Sayfa 38/805 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 297 - 304 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sirket kaynakli bi yukselis lazim el skyle gerdege girioz su anda o yuzden geldigimiz gibi duseriz ilk sallantida acilen Katar ihale haberi ya da Mersin ile ilgili bir haber dusmeli . Pandora ise yara artik biraz sayende yine kacirdik treni . Hisse sen icraat yaptin diye artmadi Garanti genel muduru aciklama yapti diye artti , Sizin yatirimcilariniza bi hayriniz dokunmaz mi ne haysiyetsiz insanlarsiniz hepiniz
    bakarsın delikanlının biride tekfende çıkar yüzde 50 hisseye talibiz der

2. Satsin iste foslayan abla mezara mi goturecek, nasil olsa mirasyedi kizi satacak . Simdi satsin isi gorulsun onun da . Haci murat coker hemen , kayinbabasininkileri de alir Diger kardese pay eder

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by ATAKAN-BJK Yazıyı Oku
    cemal aga o eski bir liraları unutmadık tahtadaki hareketleri.....

Zirve /2 leri haalan speğe vermedim sabırla bekliyorum güzel yerlerden teslim etcem....

16,44

eski günlerdeki gibi olursa eğer ......

Hem de böyle olağan dışı bir endeks yükselişinde....

16.44

17,44

akşama kapatabilir diye ümid ediyorum ......

Sadece umut işte bizimkisi....

Tabiki tavan da yapsa buralardan satmam o ayrı.....
    Birileri hisse almak istiyorsa tam günleri ortak. Alt göstergeler aşırı şişmiş durumda, yukarı sert hareket yaparsa göstergeleri patlatır, kagıtta ne kadar teknikçi var ise kagıtlarını alır hatta milyonlarca lot açıkçıyı avlayabilir spek amcamız....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127

5. Merkez bankası bu hafta da faiz indirimine giderse TL varlıklarında adam kalmaz .Çıkan para nereye gider ,önemli olan o .Borsamız da yabancı takası düşük seviyelerde olduğuna göre (diğer TL varlıklarında da) dışarı kaçacak pek para yok gibi.Döviz ,Altın ,Gayrımenkul ve Borsa gidilecek yer gibi .Diğerlerinin biraz fiyatlandığını düşünürsek Borsayada epey pay düşecek gibi .Dövizin yükselmesiylede riski seven yabancı yatırımcılar için de bir fırsat olabilir .Benim mantığımla Borsamıza para girişi devam eder gibi gözüküyor ,bakalım payımıza ne düşecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Bankalar, holdingler tavan biz hala sürünüyoruz. Ne diyelim alayının Allah belasını versin....

7. Gubre haberi olur etkilenmez , gaz haberi olur etkilenmez, insaat sektoru ile ilgili haber olur etkilenmez . Her firma uctu gitti bizim haysiyetsiz kaldi yerinde su rallide de istedikleri yerde tuttu haci muratin adamlari . Bi tane haber yok , bi tane icraat yok . Sus bitkisi Zeko ve kukla Pandora ile bu kadar iste

8.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Gubre haberi olur etkilenmez , gaz haberi olur etkilenmez, insaat sektoru ile ilgili haber olur etkilenmez . Her firma uctu gitti bizim haysiyetsiz kaldi yerinde su rallide de istedikleri yerde tuttu haci muratin adamlari . Bi tane haber yok , bi tane icraat yok . Sus bitkisi Zeko ve kukla Pandora ile bu kadar iste
    Sn Maximetu Pandora şimdi saatine bakıp oh be saat 17:00 oldu da mesai bitti eve gidiyorum akşama kadar otur otur bir taraflarım ağrıdı, şu trafik deki varyeteler de olmasa tam kılçıksız çalışma ortamı bari eve gidince biraz kültür fizik hareketi yapayım da kireçlenme olmasın diyordur.

Sayfa 38/805 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •