Aniden 20 üstüne attýk, yeni bir yýldýz mý doðuyor 😀
,,,bir halayý hak ettik..vay vay vay vay...
![]()
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
[QUOTE=keko;6501441]bence ekstra ek iþ yapmasýna gerek yok...çünkü zaten ges dýþýnda binalarýn elektrik ve mekanik iþlerini yapýyorlar...bu iþleri yapmalarý piyasayý tanýmalarýný saðlýyor...tecrübeleri ile bilgi birikimleri ile müþteriye güven veriyorlar...zaten iþlerinde türkiyenin bir numaralý þirketidir..o yüzden de ges iþi tamamlayýcý olmuþ...týpký gesana benzemiþ...gesan da tahaaüt iþleri yaparken bu iþlerde kullanýlan ürünleri üretmeye baþlamýþlar....piyasaya kendilerini kabul ettirmiþler..ardýndan da ges iþine de girmiþler..[/QUOT
Bitirdiði projeler ve devam eden projlerde zaten nasýl bir marka olduðunu gösteriyor.Haklýsýnýz
aldýðý iþlerin %70 i zaten dövize endeksli...kalan %30 luk TL bazlý kýsým da asgari ücrete veya enflasyona endeksli...kasasýnda zaten 334 milyonluk da döviz fazlasý var...elinde 3,5 milyar tl lik de iþ olduðunu düþündüðümüzde iyi bir bilançonun gelmemesi imkansýz gibi bir þey...þahsen ben de çok umutluyum...gelecek bilanço ile temel rasyolarýnýn daha da ucuzlamasýný bekliyorum...bu ucuzluk onu diðer enerjilerden pozitif ayrýþtýracaktýr...
diðer enerjiler yeterince çýktýlar ama bu onlara göre çok ucuz kaldý...piyasa gereðini yapacaktýr diye düþünüyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri