teknik analiz eğitimi diye girdim bakıyım diye.. ne kadar iyi insanlar var yaa.. nasıl gayret ediyorlar millet öğrensin diye. düşünün bir kere milyarların döndüğü bir oyunun şifrelerini veriyorlar. gelde hayran olma.. şöyle bir iyi insan olamadım gitti:vk:
twıtırda ustaları okuyorum hatta takibe aldım.. maaşallah ne ustalar var takipci sayısımı? öf öf öffff.. kağıt yönü bariz yukarı çevirmiş zarar kesilecek rakam vererek ellerinden kağıdı rahatca alsınlar diye tahta yapıcısına yardımcı oluyorlar. maşşşalah...
selamlar iyi pazarlar endeks için olumlumuyuz haftaya
piyasa profları ile uzun süredir olaya aynı pencereden baktığımı düşünyürdum ama bugün yorumlanan bir kaç grafikten sonra siyah ve beyaz kadar farklı olduğumu gördüm. hemde kesin olarak... bunlar ya bilinçli olarak, yada bilinçsiz bir şekilde sağ kalaklarını sol elle gösteriyorlar... ama bu ben sağ kulağımı sağ elle gösteriyorum demek değil.. prof olduklarına göre doğrusu o demekki...
gitti ağalar beyler paşalar, kellere körlere kaldı köşeler:) bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum... almanya sınırında bitmeseydi bari
https://www.youtube.com/watch?v=WiffmvKp1kg :)
hiç haberim yoktu üç gün önce dandik hisselerden birisi hakkın rahmetine kavuşmuş (batmış)... başka ne diyeyim.. lafın bittiği yer . ama ZOMBI hisseler diye uyarı yaptığımı hatırlıyorum.. domates alır gibi hisse alma araştır!
bastığımız yeri göre göre direnç 118.570 çin malı değildir:)
taktik: eğerki şirketin tapusunu almayı düşünüyorsanız, oturun belki otobüs gelir.. kazancı gördüğün yerde vur tekmeyi gitsin oyunu bu... kıtlıktamı kaldık yer gök kağıt...
eğer dandik kağıtlarda işlem yapılıyorsa kazanç görüldüğü yerde tepesine çakılmalı.. hem böylece kucağsa düşülmemiş olur.. böyle kağıtların hedefi falan olmaz.. cuma gün iflas bayrağını çeken "metal" üstelik bide tavan kapatmış günü.. ama sağlam güvenilir kağıtta böyle fişek gibi hareketler beklenmez. sağlam oynamak sağlam kağıtlarla olur.. o kadarda ucuz bir oyun değil.. ama maaşallah büyük ustalar bu nedir yenirmi içilirmi demeden önüne gelene hedef veriyorlar.. hele birini okudum. adamın dünyalar kadar takipcisi var. borsa iyi gidiyorya, aman bi gırışıyor, aman bi kasılıyor:) valla billa direnç bilmiyor.. alacan eline kırılmaz bi odun yenmi yemenmi...:) ama piyasa çok yardımcı oluyor. ezbere gidiyorlar bakalım nereye kadar gideceklerse.. inşallah sono almanya sınırında bitmez:)
şimdi böyle yazıyorum diye yanlış anlayanlar mıtlaka vardır bunu tahmin ediyorum ama gerçekten böylelerine gıcık oluyorum.. hele akşam bir video izledim.. üç kişilermiş eğitim veriyorlar ama kesinlikle bunu para için falan yapmıyorlarmış.. insanlart öğrensin yem olmasın diye yapıyorlarmış.. üç beş kuruş bişeyler alıyorlar ama bunu sanırım hatıra olsun diye çerçeveletmek için alıyorlar:) üçüde dünyalıklarını çoktan yapmışlar çünkü ihtiyaçları yokmuş böyle şeylere:) ama şunu unutmayın içi boş bir tane mesaj yazmadım
