Sayfa 39/1001 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Viop - XXIX

Mehmet Sevki Guest
    O değilde kağıtlar gitmeden endeks dönmusse pesss çok kişi hapis eder kan alır hacı o yüzden şuan umut etmekten çare yok

2.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    -3000 yazdı reis değişik birşey yok ben benim kağıtlarda halen tavan bekliyorum şuan -1ler
    Lönkcü olsaydım 1539 dan atardım bi ceton ama şortcuyuz abi bu düşüşü de kaçırdık, deptürmesini bekliyoruz cümbür cumaat, bugün deptüremese yarın deptürürler
    Hamdım Piştim Yandım

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Lönkcü olsaydım 1539 dan atardım bi ceton ama şortcuyuz abi bu düşüşü de kaçırdık, deptürmesini bekliyoruz cümbür cumaat, bugün deptüremese yarın deptürürler
    141 yeni zirve otobüsü gelmişti sen başka otobüs bekledigin için jeton atamadin

Abka garanın 100 kaplanı ne alemde.?

5.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    141 yeni zirve otobüsü gelmişti sen başka otobüs bekledigin için jeton atamadin
    Yıl sonuna kadar tutucaklarını düşünüyordum, ondan oldu
    senin ne düşündüğün değil palanın ne düşündüğü önemli dediler, way bee şaka maka gırnızı, hayret, enteresan
    Hamdım Piştim Yandım

Mehmet Sevki Guest
    Tombul gu$ da 13.30 teknik seviye nasıl çalışt $ok edici puhahahah

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Şortçular zafere aç...

Haklılık payları da var, tam 2 aydır bir '' durmuş saat '' bile olamadılar...
    TA 2 ay öncesinin çoktan bitmiş shortçularıyla, bugünün tarihi shortçularını birbirleriyle karıştırmak ??..

O günün dipsel longcuları olarak, bu zırwaların kaymağını katmerli yiyenlere göre de piYasayı hesap etmek gerekir.

8. Cuma günü sorduk, topikte şort olan bi SenSor bayım vardı. danayı tek başına yedi, tebrik etmek lazım
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 39/1001 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •