Ziraat te talep sıra nom, 110 bin küsur
Printable View
Ziraat te talep sıra nom, 110 bin küsur
Vakıf yatirım sıra numarası saat 12.12 itibariyle 101122, tahminen %2-3 arası gelir.
12 bin lot giriş yaptım hayırlısı....
9080 lotda ben giriş yaptım hayırlısıyla
Arkadaşlar ing vadelideki nakidi kabul etmiyor arzum içinben de ykb ye geçip para piyasa fonu alayım diyorum yardım bekliyorum
denizbanka gecelik vadeli açtım 3 günlük onu gösterdim bilginiz olsun
Ziraat para piyasası fonunu kabul ediyor
Halkyatırımdan talep girdim bende 39bin küsur nolu talebiniz alınmıştır yazdı. Talep eden herkese hayırlısı olmasını dilerim.
Bugun mu talepte bulundunuz, suan 100 binlerde olmasi gerek
Yapı kredi 41.000 talep numarası . Bu halka arzda 300 binin üzerinde başvuru olur gibi duruyor
önemli olan kaç lot talep var.....
Diğerlerinden farklı olarak bunun birde TV lerde reklamı yapıldı, yani duymayan kalmadı, yatırım hesabı olan hemen herkes başvuru yapmıştır, %2-3 ü geçmeyecek anlaşılan verilecek miktar. Aslında parayı bağlamaya değmezmiş, bugün tavan yapan onlarca hisse var, birine denk gelsek bir haftalık arzum tavanına eş kazanç elde edilebilirmiş 😀
Doğru söylüyorsun da önemli olan o hisseyi bulmak. Gidiyor diye atlarsin ele verirler baka kalirsin.. endekste ucu kağıt göremiyorum. Yani 120-140 hareketinde sonra psikolojik olarak kağıtlar gözüme primli gözüküyor. Endekste 5000 puanlık bir duzeltmede gömerler.
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Babamın hesabından ben de 10bin talep ettim. Haberi yok. Geldiği kadar miktarı hesabına geçeceğim. Böylece büyük para bloke etmemiş olacağım :oleyo:
Teb yatırım talep numarası 303.318
[emoji2399]
İlk defa THY halka arzına katılmıştım, sonra Coca Cola. Tam hatırlamıyorum ama lot alma oranı bayağı yüksekti. Şimdi baktım THY ye 1.6 kat talep gelmiş. demek 100 lot isteyen aşağı yukarı 62 lot almış. Arzdan sonra fiyat da düştüydü her ikisinde de zararına satmıştım :))
Arzum için YKB üzerinden başvuru yaptım talep no 50291. Bence başvuru çok olur YKB iyi reklam yaptı ve başvuru süreci çok basit. USD, likit fon teminat da gösterebiliyorsun.
Yüzde 1 filan gelir bu gidişata göre.Yalan dünya...
TEB de o kadar müşteri olması zor, pek sıra numarası gibi durmuyor, ziraat ve vakıfınki daha gerçekçi, kamu bankaları 250-300 bini bulacak herhalde başvuruda, diğerleriyle birlikte 500 bin başvuru olabilir, minimumdan ortalama 10 bin liralık talep gitse 5 milyarlık talep oluşur, yaklaşık 250 milyon liralık hisse arz edilecek, bu 20 katı gibi bir talep demek olur, bu durumda yüzde 5 ve altı görünüyor.
Bu talep numaraları bana enterasan geldi.Ziraat yatırımdan iki dakika önce talep girdim.Talep numaram 74,250 oysa önceki sayfalarda bu banka için daha yüksek rakamları telafuz edenler vardı.
TEB niye öyle 300 binli numara vermiş anlamadım Sayın cmrcn, ama mümkün değil bence sadece TEB den o kadar müşteri talebi, ziraat 150 binlerde, Vakıf 80-100 binlerdeyken.
vakıfbank talep numarası 146000 i geçti.
Benim bir arkadaş 1000 tane emir girmiş 1 lot 1 lot sabahtan beri uğraşmış bitirmiş ne oluyor böyle olunca :halay:
Eğer öyleyse bütün hesaplar boşa gidebilir, ama talep adedinden çok toplam talep miktarı önemli yinede, 15-20 kat talep gelebilir yinede.