Hala 130 bin bist fiyatlıyoruz..
Bir dost
Printable View
Hala 130 bin bist fiyatlıyoruz..
Bir dost
Patronların yatacak yeri yok. Kagıt dolar bazlı 3-5 liradaki seviyelere düşmüş, geri alım yapmazlar, hisse almazlar, yatırım yapmazlar, iş almazlar, hisse satmazlar,ölüm Allahın emri ama bunlar ölmezlerde.....:drunk:
Ali Pandır abi hadi artık Sahol koç garan patronlar düğmeye bastı onlara birşeyler fısıldamışlardır ani değişiklik sebebi vardır..
Bir dost
http://www.muhasebetr.com/yazarlarimiz/aytacaygun/023/
GÖNÜL DOSTUMUZ POORANDRİCH İN HERKESE SELAMI VAR. ESKİLER TANIR ONU, TOPİKDE ÇOK KATKISI OLMUŞTUR. YENİDEN DEGERLEME KONUSUNDA KATKI SUNMUŞ BİZLERE....
MAXİ unuttugun birkaç arkadaşına desende tekfene biraz omuz atsalarda 17 yi geçsek olmaz mı....:drunk:
Ortak 20 lazim bize en az
Hergün +10 +10 gitse olmaz sanki. Bu dönemler çok riskli iyi kar ve çok iyi zarar eden çok olur....:drunk:
Bankalara Bu kadar alim varken , dolarin dusmemesi de garip . Bi dumenler donuyor yine de biz en son duyariz yine
adam lar çarşamba bozup yatırır aldığı kağıdın parasını :)
Spek 3 yıl önceki spek sanki 12.99, 13.99 yapar geri çekilirdi ibiş....:drunk:
Sirket kaynakli bi yukselis lazim el skyle gerdege girioz su anda o yuzden geldigimiz gibi duseriz ilk sallantida acilen Katar ihale haberi ya da Mersin ile ilgili bir haber dusmeli . Pandora ise yara artik biraz sayende yine kacirdik treni . Hisse sen icraat yaptin diye artmadi Garanti genel muduru aciklama yapti diye artti , Sizin yatirimcilariniza bi hayriniz dokunmaz mi ne haysiyetsiz insanlarsiniz hepiniz
Koftidende olsa bir haber, açıklama göndermiyorlar. Caferrr Meram üretime geçti diye bi kap atsan olmaz mı....:drunk:
cemal aga o eski bir liraları unutmadık tahtadaki hareketleri.....
Zirve /2 leri haalan speğe vermedim sabırla bekliyorum güzel yerlerden teslim etcem....
16,44
eski günlerdeki gibi olursa eğer ......
Hem de böyle olağan dışı bir endeks yükselişinde....
16.44
17,44
akşama kapatabilir diye ümid ediyorum ......
Sadece umut işte bizimkisi....
Tabiki tavan da yapsa buralardan satmam o ayrı.....
Satsin iste foslayan abla mezara mi goturecek, nasil olsa mirasyedi kizi satacak . Simdi satsin isi gorulsun onun da . Haci murat coker hemen , kayinbabasininkileri de alir Diger kardese pay eder
Merkez bankası bu hafta da faiz indirimine giderse TL varlıklarında adam kalmaz .Çıkan para nereye gider ,önemli olan o .Borsamız da yabancı takası düşük seviyelerde olduğuna göre (diğer TL varlıklarında da) dışarı kaçacak pek para yok gibi.Döviz ,Altın ,Gayrımenkul ve Borsa gidilecek yer gibi .Diğerlerinin biraz fiyatlandığını düşünürsek Borsayada epey pay düşecek gibi .Dövizin yükselmesiylede riski seven yabancı yatırımcılar için de bir fırsat olabilir .Benim mantığımla Borsamıza para girişi devam eder gibi gözüküyor ,bakalım payımıza ne düşecek :drunk::drunk:
Bankalar, holdingler tavan biz hala sürünüyoruz. Ne diyelim alayının Allah belasını versin....:rules:
Gubre haberi olur etkilenmez , gaz haberi olur etkilenmez, insaat sektoru ile ilgili haber olur etkilenmez . Her firma uctu gitti bizim haysiyetsiz kaldi yerinde su rallide de istedikleri yerde tuttu haci muratin adamlari . Bi tane haber yok , bi tane icraat yok . Sus bitkisi Zeko ve kukla Pandora ile bu kadar iste
Sn Maximetu Pandora şimdi saatine bakıp oh be saat 17:00 oldu da mesai bitti eve gidiyorum akşama kadar otur otur bir taraflarım ağrıdı, şu trafik deki varyeteler de olmasa tam kılçıksız çalışma ortamı bari eve gidince biraz kültür fizik hareketi yapayım da kireçlenme olmasın diyordur.
