Sayfa 35/497 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 3974 madde; 273 - 280 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Öncelikle paylaşımlar için teşekkürler. Dar açıdan bakarsan haklı ama geniş açıdan bakılırsa yanlış düşünüyorsun.
    Böylesi daha iyi bence.. ytd

Bu konu biraz tartışılır, gerçi olmuş bitmiş bir mevzu eski defterleri karıştırmanın pek bir faydası yok ama dünkü rakamlara bakınca işte insan vay bee demeden edemiyor. Birleşmenin sağlayacağı sinerji ile daha etkin ve verimli tek bir şirketin uzun vadede olumlu olacağını bende düşünüyorum. Ancak mevcut durumda Soda sanayi şu anki Şişecam'ın motoru konumunda, birleşme sonrası sadece mimari camlar kısmından ciddi katkı geliyor, otomotiv tarafı hiç yok, cam ambalaj ve Paşabahçe ise eh işte denebilecek seviyedeler. Soda san. (kimyasallar) ürünlerindeki döviz bazlı fiyat artışlarının yanında, elektrik, cam elyaf, Oxyvit ve Abd deki doğal soda yatırımları hepsi Soda san. altında olacaktı ve bu ürünlerdeki fiyat artışları oldukça ciddi seviyelerde. Birleşme bu sene yapılsaydı Soda için çok çok daha iyi birleşme şartları oluşacağı kesin, ayrıca Soda olarak kalmış olsaydık fiyatının şimdilerde 70-75 TL civarında olabileceğini düşünüyorum. Neyse artık kısmet diyelim hayırlısı olsun.

Erdgass hc Soda külü fiyatları ile ilgili paylaşımı yapmıştım hatta şimdiye kadar görülmemiş bir şey yazmışlardı 1000 dolari görmüş!
    Dediklerine ABD yatirimlarini dahil etmiyorsun sanırım 😮,
    bir de şöyle bak ABD yatırımı olur muydu? Olsaydı finansallar ne halde olurdu? 2.6 kapasiteyle bu işler olur muydu? Olmazdı. Camis gibi elyafida tekrar ayirsalarin stresi falan yok artık.
    Bence bu hali tartışılmayacak kadar güzel.

Ha diyeceksin düz cam, otomotiv, ambalaj, mimari sektörler göreceli! Ama bunlarin dönemsel kazanımları var örneğin elektirkli araç ivme kazanınca cam talebi artacak haliyle pilde artacak daha o dönemlere giremedik henüz! Bunların içeriğinde zaten kül olacak ama 2.6 ile karsilanamayacakti ilereride daha fazla tonaj lazım olacak! Bunu da zaten halletti. Ytd

3. Son birkaç haftadır hisse belirgin bir yorgunluk emareleri gösteriyor. Eski agresifliği yok, endekse bile fazla ayak uyduramıyor gibi bir hali var dinlenme süreci yaşıyor sanki bu durumu sona erdirecek hisseye yeniden bir ivme kazandıracak bir şeyler (bir haber vs) gerekiyor sanki yada ağalar bilinçli bir şekilde buralarda tutuyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    8-Şişecam mevcut kredisini çevirmek için kredisi kredi aldı

Şirket Türkiye ve Avrupa'daki yatırım ve işletme sermayesi gereksinimlerini karşılamak amacıyla 2019 yılında

kullandığı 175 milyon euro tutarlı ve 3 yıl vadeli sendikasyon kredisinin refinansmanı amacıyla Bank of America ve

BNPP önderliğinde 240 milyon Euro tutarında 3 yıl vadeli yeni bir sendikasyon kredisi kullandı.
    Böyle bir haber okudum.İyi mi dir kötümüdür bir anlam veremedim.

5.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Böyle bir haber okudum.İyi mi dir kötümüdür bir anlam veremedim.
    Faiz oranı iyi ise güzel bence.Ucuz krediler birey şirket için iyi olur bu dönemde.Yatırımlarını hızlandırdıgını da biliyoruz şişe’nin.
    Ytd syg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

Çok sessiz kalmış, fredim hc nin istediği oldu sonunda. 😮 Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Çok sessiz kalmış, fredim hc nin istediği oldu sonunda. 😮 Ytd
    Bakalım tahtacı iyice sessizliğe gömecek mı ortamı! Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Çok sessiz kalmış, fredim hc nin istediği oldu sonunda. �� Ytd
    çalı arkasından devam abi

bıkanlar çıksa

bak ne güzel varlık fonu hisseleri para dağıtıyor

Sayfa 35/497 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri