Sayfa 40/294 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 2352 madde; 313 - 320 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1. girdik bakalım son haftaya .
    bu zamana kadar bi haber gelmiş olmalıydı bence ..
    hiç açıklama yapmadan kayıtlıdan mı çıkacaklar acaba
    kayıtlının aynı kalabileceğini düşünmüyorum ( 2 uzatma almıştık zaten)
    ama bilmediğimiz şekilde bu aynı kalma haberi düşerse; 4 bin altına ineriz muhtemelen .
    gerçi egeen deki güç , bizim sağlam kalmamızı da sağlıyor.
    güzel haberlerde zaten otoban...
    hayırlısı bakalım
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2. Sayın joker

Bryat 2027. Marshall 2027
    İnşaallah bizim ki uzatmaz

3.  Alıntı Originally Posted by hoca65 Yazıyı Oku
    Sayın joker

Sn.hoca ; yanlis biliyor olabilirim amaa ;
    Benim bildigime gore 2'den fazla uzatilmiyor. Ve biz 2 kez uzattık.
    Yani , ya kayitlidan cikicazz
    Ya da kayitliyi sermayeyi arttiracaz diye dusunuyorum.
    Dedigim gibi yanlis biliyor da olabilirim , kimseyi yaniltmak istemem

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,608
     Alıntı Originally Posted by hoca65 Yazıyı Oku
    Sayın joker

marshall 20.000.000
    bryat 100.000.000 onların kayıtlsı normal de bfrenin kayıtlısı küçüçük kadarhem elektrikli işine giren ya da yatırımı biten başka artıları da var!Ben 2012 brisa bedelsizine benzer bir kayıtsızlık görüyorum
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    marshall 20.000.000
    bryat 100.000.000 onların kayıtlsı normal de bfrenin kayıtlısı küçüçük kadarhem elektrikli işine giren ya da yatırımı biten başka artıları da var!Ben 2012 brisa bedelsizine benzer bir kayıtsızlık görüyorum
    :D hahahahahah dogru dıyorsunuz kayıtlı sermaye tavanını arttırdıktan sonra haberı dusmustu zamanı anımsayamadım ama sok etkısı yaratmıstı:D karton ısınede donebılır.
    Allah var ben noel oncesı rabırt abımızden buı kıyak beklemıstım ama olmadı. kaderimizi yasayacaz bakalım
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

6.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    :D hahahahahah dogru dıyorsunuz kayıtlı sermaye tavanını arttırdıktan sonra haberı dusmustu zamanı anımsayamadım ama sok etkısı yaratmıstı:D karton ısınede donebılır.
    Allah var ben noel oncesı rabırt abımızden buı kıyak beklemıstım ama olmadı. kaderimizi yasayacaz bakalım
    hocam size bi mesaj atmıştım ama görmediniz galiba..
    neyse ki bfren de varmış elinizde , sevindim

7. vbts bitmeden 3 ü arasında güçsüzlük devam edicek belli , bi haber gelmezse

8.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    ne edersin verdi ateşi egeene kendisi de sinsice arkalardan nazar etmesinler diye yavaş hareket ediyor hızlı giden atın boku seyrek düşermiş der atalarımız bir bildikleri vardır mutlaka
    gene egeen'e ateşi verdi ancak en sonda tepki cılız, acaba dedirtiyor insana, inşallah yanılıyoruzdur sn mercek2

Sayfa 40/294 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •