Arzı 8-10 gün önce olan bi şirket için konuşmak erken. İlla ki bi silkeleyip tahtacısı, palası mal toplayacak. %70 astor ile oturup bekleyeceğim. Yolu sapa diye cv vermeye üşendim, çalışanı değil bi sakin olun da ortağı olalım :) ytd
Printable View
Arzı 8-10 gün önce olan bi şirket için konuşmak erken. İlla ki bi silkeleyip tahtacısı, palası mal toplayacak. %70 astor ile oturup bekleyeceğim. Yolu sapa diye cv vermeye üşendim, çalışanı değil bi sakin olun da ortağı olalım :) ytd
Şirketimiz,
1- Litvanya'da yerleşik özel firmalardan 30.01.2023 tarihinde muhtelif sayıda olmak üzere,
7.257.200.- € (YedimilyonikiyüzelliyedibinikiyüzAvro) bedelle "Güç Transformatörü",
1.687.296.- € (BirmilyonaltıyüzseksenyedibinikiyüzdoksanaltıAvro ) bedelle "Dağıtım Transformatörü",
2- İspanyada yerleşik özel bir firmadan 1.983.000.- € (BirmilyondokuzyüzseksenbinAvro) bedelle "Dağıtım Transformatörü" siparişi almıştır.
Her iki ülkeden alınan toplam sipariş bedeli 8.944.496.- € (Sekizmilyondokuzyüzkırkdörtbindörtyüzdoksanaltı Avro) 'dur.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
Kap Haberi: Litvanya ve İspanya'da toplam 8.944.496 Euroluk sipariş alınmış.
Dün de düşme vakitlerinde İran ve Teiaş siparişlerinin teslim edilmesiyle ilgili kap atıldı. Ben bu patronu sevdim
Bu güzel haberler fonların mal çıkması için kullanılırsa halka arzlar yine halkın ırzına geçme sistemine dönmüş demektir halka 12 liradan vermediler ama 27 liradan veriyorlar bu anlaşılır belki ama yabancı payı yarı yarıya düştü fonlar mal çıkıyor bu ayak oyunlarını yapanları spk ve hükümet görmez çünkü onların parmağı olabilir
Bu ülkede soygun, hükümete ve resmi kuruluşların haberi olmadan asla yapılamaz diye düşünüyorum. Ky olarak halka arzlardan faydalanma şansımız çok az. Halka arzlar, halka yapılmıyor ki zaten.
güzel haber yollamasa kademeye yüklü alım giren olmaz sadece habere duyarlı robotlar var onlara bile çaksalar yetiyor robot da bakıyor fake işler oda satıyor olan yeni gelen borsada yatırımcılık oyunu oynamaya gelmiş yeni yetmelere oluyor ha onlar da kazanacak ama zaman kaybedecekler şirket şu an ülkenin baya büyük şirletlerinden pahalı duruma geldi bunun sebebi ne
büyük arz olmasının temelde hiçbir mantığı yok hatta kötü bir durum zira büyüme yeri sınırlı oluyor ister istemez. gelecek büyüme beklentisi sınırlı olunca düşük fk ile fiyatlanıyor doğal olarak. fonlar 650 milyon$ dan malı alıp 1.5 milyar$ a sürdüler 50 60 milyonluk hacimlerle, şimdi isteyene bol bol veriyorlar. fonların arzlarla nasıl bedava para kazandığının resmidir. inşallah büyüme ibareleri gösterirde 30 fk ları görür yoksa büyük fiyasko olacak.
https://i.hizliresim.com/jialna5.png
18 ocak işleme başladığı günden şu ana kadar yapılan toplam işlem alan ve satanlar . y t d
https://i.hizliresim.com/p8gqhov.png
satanlar
https://i.hizliresim.com/54ulm4y.png
alanlar . y t d
Önceki günün tavanın altında ve devre kesti
Alışta bekleyen lot 2.3 milyon
Satışta bekleyen 7.3 milyon
Tabanı gösterirler bence
İki devre daha kessin yarına bürüt gelsin ky için en iyisi
Açık yapan küçük aracı kurumlar mı var küçük kurumlar büyük oyuncular altında kim var acaba
Ky yı kaçırdılar
Bu naz nereye kadar sürer Astor iki iş anlaşması daha göndersin şu ortamda bakalım o zaman görecez folümünüzü
Alışlar güçleniyor
Üçgünlük bist geçmişi var endex e göre hareket ediyor buda Astorix mıdır nedir.
YTD.
Teyit alıp döner tahminimce
Sadece astor değil endeks de tepetaklak. Bu kadar silkelediği yeter bence, 25 bandına gelince tekrar alımımı yapar arkama yaslanırım ama siz bunu yatırım tavsiyesi olarak almayın :)
İmdada bist100 Devre kesicisi yetişti ha ha ha
Nasıl bir ASTORX miş arkadaş dağ fare doğurdu.
https://www.linkpicture.com/q/Screen...225419_1_1.jpg
Bence öyle değil devre kesemeseydi bu günkü açılış rakamına yakın Bi yerden kapanırdı zaten endeks kötü olmasaydı buralarda oyalanmazdı
Yarın piyasa toparlarmı diyeceğim ama adamalar vermek için mahane arıyor.Daha dün arz olan kağıdın endekile işi olmamalıydı bence endeks ve Astor un aynı anda düşmesi arzdaki pazarlama dağıtım açgözlülüğü son arzlarda ky by den ve kurumsallardan daha dirayetli by iş kaplarını bile satış fırsatına çevirdi.
YTD
Boşver devamında gelecek olan kaplarda arkasından koşarlar
biri endex %3yapti desin suna
pek izlememiştim ama banada öyle gibi gelmeye başladı ytd
tabandaki hisseler kalktı mal çakmak istiyorsan yeşil göster
Hisseyi aşşağı çekmek için özel bir çaba içindeler mal kıymetli sattıklarını aşağıdan alma çabası
bu gün biste bulasanda pişman bulasmayanda bakalım nolcak