alfabetik sıraya göre
BRISA
BSOKE
BOSSA
DGATE
EUKYO
EUYO
NUGYO
VERTU
ve,
ULKER
AEFES devam...
alfabetik sıraya göre
BRISA
BSOKE
BOSSA
DGATE
EUKYO
EUYO
NUGYO
VERTU
ve,
ULKER
AEFES devam...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
ENDEKS_ direnç 116.000 bin üzeri tutunabilmesi olumlu... bana göre tabii
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Seçmece mi bunlar hocam içinden çürük çıkar mı ? Bide hocam AEFES den elde edilen gelir caiz mi ? Kağıtları böyle şeylere göre yorumlayan twitir üstadları var [emoji28] Biraz da felsefe yapalım dedimSM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
seçmemi değilmi? ona bir şey diyemem çünkü içinde birşeyim olmadığı için rakamları inceleyerek önüme geleni yazdım.. bunun birde kalite kontrolü var. onuda artık parayı basan yapacak.. AEFES evet okuyorum yazılanları ama, beni depoya versinler bedava çalışırım diyenlerde var![]()
youtub a teknik analiz eğitimi diye girdim bakıyım diye.. ne kadar iyi insanlar var yaa.. nasıl gayret ediyorlar millet öğrensin diye. düşünün bir kere milyarların döndüğü bir oyunun şifrelerini veriyorlar. gelde hayran olma.. şöyle bir iyi insan olamadım gitti![]()
twıtırda ustaları okuyorum hatta takibe aldım.. maaşallah ne ustalar var takipci sayısımı? öf öf öffff.. kağıt yönü bariz yukarı çevirmiş zarar kesilecek rakam vererek ellerinden kağıdı rahatca alsınlar diye tahta yapıcısına yardımcı oluyorlar. maşşşalah...
selamlar iyi pazarlar endeks için olumlumuyuz haftaya
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri