polisan montalama ısı yalıtım işine girmiş reklamları dönmeye başladı :):)o 3 97 de sürünmeye devam etsin
Printable View
polisan montalama ısı yalıtım işine girmiş reklamları dönmeye başladı :):)o 3 97 de sürünmeye devam etsin
Hayırlı geceler Hocam.. valla her gün polho ya bakıyorum bakıyorum, yeri buralar değil diyorum..
Aleyküm selam abi iyi geceler
Aleyküm selam çelik hocam.rheag ile ilgili bir yorumunuz varmı acaba ?
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecen hafta Ben de ufak hissedar oldum. Destek direncler ve hedef Icin bir degerlendirme Rica etsem.
Tesekkurler...Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar , önümüzdeki hafta . Agyo , uşak, Tborg, KUYAS, ostim , HATEK , ALCTL nasıl olur . Bununla ilgili düşüncelerinizi almak istiyorum ....
Polisanda destek direnç vs işlemez şirketin ky soyma derdinde olan arsız bir patronu vardır o ne isterse o olur.Senelerce berbat yönetilen bir şirket şimdi yeni bir CEO geldi de bakalım neler yapacak patron ne kadar müsaade edecek adam gibi yönetmesine limanı olan farklı yerlerde gayrımenkulleri olan ki özellikle pendikte havalimanı yanındaki arsa paha biçilemez değerde hisseyi taşıma nedenim sadece bu arsa ile ilgili beklentim ederi asla bu fiyatlar olmayan bir şirket herkes sadece boya işi yapıyor sanır yıllardır şimdi üstadin belirttiği gibi yalıtım işine girmiş bunlar yazdıklarım yanında hava civa işler o arsa için 10 senede olsa beklerim mutlaka ederini bulacak bu hisseler patronu ne yaparsa yapsın ederine gelecek.Şu andaki ivmesi dyo boya hareketlendi mi peşine takılmaya çalışır onun kadar olmasa da yükselir arada trade eden kazanır ama dediğim sebeplerle benim uzun vade bekleyeceğim bir şirket YTD...
cümleten iyi tatiller arkadaşlar
hepsi ederini bulacak bu yıl merak etmeyin ilk 6 ayda bile baya yol kat edecekler pagyo gecensene 17 hedefimi es geçti hedef arttı 25.30 oldu bu yılki hedefim mndrs 50.60 olacak hisselerden ittfh eski zirvesi 52 .53 tü en az 12.13 bekliyorum cemts fmizp gibi alıp başını gidecek yıl içersinde YTD
Selamlar hocam. Yeni takip ettiğim KERVT, MAKTK ve KLMSN için yakında bir umut gözüküyor mu?Gelecek hafta için
Hocam isdemir de hareket edemedi
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geride bana bir ödev varmı ?diye sormuştum...
https://www.tradingview.com/x/a7hw3sva/
Yeşil trend yaklaşık 16.62 üzeri kapanışlar izlenmeli.
Değerli hocalarım verdiğiniz cevablardan dolayı Allah razı olsun.
Celik hocam ege gübre 30 civarında iken 120 , nuh çimento 8 civarında iken 30 hedef leri var demiştiniz. Kısa zamanda bunları katladı lar tebrikler ...
cok param olsaydı bu benim yıllık hisselerimin tamamını alırdım 24 hisse :):) ve geride kalan 63 hisse var paramı dayanır :)
Celik hocam bilgisayar kullanmasını pek beceremiyorum . Hatta bu forum için bile cep telefonuma indirdim . Hep cep mobilden giriyorum . Fakat hisse için defter kullanıp haftalık, aylık, yıllık olarak hisse leri yazıyorum. Güzel not alıyorum. Çünkü insan hafızası yanıltıyor. Bu arada Ozgyo için tebrikler . Agyo , pagyo , ostim sırada gibi ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Celik hocam gıdalar bu ara iyi . Penguen gıda, kerevitas iyi olacak gibi , yalniz Tborg için ne düşünüyorsunuz. O ucuz kaldı...
Takip listem
ARENA
ALCTL
ITTFH
YUNSA
Çelik hocam lkmnh 14-16-20 li rakamlar konuşuluoyor.yorumlarına ihtiyacımız var.
Çelik hocam son bir sorum ralyh diye bir hisse var 2 gündür takibime aldım.kumbara hisse olabilirmi?
Çelik Üstad kelebek için düşünceniz nedir
Çelik hocam hazır sizi yakalamışken alkim ile ilgili bir yorum yaparsanız sevinirim destek direnç seviyeleri nerelerdir teşekkür ederim..
Çelik hocam PARSN için siz ne dersiniz?
İkinci BANVİT vakası burada olur mu?
Bence bir ön hazırlık var.
Sizde bir inceleyin derim.
Esma hanım da geçen paylaşmıştı.
Eğer hızlı bir çıkış yaşanırsa burada OZKGYO ya geçmeyi planlıyorum.
Değerleme raporları ve yapılacak olan satışlarla defder değeri 12 olacak.
Böylece en ucuz gyo şirketi olma ünvanını almış olacak.
Elbette yatırım tavsiyesi değildir...
Değerli üstadlar, BİST ile ilgili yorumunuz nedir? 1.550 üzeri kalamazsa aşağı düzeltme yapacak gibi sanki, ilk etapta 1.507 seviyeleri, tutunamazsa 1.477 ye kadar yolu var gibi. Eller tetikte bekliyoruz, endişe hakim sanki. Değerli yorumlarınız çok önemli
YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çelik hocam dmsas hakkında değerli yorumlarınızı alabilir miyim. Şimdiden çok teşekkür ederim.