Evet cuma günü 2 milyon lot almıştı
Yani brlsm deki toplam payımız toplam 200k yı geçmez
An itibariyle hacim 449 milyona ulaştı. 3 gündür gördüğüm en yüksek hacim, hisseyi de 3 gündür taşıyorum. Eskiden beri hissede olan arkadaşlar bilirler, hisse hacimleniyor mu yoksa bana mı öyle geldi, bunun normali nedir?
yatırımcılar karda iken satacak yer ararlar...bu arayış sırasında genelde ilkin psikolojik seviyeleri belirlerler...ardından da diğer teknik formasyonların dirençlerinde satmaya çalışırlar...şu anda ilk satılabilecek yer 20,00 psikolojik seviyesidir...burayı geçebilirsek diğer teknik görünümdeki çanak katlama hedefi olan 25-26 civarları , özelikle de 25,00 seviyesi ikinci satış noktası olacaktır...
hisseler yukarı çıktıkça toplama artıyor buda tedavüldeki lot miktarını kısıtlıyor...bu kısıtlama da hafif alış iştahlarında dahi hissenin agresifleşmesine ve tavan veya tavanlar yapmasına neden oluyor...
sabırla bekliyoruz...bakalım piyasa neye karar verecek...??
İnşallah, sizin öngörünüz kuvvetli ama bazen hızınıza yetişilmiyor.:)Gesan da sizinle yolum 80 tl civarında kesişti ve bende halen var bağ oldu sanırım buradaki potansiyeli görünce bende araştırdım bilançosunu da inceledim satın almaları ve iş bağlantılarını görünce almaya karar verdim ağanın eli tutulmaz bizimki ufak parça:)maşallah iyi mallanan var Allah daha çok versin selamlar.
Beklenen kap lar düşsün o zaman destek direnç nasıl geçiliyor tüm borsa alemı izlesın ,, film daha başlamadı gibi geliyor bana ,, şirket beklenen adımları atsın yeterlı !!!!,tahtacı ağırdan aldıkça yükü artar ,artık kendı bilir !!!
Şöyle diyeyim sayın ortağım Bi burda çok eskiyi eskiden teknik olarak çok al sat yaptım kazandım ı kazandık ama büyük para yapamadık sonra bunu temelle harmanlayınca ciddi oranda kazançlarınız oldu buralara gelmek kolay olmadı ama emin ol sabırlı ve temel olarak doğru hisseyi alıp doğru yerde attığında ve bunu 5 hissede yaptığında tahmin edemeyeceğin rakamlara gelirsin 5 sene önce kekom la benim de öyle anlı şanlı paramız yoktu o jantsa da ben durdo para yaptık sonrada farklı farklı hisselerde yaptık sonra o gesnda ben smrtg ve yeo ve kontr yaptım umarım sen ve burdaki birçok arkadaş benden dah fazla kazanıp finansal özgürlüğünü elde edersiniz herkese hayırlı kazançlar
dostum bızım yaptıklarımıza bazılarının hayalı bıle erişemez,bakmayın gerı planda kalıp yav he he dediğimize,,,kazanıyorsak sıkıntı yok onemlı olan bu mecrada kazanabılmek..hısse nette keko takıp edılebılecek nadır kişilerdendır,,selamlar..ben biraz ayran gönulluyumdur konar gecerım daha ıyısını bulursam durmam..:kahkah:..bol kazançlar..
Sdttr Tatgd parsn alkim oyakc hepsinin hikayesi var bu Tar kağıtlar bulmak önemli ama bunlardan bazıları ii prim yaptı zaten ama hepsinde bir hikaye mevcut hisse seçerken hikayesi ve şirketin sahibi benim için herşeyden daha önemli
Bu hisseleri örnek verirken yanlış anlaşılmasın bu hisseler bende yok bugün yükseldikleri için yazdım ama hepsi hakkında altını dolduran sebepler var biliyorum bunların dışında başk birçok hisse var gıda ileri dönemlerde en önemli konulardan biri olacak keza enerji aynısı
akrep dostumu da hep taktir etmişimdir...aldığım çoğu hisselerin forum geçmişlerine baktığımda akrebin yazılarını görebiliyorum...en iyi hisselerin forumunda muhakak kendisi vardır...kendisi de hızlı ve doğru kararlar verebiliyor...her zaman söylüyorum para temelcilerdedir diye....:kahkah: en çok teknikçiler konuşur ama en çok da temelciler kazanır...tanıdığım eski temelci dostlarımın çoğu ekonomik özgürlüğünü çoktan kazandılar...elhemdüllilah ben de çok kazandım...akrabalarıma ve beni takip etmek isteyen dostlarıma da kazandırıyorum...onların duaları bana yeterdir...kimseden herhangi bir maddi talebim yok...
https://twitter.com/MARBAS_MENKUL/st...5zqQWy2sQ&s=09
Enerji Teknolojileri Sektörü güncel görünüm.
cwene tavan olmak üzere...olursa biz de onlar ile birlikte hareket edeceğiz..o vakit bizim de tavan yapma ihtimalimiz var...ama ileriki günlerde diğer enerji sektörü hisselerinden pozitif ayrışacağımızı düşünüyorum...çünkü en ucuzu biziz...diğer hisseleri satanlar burada pozisyon almaya çalışacaklardır...bu durum bizi pozitif ayrıştıracak..
bence ekstra ek iş yapmasına gerek yok...çünkü zaten ges dışında binaların elektrik ve mekanik işlerini yapıyorlar...bu işleri yapmaları piyasayı tanımalarını sağlıyor...tecrübeleri ile bilgi birikimleri ile müşteriye güven veriyorlar...zaten işlerinde türkiyenin bir numaralı şirketidir..o yüzden de ges işi tamamlayıcı olmuş...tıpkı gesana benzemiş...gesan da tahaaüt işleri yaparken bu işlerde kullanılan ürünleri üretmeye başlamışlar....piyasaya kendilerini kabul ettirmişler..ardından da ges işine de girmişler..
Aniden 20 üstüne attık, yeni bir yıldız mı doğuyor 😀
:halay::halay::halay:,,,bir halayı hak ettik..vay vay vay vay...:kahkah::kahkah:
[QUOTE=keko;6501441]bence ekstra ek iş yapmasına gerek yok...çünkü zaten ges dışında binaların elektrik ve mekanik işlerini yapıyorlar...bu işleri yapmaları piyasayı tanımalarını sağlıyor...tecrübeleri ile bilgi birikimleri ile müşteriye güven veriyorlar...zaten işlerinde türkiyenin bir numaralı şirketidir..o yüzden de ges işi tamamlayıcı olmuş...tıpkı gesana benzemiş...gesan da tahaaüt işleri yaparken bu işlerde kullanılan ürünleri üretmeye başlamışlar....piyasaya kendilerini kabul ettirmişler..ardından da ges işine de girmişler..[/QUOT
Bitirdiği projeler ve devam eden projlerde zaten nasıl bir marka olduğunu gösteriyor.Haklısınız
aldığı işlerin %70 i zaten dövize endeksli...kalan %30 luk TL bazlı kısım da asgari ücrete veya enflasyona endeksli...kasasında zaten 334 milyonluk da döviz fazlası var...elinde 3,5 milyar tl lik de iş olduğunu düşündüğümüzde iyi bir bilançonun gelmemesi imkansız gibi bir şey...şahsen ben de çok umutluyum...gelecek bilanço ile temel rasyolarının daha da ucuzlamasını bekliyorum...bu ucuzluk onu diğer enerjilerden pozitif ayrıştıracaktır...
diğer enerjiler yeterince çıktılar ama bu onlara göre çok ucuz kaldı...piyasa gereğini yapacaktır diye düşünüyorum...
maşALLAH tavan da olduk....hayırlı uğurlu olsun.....20,00 psikolojik direnci aynı gün içinde geçildi...artık realize olmak isteyeceklerin önünde teknik veri olarak sadece 25 tl ler kaldı...onun dışında sektörden bir miktar ve endeksten de bir miktar etkilenme olabilir ama sürekli söylediğim gibi ben bu iki konuda da pozitif ayrışma bekliyorum..önümüzdeki günler brlsm in günleri olacak...:)
bu ges işlerı hesap kıtap dışı ıken bıle hısse ederı mınıum 25 tl olarak hesaplanıyordu zaten,,yıl sonu 600 mılyon kar gelmesı muhtemel,,yanı ucuzduk daha da ucuz olacagız,,ges,res , vb gıbı alanlarda atılacak yenı adımlar herşeyı çok değişitirdi değiştirecek,,bundan sonra yeo,gesan, gıbı yuklu kaplar gelecektır ve bunlar gucumuzu süreklı arttıracaktır..hayırlısı Allah utandırmasın..
Kamudan iş alan şirketler diğerlerıne gore hep bıradım öndedır ,burada da onu göreceğiz,şirketın bu alanda da önü oldukça açık..!!!
Bugün bofa ve qnb 1.4 milyon adet hisse sattılar buna rağmen şu anda tavanız. Anlık hacim 733 milyon tl. Hacim kısmında enerjilerin ligine girmiş olduk bugün,tabi sonraki günleri de görmek lazım , inşallah devamı gelir.
Maşallah Forum coşmuş :)
2211133G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cıty 30 temmuz 534.332
Cıty 2 ağustos 2.779.116
Yanlış hatırlamıyorsam 30 temmuz dan önce tahtada çokta yoktu ufak ufak Yanılıyorda olabilirim arkadaşlar.