Göm uleyn tahtacı, Kadir inanır in bir repliği vardı. En iyisi sen olsaydın, ben burada olmazdım! Göm! Ytd
Printable View
activexi de ellere kaptırdık sanırım kim bilir nerelerde trade ediyor
asels gitmiştir o
asels 30 ken biz 32 dik
42 oldu biz 36
asels için mi sordun abi 2,60 usd üzeri başka dünya 5,90 usd götürürler
bizi sorarsan hacimde ciddi düşüş var sanki götürmek değilde dinlendirmek istiyorlar :)
endeksin gazıyla azıcık yukarıya çekiyor ordan sert basıp viop dan fiski parası çıkarıyorlar izlenimi alıyorum
bi el atıverin de yurutelim kapanışa:)
Alıp satanlar yüzde 2- 3 u beğenmez olmuş, fredim hc yı anliyorumda, sen yapma bari moza hc. Uçmasını bekleyemessin, salına salına. Ytd
kim bilir belki de bugün zincirlerini kırar :)
Valla böyle yazıyorum ama yürek yemek lazım, ciğer lazim. Nirden nireye. Ayağında kundura, yar gelir dura dura şarkısıyla başladım ortamlara, sonra her sazını alan gibi geldim İstanbul'a. Hiç kolay olmadı. Şunu öğrendim emek verilmeyen kazançlarin kaybı kolay olur ama içerisinde acı ve sıkıntı varsa kıymeti daha çok bilinir.
Ha birşey daha öğrendim, herşeye sahip olmayı isteyen elindekini de kaybediyor.
https://youtu.be/Rp3er1cEsXg
Türkan ablayı hatırlayanlar bilir..
Zamanında çok paylaştım bu klibi.. unutulmazlar arasındadır.. ytd
Yine yamultma moduna girdiler sanırım piyasayi. Ytd
agacı mı sallıyorlar mal mı yediriyorlar anlayan var ise haber etsin
ha şunu da söylim aldığım yerinde 30 kademe altında şu anda
bofa pay vadelisinde shorttaydı fırsat bu bastıkça basıyor büyük ihtimalle pozisyon kapamaya çalışıyor
3 günlük satışı 10 milyon lotu geçti bofanın
normal bi gun degil bi dalavere donuyor yakında kokusu çıkar
akşam belli olur inş bofa vadelideki shortların büyük kısmını kapatmıştır
bizimkinin motor su kaynattı.sasa kendi aleminde froto gaza basmış tuprs falan. sıkıntı bizde bir suredir
oç tahtacı kendisinden başka kimse para kazansın istemiyor. fonlar ne yapsın adam alıyor bekliyor endeks giderken bile gitmeyince dogal olarak satıyor.giden trenlere atlıyor?nerede bilanco tayfası? 30. bilançoda oldugu gibi bunda da bi numara çıkmadı
birleşme falan da hikaye tahtacı aynı oç
Hisseye atlayan var mıdır moza hc? Ytd
Bofa güzel geçiş yaptı sanayi verip bankalara daldı