Originally Posted by
keko
aldığı işlerin %70 i zaten dövize endeksli...kalan %30 luk TL bazlı kısım da asgari ücrete veya enflasyona endeksli...kasasında zaten 334 milyonluk da döviz fazlası var...elinde 3,5 milyar tl lik de iş olduğunu düşündüğümüzde iyi bir bilançonun gelmemesi imkansız gibi bir şey...şahsen ben de çok umutluyum...gelecek bilanço ile temel rasyolarının daha da ucuzlamasını bekliyorum...bu ucuzluk onu diğer enerjilerden pozitif ayrıştıracaktır...
diğer enerjiler yeterince çıktılar ama bu onlara göre çok ucuz kaldı...piyasa gereğini yapacaktır diye düşünüyorum...
bu ges işlerı hesap kıtap dışı ıken bıle hısse ederı mınıum 25 tl olarak hesaplanıyordu zaten,,yıl sonu 600 mılyon kar gelmesı muhtemel,,yanı ucuzduk daha da ucuz olacagız,,ges,res , vb gıbı alanlarda atılacak yenı adımlar herşeyı çok değişitirdi değiştirecek,,bundan sonra yeo,gesan, gıbı yuklu kaplar gelecektır ve bunlar gucumuzu süreklı arttıracaktır..hayırlısı Allah utandırmasın..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri