arkadaşlar gerçektende bugün hisse büyük bir manipilasyona maruz kaldı kim neden yaptı sanırım spk inceleyecek ve gereken cezayı kesecektir. bencede pazartesi kaldığı yerden devam edecektir zira bugün alanların maliyetleri artık 25-30 tl arası oluştu ve neredeyse 46 milyon lotluk işlem gerçekleşti. borsada trent yukarı giderken hiç kimse maldan zararına çıkmaz. ALLAHA şükür panik yapmadım ve sakince izledim fakat çok kişi panikle tabandan malını kaptırdı bu çakallara.
Kimsenin de benden başka bu konudan bahsettiğini görmedim,enteresan bişey,kimse fakında değil demek ki,herkes körü körüne iş yapıyor,yazık.
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...76b762694f68c3
Şimdi bakınca da almışlar gibi algıladım; bir bilen el atsın..
Benim bildiğim kadarıyla T günü raporun oluşturulduğu tarih.Zaten üstte de yazıyor.T1 günü de satışın yapıldığı tarihin bir sonraki günü.Bir sonraki T1 de ortakların hiç birinde 1 tane bile hisse kalmadığını görüyorum,hepsinde sıfır (0) yazıyor.
Ulan senin yüzünden tweeter i ayağa kaldırdık şirket kap attı yok öyle bir şey diye ..Senin yüzünden doğru bildiğimi unuttum :)Mi 9 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar yani patronlar ellerinde tuttukları 11.197.806 adet hisseyi hepten satmışlarmı ozman borsadaki 15.299,750 adet hisseye eklenmiş mi oldu
Yer İmleri