Sayfa 38/125 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon
Arama sonucu : 993 madde; 297 - 304 arası.

Konu: ARZUM - Arzum Elektrikli Ev Aletleri San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by SER Yazıyı Oku
    Sıra numarası değil de TALEP numarasını söyleseniz daha doğru olacaktır.
    Başvuru numarası demek daha doğru olur, şimdi tekrar başvuru yaptım no:117553

2. Diğerlerinden farklı olarak bunun birde TV lerde reklamı yapıldı, yani duymayan kalmadı, yatırım hesabı olan hemen herkes başvuru yapmıştır, %2-3 ü geçmeyecek anlaşılan verilecek miktar. Aslında parayı bağlamaya değmezmiş, bugün tavan yapan onlarca hisse var, birine denk gelsek bir haftalık arzum tavanına eş kazanç elde edilebilirmiş 😀

3.  Alıntı Originally Posted by teamsah Yazıyı Oku
    Diğerlerinden farklı olarak bunun birde TV lerde reklamı yapıldı, yani duymayan kalmadı, yatırım hesabı olan hemen herkes başvuru yapmıştır, %2-3 ü geçmeyecek anlaşılan verilecek miktar. Aslında parayı bağlamaya değmezmiş, bugün tavan yapan onlarca hisse var, birine denk gelsek bir haftalık arzum tavanına eş kazanç elde edilebilirmiş [emoji3]
    Doğru söylüyorsun da önemli olan o hisseyi bulmak. Gidiyor diye atlarsin ele verirler baka kalirsin.. endekste ucu kağıt göremiyorum. Yani 120-140 hareketinde sonra psikolojik olarak kağıtlar gözüme primli gözüküyor. Endekste 5000 puanlık bir duzeltmede gömerler.

GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    duyumlara gore muazzam oldugunu ifade edebiliriz

anlayacaginiz yine birsey gelmeyecek
    Nerden duydunuz Hayek bey?

Babamın hesabından ben de 10bin talep ettim. Haberi yok. Geldiği kadar miktarı hesabına geçeceğim. Böylece büyük para bloke etmemiş olacağım :oleyo:

6.  Alıntı Originally Posted by teamsah Yazıyı Oku
    Diğerlerinden farklı olarak bunun birde TV lerde reklamı yapıldı, yani duymayan kalmadı, yatırım hesabı olan hemen herkes başvuru yapmıştır, %2-3 ü geçmeyecek anlaşılan verilecek miktar. Aslında parayı bağlamaya değmezmiş, bugün tavan yapan onlarca hisse var, birine denk gelsek bir haftalık arzum tavanına eş kazanç elde edilebilirmiş 😀
    Yüzde 5-10 arasında gelmesini beklerim hatta 6 gibi tamamen ön Sezi diyelim

7. Teb yatırım talep numarası 303.318

[emoji2399]

8. İlk defa THY halka arzına katılmıştım, sonra Coca Cola. Tam hatırlamıyorum ama lot alma oranı bayağı yüksekti. Şimdi baktım THY ye 1.6 kat talep gelmiş. demek 100 lot isteyen aşağı yukarı 62 lot almış. Arzdan sonra fiyat da düştüydü her ikisinde de zararına satmıştım :))

Arzum için YKB üzerinden başvuru yaptım talep no 50291. Bence başvuru çok olur YKB iyi reklam yaptı ve başvuru süreci çok basit. USD, likit fon teminat da gösterebiliyorsun.

Sayfa 38/125 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •