polisan montalama ısı yalıtım işine girmiş reklamları dönmeye başladıo 3 97 de sürünmeye devam etsin
polisan montalama ısı yalıtım işine girmiş reklamları dönmeye başladıo 3 97 de sürünmeye devam etsin
Hayırlı geceler Hocam.. valla her gün polho ya bakıyorum bakıyorum, yeri buralar değil diyorum..
Aleyküm selam abi iyi geceler
Aleyküm selam çelik hocam.rheag ile ilgili bir yorumunuz varmı acaba ?
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecen hafta Ben de ufak hissedar oldum. Destek direncler ve hedef Icin bir degerlendirme Rica etsem.
Tesekkurler...Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar , önümüzdeki hafta . Agyo , uşak, Tborg, KUYAS, ostim , HATEK , ALCTL nasıl olur . Bununla ilgili düşüncelerinizi almak istiyorum ....
Polisanda destek direnç vs işlemez şirketin ky soyma derdinde olan arsız bir patronu vardır o ne isterse o olur.Senelerce berbat yönetilen bir şirket şimdi yeni bir CEO geldi de bakalım neler yapacak patron ne kadar müsaade edecek adam gibi yönetmesine limanı olan farklı yerlerde gayrımenkulleri olan ki özellikle pendikte havalimanı yanındaki arsa paha biçilemez değerde hisseyi taşıma nedenim sadece bu arsa ile ilgili beklentim ederi asla bu fiyatlar olmayan bir şirket herkes sadece boya işi yapıyor sanır yıllardır şimdi üstadin belirttiği gibi yalıtım işine girmiş bunlar yazdıklarım yanında hava civa işler o arsa için 10 senede olsa beklerim mutlaka ederini bulacak bu hisseler patronu ne yaparsa yapsın ederine gelecek.Şu andaki ivmesi dyo boya hareketlendi mi peşine takılmaya çalışır onun kadar olmasa da yükselir arada trade eden kazanır ama dediğim sebeplerle benim uzun vade bekleyeceğim bir şirket YTD...
Yer İmleri