ben eşeği gölgeye çektiğim için bişeyler karalayım dedim. ama bunlar gerçekten ciddiye alınacak şeyler.. bakın bir örnek vereceğim.. harun kahraman seversiniz sevmezsiniz tanırsınız tanımazsınız ama bu piyasada gerçek anlamda milyonlarla oynayan bir oyuncu.. lafa"a gelince tonlarca var onlar başka.. ilginç bişey anatayım. ben harunu yıllar öncesinden bir siteden tanıyorum o beni hatırlamaz çünkü o zamanki nickmi bende hatırlamıyorum çünkü.. harun varya on onbeş bin liralık varant alıp satarken kumar bu diye oynamıyordu.. yıllar geçti aradan harun milyoner olmuş.. ama gerçekten olmuş palavra falan değil. adam elli yüz bin lirayı çekirdek gibi harcıyor şimdi.. helal olsun hem cesaretli hemde kafası çalışan biriymiş.. sayfasında hikayesini anlattığı için söylüyorum.. yani onun bunun peşinde koşarak başarmamış bu işi.. biraz ağır olyor ama borsada kaybeden şöyledir böyledir diye bişeyler yazıyor devamlı.. ben o derecede değilde borsada kafası çalışan adam kaybetmez diyorum.. böyle işte hikayelerden bir demet sundum:)
ENDEKS_ bugün hareketlere tahmini olarak baktığımız zaman bende dahil müthiş bir yükseliş bunun ardı gelir deriz.. ama 118.570 gibi önünde geçilemeden kapanan bir gerçek var.. bunu niye yazıyorum? borsada olmaz olamaz diye bir engel yoktur. kararı borsa yapıcısı verir.. biz sadece hareketlere göre teknik olarak tesbitte bulunabiliriz. bunu genel olarak yazıyorum değilse benimde daha yükseliriz ümidim varda borsa işte anasına satayım. anamın adı döndü bende döndüm deyiverir.. laylaylom yaparak oynanacak bir oyun değil..
böyle dönemde, böyle bir günde, eğer biri çıkarda ben bildim ben buldum diye hoplayıp zıplarsa görmemişin oğlu olmuşta çekmiş çükünü koparmış derler:)
ben bu borsadan hiç bir şey anlamadım.. bu günden sonra seansı görmeden, adım adım yürümeden, bence yazmanın bir anlamı yok... en iyisi herşeyi tadında bırakmak.. nerde çarkıt, çurkut, kağıt var almış başını gidiyor, dana gibi kağıtlar oturuyor.. benim sayım suyum yok:) ne olduğu belli değil resmen kumar bu.. piyasada çokta yeni oyuncu var. kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
Slm hocam nasılsın çıkmayan kagıt kalmadı hocam.nereye kadar gider bu durum birazda korkmaya başladım.bi kaç kagıttan çıktım.biraz kenara çekilip izlemekmi lazım yoksa endeks devam edermi.bir yorum rica edeyim.
ben arada cesaret versin diye endeks yazıyorum ama hisse bazında düşünmek lazım. kim ne alıyor kim ne satıyor bilmiyorumki yorum yapayım. aslında endeksi hiç dikkate almadan pekala hisse dikkate alınarakta alınıp satılabilir. yani endekste ciddi bir bozulma durumunda hisse sağlam olmayacak. ama bakıyorum hisselerde hiç bozulma yok. burda yapılacak olay evet yan kağıtlar hareketli bunu bende görüyorum ama yinede eli yüzü düzgün kağıt olmalı. duyuyosunuz biri gümledi. bu endişemi ben sana önceden söylemiştim
direnç kırıldı hadi binin uçuyoruz, destek kırıldı hadi inin çöküyoruz diye bir kural yok... önce alışveriş sonra fiş:) terlemeden ayak ayak üstüne atarak kazanç yok... heleki hikaye dinleyerek hiç yok...
farkındayım hocam daha önce uyarmıştınız allahtan öle bir kagıda denk gelmedik.ama hocam genelede bakarsan hep bu tarz kagıtlar prim yapıyor.endeks kagıtları çok nadir yükseliş insan ister istemez bu tarz kagıtlara kayıyor.borsada biraz şans bilgi ve en önemli cesaret işi diye düşünüyorum.belkide yanılıyorum...
bilgi önde gider.. şans, cesaret, arkadan gelir...
hani teknik önde gider, haber arkadan gelir diye bir söz varya..