Enka’yi gordukce icim aciyor 150 bin kotu 8.80 den bu serefsiz sirketi almak icin sattim , bu sadece enkadan olan kayip
Gecen seneki rallide 19 falan yaptilardi bu sene o rakamlarin da uzerine cikildi Dolar 10.05 oldu 16 lara hapsettiler kagidi .
Beyler mail bombardimini yapin aksam
Ali.pandir@tekfen.com.tr
Yahu MAXİ hem adama kukla diyorsun hemde kukladan medet umuyorsun. İş patronlarda bitiyor, şerefliler 3-5 lira iken(1-2 dolar arası) hergün milyonlarca lot alıyordu, bugün şirket dünden iyi ama bu p.ştlar tek lot alım yapmıyor işte....Dün sayısız tavan var, bugün devamı gelecektir. Ötekiler yine gider biz bakarmıyız yoksa fark kapanırmı izleyip göreceğiz. Bugün çok rahat 17 üstünde olacagız gibi görünüyor...
ytd. al-sat öneri değildir.
Dün gece Ahmet MERGEN denk geldi. Bankalarda gap boşluğu var der ve kapanmış olsaydı iyi olur diyordu. Dün tavan gidenler belki bugün tavan olmaz ama borsa çok pozitif açacaktır muhtemelen...
VİOP da %0.50 eksi görünüyor. Hassiiittirrrsinnn ibişler dün garanti tavandı ama işlem yoktu, devamı büyük ihtimal gelecektir...
VİOP giderek daha fazla eksi oluyor. Ayvayı yedik belkide....:drunk:
GARAN
11,63 11,63 0,00 9,92 11,63 11,63 11,63 14.837.964 172.565.521,32 18:10
TKFEN
16,81 16,80 16,81 3,26 16,44 16,99 16,77 11.670.977 195.723.450,01 18:10
VİOP -1 i geçti. Hapı yuttuk....:drunk:
+13 açtı. Bu VİOP cuları mikecem en sonunda kalbime iniyordu az daha...:drunk:
https://i.hizliresim.com/8wmmt9r.png
Maxi bak DELİKAN abinin paylaştıgı son grafikde alt gösterge ve kagıt zirvede iken hep hacimler artmış. Bizde alt gösterge zirvede ama hacim yok henüz ortalarda....
https://pbs.twimg.com/media/FESy18DW...jpg&name=small
Vatandaş twitterde paylaşmış, tüm alt göstergeler neredeyse sat demiş, tam ALTIN VURUŞ zamanı bence...
Allaha emanet olun , ben bi sure Algyo da olacam . Bu Sirket bi yere kacmio bu bunak ve kuklalarla
şişe/tav/tekfen aşkı bir türlü bitmedi gitti yahu....
portföyden bir türlü silemiyorum bunları karda olduğum halde.....
sanki babadan miras gibi yapıştık kaldık bu hisselere.....
coinmiş metaverseymiş hiçbiri bu aşkı bitiremedi.....
yaşlanmışız belliki......
sağlama bağla akmaz kokmaz hesabı yola devam.....
3 kalede azcık kar realizasyonu yaptık haala sabırla beklemeye devam.....
Bu tür dönemlerde iyi kar iyi zarar çok olur. Biz trende oturup kaldık bakalım bizim sonumuz ne olacak....:drunk: