bizim tay sakatlandı herhalde 2 ligi de konyaya kaptırdı üçücülügü ve dördü de poltk ve bryat a kaptıracak ama ahıra girmem kapıyı kitlettirmem diye inat eder durur vay köftevur vay hepsini ateşle ama gerilerde nal topla hiç yakıştı mı :notr:
Printable View
bizim tay sakatlandı herhalde 2 ligi de konyaya kaptırdı üçücülügü ve dördü de poltk ve bryat a kaptıracak ama ahıra girmem kapıyı kitlettirmem diye inat eder durur vay köftevur vay hepsini ateşle ama gerilerde nal topla hiç yakıştı mı :notr:
Sabah bu %6 iken digerleri %2 falan degil miydi yavv.. simdi niye nazlaniyor
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nazlı gelin gibi süzüldü ve dügün alayının sinirleriyle baya oynadı köftevur tahtacı kapıya kilit yetmez arkasına takoz dolduralım da açamasın :plc:
Yok mu bir haber 3+1 lerden (egeen, boschfren, konya+ bryat)
Birine çıkması bence ötekileri de sürükler.
CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim de çöregim kupkuru oldu beklemekten azcık su ikram etse de patron şu ekmegi ıslatıp da yesem diyorum yaş kemaline erdi dişler kesmiyorda gari :oleyo:
yeşilligimiz daim olsun dileklerimi iletirim yav sürekli kırmızı göre göre azgın birer bogaya dönmüştük birazcık neşemiz yerine gelsin bari de kızmadan incitmeden gerçek verileri paylaşalım hele de birisinden iyi bir kap haberi de düşerse halaycı başını kuraya tabi tutarız mı yoksa gönüllü çıkarmı bekleyip görecegiz ben bu hafta bfren den en azından kayıtlı haberi bekliyorum yanına bir de ödenmişi ekleyip aradan çıkartalım derse patron bizlere iyi bir yılbaşı hediyesi vermiş olur eee bfrenin uzatmaları bitti egerki spk tekrar uzatmaya izin vermezse süper olacak bekliyorum heyecanla.
hocam BRYAT önceleikle üstü atıp kalıcı olamsı beklenmeli.. kalıcı olduğunda güncelleriz..
https://i.resm.im/xL23SsG.png
bfren artık yola çıktı :cool:
AB, Almanya'nın şirketlerine 49 milyar avro destek vermesini onayladı -AA
AB, Almanya'nın şirketlerine 49 milyar avro destek vermesini onayladı
BRÜKSEL (AA) - Avrupa Birliği (AB), Almanya'nın enerji krizinden etkilenen firmalarına toplam 49 milyar avro mali destek sağlamasına yönelik programa onay verdi.
AB Komisyonu, Rusya-Ukrayna savaşının ortaya çıkardığı enerji krizinde Almanya'nın ekonomisini desteklemeye yönelik hazırladığı planın onaylandığını açıkladı.
Açıklamada, Almanya'nın geçici kriz çerçevesi kapsamında şirketleri desteklemek için 49 milyar avroluk bir plan hazırladığı ifade edildi.
Söz konusu önlemin elektrik ve doğal gaz tüketicisi olan bütün sektörlerde her boyuttaki şirketin kullanımına açık olacağına işaret edilen açıklamada, önlem kapsamında mali desteğin doğrudan hibe şeklinde sağlanacağı kaydedildi.
Açıklamada, Almanya'daki kamu desteğinin enerji tedarikçileri aracılığıyla verileceği, bunun hak sahiplerinin elektrik, doğal gaz ve ısınma faturalarına aylık indirim olarak yansıtılacağı belirtildi.
Şirketlere yönlendirilen yardımın daha sonra Alman devletince enerji tedarikçilerine ödeneceği aktarılan açıklamada, sistemin bir tahsilat mekanizması da içereceği, belirlenen sınırların üzerindeki yardım miktarlarının yetkili kurumlarca geri alınacağı duyuruldu.
Açıklamada, söz konusu tedbirin Almanya ekonomisindeki ciddi rahatsızlığı gidermek için gerekli ve orantılı olduğu, bu nedenle AB kurallarına uygun bulunduğu bildirildi.
AB üyesi ülkelerin kamu desteklemelerini ne şekilde sağlayacaklarını belirleme yetkisi, AB Komisyonunun görev alanına giriyor.
Üye ülkeler, kamu desteklemelerini sadece rekabete zarar vermeyecek şekilde ve kamu yararına uygun durumlarda kullanabiliyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
KDV muafiyeti uzatıldı
Sanayicilere yeni makine ve teçhizat teslimlerinde KDV muafiyeti 2024 sonuna kadar uzatıldı.
Haber Merkezi
YAYINLAMA
21 Aralık 2022 08:15
GÜNCELLEME
21 Aralık 2022 08:16
KDV muafiyeti uzatıldı
Sanayici ve Ar-Ge tasarım merkezlerine imalat ve tasarım faaliyetlerinde kullanılacak yeni makine ve teçhizat teslimlerinde katma değer vergisi (KDV) muafiyeti 2024 sonuna kadar uzatıldı.
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ve KDV kanununun geçici 39. maddesinde değişiklik öngören Cumhurbaşkanı kararına göre, sanayi sicil belgesini haiz KDV mükelleflerine münhasıran imalat sanayiinde kullanılmak üzere ve Ar-Ge-tasarım merkezlerinde yer alan araştırma laboratuvarlarında Ar-Ge, yenilik ve tasarım faaliyetlerinde kullanılmak üzere yapılan yeni makina ve teçhizat teslimlerinde KDV muafiyeti 31 Aralık 2024 tarihine kadar uzatıldı. Bu muafiyet bu yıl sonu sona eriyordu.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/669666
kayıtlı sermaye tavanını 10 milyonda tutup tutmayacaklar önemli.
kayıtlıyı 10 milyonda tutmak için deli olmak gerekir bu eflasyon ortamında ki bosh gurubu gerçekten işini bile bir gurup ve gerekeni yapacaktır sevgili kincecik kardeşim 8 gün var ve haber patlaması gerek diye düşünürüm şimdilik olgun armut sallar gibi sallıyor tahtacı
HAber gelmiyor yârdan:kahkah:
https://i.hizliresim.com/s4af0gc.png
Kağıt ta yaprak kımıldamıyor. Güçlü alıcı ya da güçlü satıcı yok gibi
pis kokular geliyor, diğer ikili yükselirken bu düşüyor, inşallah öyle değildir
Sayın kincecik bu yılın son olduğunun dayanağı nedir? Bilgi sağlam bir bilgi mi?CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sevgili esentepe 54 buna istinaden ya güncelleyecek ya da aynen devam diyecek ki marshall de aynı pozisyondaydı o kayıtlı sermaye tavanına aynen devam 20.000.000 dedi herhangi bir artırım yapmadı devam dedi!
Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin BildirimA+ A-
Özet Bilgi
Kayıtlı Sermaye Tavanı Süre Uzatımı ve Esas Sözleşme Tadili'ne ilişkin alınan Genel Kurul Kararı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
28.12.2017
İlgili İşlem
KST Geçerlilik Tarihi Güncellemesi
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
10.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
10.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni)
31.12.2022
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No
7
SPK Başvuru Tarihi
16.11.2017
SPK Başvuru Sonucu
ONAY
SPK Onay Tarihi
04.01.2018
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi
21.03.2018
Genel Kurulâ€ËÅ“da Kayıtlı Sermaye Tavanı Konusu Görüşüldü mü? Kabul edildi mi?
Kabul edildi
marshal de bu kapı attı kayıtlı sermaye ile ilgili
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 07.12.2022
İlgili İşlem KST Geçerlilik Tarihi Güncellemesi
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 20.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 20.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2027
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 7
SPK Başvuru Tarihi 07.12.2022
2022 yıllık net karı % 65 ten fazla artmayan şirket tatmin edici değildir..
Hepsiburada ceo ' su
bloomberg tv
bence bu yılın en iyi mottosu bu :)
Sn. Filozof 3.uzatma alınabilir mi ?
Ben 2.uzatma son ; sonrasinda ya kayitli sermaye tavani yukseltilir ya da kayitlidan çıkılır diye biliyorum. Yanlis biliyor da olabilirim. Bence egeen de biz de yukselticez , egeen 2023 de patlatacak ama bizi bilmiyorum. Yukseltme haberleri de bugun duser gibi sanki
https://www.aksam.com.tr/guncel/bask.../haber-1329223
Alman basını: Türkiye dünyanın üretim merkezi oluyor
Alman basını, Türkiye’nin dünyanın önde gelen üretim merkezlerinden biri olmaya hazırlandığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çabalarının yatırımcıyı Türkiye’ye çektiği belirtildi. Alman…
22 Aralık 2022Alman basını: Türkiye dünyanın üretim merkezi oluyor
Alman basını, Türkiye’nin dünyanın önde gelen üretim merkezlerinden biri olmaya hazırlandığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çabalarının yatırımcıyı Türkiye’ye çektiği belirtildi.
Alman Die Welt gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye Kovid-19 salgını nedeniyle Çin’de yaşanan üretim ve tedarik sıkıntılarına yönelik alternatif bir merkez haline gelebilir. Kovid-19 salgını nedeniyle Çin’de yaşanan sıkıntıların ardından birçok şirket üretimlerini Avrupa’ya taşımak istiyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çabaları, yatırımcıları Türkiye’ye çekiyor. Haberde, yatırımcının rotayı Türkiye’ye çevireceği ve ülkenin bir üretim üssü olabileceği belirtildi.
Haberde DP World Yarımca CEO’su Kris Adams’ın, konumu nedeniyle Marmara Denizi’ndeki konteyner terminalinde büyük fırsatlar gördüğünü belirterek, “Türkiye’deki yatırım fırsatlarına iyi niyetle bakıyoruz. Ülke muazzam bir büyüme potansiyeline sahip” ifadelerine yer verildi. Haberde ayrıca, lojistik sektörünün birçok temsilcisinin Adams ile aynı görüşte olduğu aktarıldı. Die Welt makalesinde, pandemi döneminde uzun tedarik zincirlerinin kırılgan olduğunun kanıtlandığı için şirketlerin giderek üretim süreçlerini yakın bölgelere çektiği belirtildi.
Habere göre, yapıştırıcı malzemeler üreten Alman firması Tesa, gelecekte Türkiye üzerinden Yakın ve Ortadoğu’daki faaliyetlerini genişletmeyi planlıyor. Şirketin bir sözcüsü, “Metropol önemli bir lojistik merkezi olduğundan ve Avrupa, Asya ve Afrika için coğrafi bir kavşağı temsil ettiğinden, İstanbul satış ekiplerimiz için genel merkez olacak” dedi.
Mobilya mağazası Ikea da koltuk, kitaplık, gardırop ve mutfak dolabı gibi ürünlerin Türkiye’de üretilmesini istiyor. Bunun hangi kapsamda olacağı ise şimdiye kadar açıklanmadı. Daha fazla üretilen yerde, daha fazla taşıma gerekir. Lojistik sektörü de genişlemeye hazırlanıyor. Alman nakliye şirketi CEO’su Tobias Bartz, “Handelsblatt”a verdiği demeçte, “Şu anda Türk lojistik hizmetlerimizin genişletilmesi için büyük yatırımlar yapıyoruz. 2024’e kadar faaliyetlerimizi ikiye katlamayı planlıyoruz” dedi.
https://i.hizliresim.com/2q2xfsx.png
Bu kadar sığlık haber var diye bence:)
marşal evet daha önce de dalevere yapmış ve bdelsizi patlatmıştı huyu bu huylu huyundan vazgeçmez ama bfrenin ben de sn filozof gibi bu tezgahlara girecegini zannetmem hayırlısı diyelim ve dört gözle bekleşelim bakalım ne süpriz çıkacak kuluçka makinasından horoz mu tavuk mu yumurta mı yumurtayı tavuk yumurtlar ve kuluçkaya yatırır diye bekleşiriz.
https://resmim.net/cdn/2022/12/24/Jpn5I.png
https://resmim.net/cdn/2022/12/24/Jp9nb.png
İlk hedefime ulaştı. düzeltmesini de yaptı.
girdik bakalım son haftaya .
bu zamana kadar bi haber gelmiş olmalıydı bence ..
hiç açıklama yapmadan kayıtlıdan mı çıkacaklar acaba
kayıtlının aynı kalabileceğini düşünmüyorum ( 2 uzatma almıştık zaten)
ama bilmediğimiz şekilde bu aynı kalma haberi düşerse; 4 bin altına ineriz muhtemelen .
gerçi egeen deki güç , bizim sağlam kalmamızı da sağlıyor.
güzel haberlerde zaten otoban...
hayırlısı bakalım
Sayın joker
Bryat 2027. Marshall 2027
İnşaallah bizim ki uzatmaz
Sn.hoca ; yanlis biliyor olabilirim amaa ;
Benim bildigime gore 2'den fazla uzatilmiyor. Ve biz 2 kez uzattık.
Yani , ya kayitlidan cikicazz
Ya da kayitliyi sermayeyi arttiracaz diye dusunuyorum.
Dedigim gibi yanlis biliyor da olabilirim , kimseyi yaniltmak istemem
:D hahahahahah dogru dıyorsunuz kayıtlı sermaye tavanını arttırdıktan sonra haberı dusmustu zamanı anımsayamadım ama sok etkısı yaratmıstı:D karton ısınede donebılır.
Allah var ben noel oncesı rabırt abımızden buı kıyak beklemıstım ama olmadı. kaderimizi yasayacaz bakalım
vbts bitmeden 3 ü arasında güçsüzlük devam edicek belli , bi haber gelmezse