Pin bar görüntüsü nedeniyle cortlar kapandı, Allah bereket versin tertemiz.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Pin bar görüntüsü nedeniyle cortlar kapandı, Allah bereket versin tertemiz.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu algıyı bizde oturtmaları da aslında çok sakat ama neyse.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malsız kalan çok bence abi.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neo bütün takip listep kıpkırmızı arada BİM yeşil..
Daha evvel de çok yaşadık bu durumu...
Endeks hala bağımsız hareket ediyor efendim serbest piyasa fiyatlar üzerinde kimsenin etkisi yok diyebilir misin?
Ne zaman endeks e kallavi satış gelse BIM ile frenlemeye çalışıyorlar yüzde 2 2.5+ yaparak..
Yalnızzz..
Bu mutasyon işi aşıları taça atarsaaaaa..
İşte o zaman şelalenin kralı olur yine..
2 tane büyük bankanın mobiline giremiyorum ???
Olaya viop sayfasından bakarsan böyle düşünürsün tabi...son bir yılda en az 20 arkadaş ne alayım diye sordu bana....yeni gelen 1 milyon yatırımcıyı duymadın mı?
vatandaş bağazına kadar malda..yeni arzlara da saldırıyor millet...bu yeni gelenler borsaya tövbe ettirilmeden kalıcı bir yükseliş olmaz bence.
bu nedenle ufak düzeltmeler trend sağlığı için iyi olsa da, bu düzeltmenin abartılıp milletin panik yaptırılma ihtimali de var.
PGS + kapatıyormu ?
işe bak!:)
eregli ve thyao pozisyonları kapattım allah bereket versin.
parite poz. devam...
1.20 nin altını bekliyorum onda..
olmazsa da artık ne yapalım yakın çevresinden bir yerden kavurma yaparım :)
https://i.hizliresim.com/YJy9lj.png
Doğru dersin. Bilanço temelli olarak, pek fazla ucuz şirket kalmadı artık. Ancak kur sabit kalır faizler (tahvil) 10'lara doğru geri gelirse hala ciddi çekici olur şirketler, ancak böyle bir senaryo oluşacağının hiç bir garantisi yok. Ürkek ürkek izleyelim, yeni arabamızla doya doya gezelim, borsada fırsatlar bitmez.
bu dikdörtgenin içinde hem longçuyu hem shortçuyu tokatlar...şansa doğru yönde olan para kazanır...mesela cuma günü fdow düşerken vadeli düşmüyordu...bakarsan sağlam duruyordu ama bu sabah açılış meydanda...şansa SHORT kalan parayı vurdu açılışta...
https://i.hizliresim.com/sY1p8N.png
Niye düştüki bu endekis, aşı haberi falan mı var,
Hızlı geçen önceki topikte belirtmiştik dimi 153X'de bi arkadaşa bakacaz diye..
156.175 1/10 cortlar 154.175 ten flat...bol şanslar herkese...
BOFA açılışta agresif sattı..şimdi alıyor...sen olmazsan ne olur bu bıstın hali.
pin bara da dikkat..saatlikte.
-3000 ABC olabileceği malumdu şimdi rahatladiysa haber gelebilir puhahahahahaha
O değilde kağıtlar gitmeden endeks dönmusse pesss çok kişi hapis eder kan alır hacı o yüzden şuan umut etmekten çare yok
Abka garanın 100 kaplanı ne alemde.?
Tombul gu$ da 13.30 teknik seviye nasıl çalışt $ok edici puhahahah
Cuma günü sorduk, topikte şort olan bi SenSor bayım vardı. danayı tek başına yedi, tebrik etmek lazım
İlk etapTA 0 garan 9,5X de yanacAk tabelada poz ödleği kıvrık garancılara ithafen.
Beyler o değilde..
Bu mutasyon ve hemen alman sağlık bakanının haşırtowski "aşı ya etkisi yok" açıklaması bana bi tuhaf geldi..
Diyom ki..
Birde bütün bu yeni tip!! batı menşei li aşılar patlıyorda çin aşısı (eski usul) ayakta kalıyor muş..
Yaniii mesela..
Olabilir mi..? :oleyo:
Valla ABC yapiyur ise bu enkaz ancak haberle kalkar tavan tavan hayali gormeye devam.. yoksa kağıtlar gitmeden kucağa alır acımaz..
dax yamuldu...-290 puan...bakalım toparlayabilecek mi?