imzamı değiştirecem:)
sağlam kağıtlar saman altından götürüyor:)
beklenti demeyim bu söz bana hayal gibi geliyor ama, endekste harita 121.580 gösteriyor.. sonrasımı? sonrasında bakılır.. hele şurayı bi geçelim bakalım fazla zıplamaya gerek yok.. çok zıplayanlar şimdi mesleklerini icra ediyorlar:)
https://www.youtube.com/watch?v=tIY1yhB3xYg
xu030 endeksi direncini geçmesi bana xu100 121.580 yolu açıktır mesajı verdi. desteklemesi önemliydi tabiki.. ama bana göre tabii... sizinde kendinize göre bir fikriniz olmalı. klavyesi olan yazıyor işte...:) aha benimde var bi tane.. hem kendi yazanından:) şeyden aldım yaa... nereyi orasııı.. bit pazarı tamam hatırladım şimdi:)
otobüs beklerken sıkılmayı diye aklıma geldi yazıyorum işte:) hani insanlarda alıp tutarak kazanmak gibi bir algı oluşturulmuşya... aslında bu tamamen şansa oynamaktan başka bir şey değldir.. ama kurna oyuncu yakaldığı yerde hiç gözünün yaşına bakmaz çakar geçer. çünkü günlük hiç göze görünmeyen miktalar aylık damlaya damlaya ne hale geliyor bir hesap edin bakalım.. otobüs beklemekmi, sürümden kazanmakmı? geç, geç, geç, sana demiyorum hemen alınma... piyasayı konuşuyorum. senin daha çok ekmek yemen lazım oraya gelmek için... nasrettin hoca fıkrası gibi oldu çocuğu peşinen dövdük:):)
hani dağda bayırda tek başına otururken çöple orayı burayı karıştırırsınya, benimkiside öyle bir şey işte.. üzerine birazda konuşuyorum:)
https://www.youtube.com/watch?v=y942dsYA4X8
kamçıyı bi vurdum bin puan uzadı.. yokyaa hani vardırya şöyle bildim böyle bildim diye hoplayıp zıplayanlar.. pala almaya karar vermiş bekletmeden alıverdi.. yoksa beraber otobüs beklemeye devam ederdik:)
yan kağıtlar uçuyor kaçıyor diye bende gaz"a ,geldim. paylaştığım kağıtların 8 tanesi yan kağıtlardı.. xu030 da ne kağıtlar kaçtı.. yaa işte gaza gelmek böyle bişey. rüzgar enerjisi ile jalışın ne güzel üfürürsünüz işte.. siz kimin oğlundan kızından kötüsünüz:)
endeks hiç kendini bozmadan yukarı doğru giderken, bu bankalara ne oluyor böyle anlayamıyorum. belki geleceği çok iyi görmüyorlar, belkide son yüz metrede sprint atacaklar. ama bu endeks bana göre cambaza baktan başka birşey değil.. sürekli aynı şeyi söylüyorum farkındayım ama başkada bir şey değil yani.. insan kendi kağıdını takip etmeden, kağıdının geleceğini görmeden, endeksin geleceğini görse ne olacak...
AGHOL
ALGYO
ECILC
ENKAI
GLYHO
KAREL
LOGO
NTHOL
SELEC
TATGD
TMSN
kendisi takip etmekte olup veya elinde olanlar için aynı görüşte olduğumuz yönü yukarı hisseler. ister taksiye bin, ister otobüs durağında bekle, istersen indi bindi yap:) ama ciddiyim ben.. şaka falan değil. sadece farklı bir anlayışım var hepsi bu.. hadi ne halin varsa gör diyemediğim için açıkca yazıyorum.. bana göre tek mesaj ile yapılan öneri ne halin varsa gör demekten başka bir şey değil..
kendi oyun anlayışıma göre elde kalan hisseler
AEFES
DGATE
BRISA
KORDS
BOSSA
VERTU
diğerlerinin kıçına tekmeyi çoktan vurmuştum.. o kadar kağıt içinde kim hangisini alsınki tekmeyi vursun diye düşünebilir ama alan olmuş ise diye söylüyorum bende.. olurya daha önceden elinde olan bile olabilir. yani benim yazmama göre diyecek kadarda ukalalık yapmam
neden bu kadar çok hisse diye düşünen olabilir diye farzedin kendi halinizde takip ederken beğendiğiniz bir hisse var ve bana düşüncemi soruyosunuz. evet bende uygun görüyorum diye peşinen liste yaptım.. soran zaten pek yokta sormaya hiç gerek olmasın diye böyle listeler yapmayı düşündüm... saçmamı sizce?
BOSSA_ 11.30 dan beri satmış ve buralara kadar gelmiş.. ben bu kağıdı 10.13 ten yukarı topuklamış diye tarzımın dışında paylaşmıştım yani benim tarzım hep hücüm ama bazen böyle yazmak zorunda kalıyorum .. daha bir sürü kağıt var tepede ayna gibi yön yukarı ama kumar olur diye paylaşmıyorum... eğer böyle kağıtlar görürseniz bende görüyorum demek istiyorum