Sayfa 36/254 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 2027 madde; 281 - 288 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

Arzı 8-10 gün önce olan bi şirket için konuşmak erken. İlla ki bi silkeleyip tahtacısı, palası mal toplayacak. %70 astor ile oturup bekleyeceğim. Yolu sapa diye cv vermeye üşendim, çalışanı değil bi sakin olun da ortağı olalım ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Şirketimiz,

1- Litvanya'da yerleşik özel firmalardan 30.01.2023 tarihinde muhtelif sayıda olmak üzere,

7.257.200.- € (YedimilyonikiyüzelliyedibinikiyüzAvro) bedelle "Güç Transformatörü",
    1.687.296.- € (BirmilyonaltıyüzseksenyedibinikiyüzdoksanaltıAvro ) bedelle "Dağıtım Transformatörü",
    2- İspanyada yerleşik özel bir firmadan 1.983.000.- € (BirmilyondokuzyüzseksenbinAvro) bedelle "Dağıtım Transformatörü" siparişi almıştır.

Her iki ülkeden alınan toplam sipariş bedeli 8.944.496.- € (Sekizmilyondokuzyüzkırkdörtbindörtyüzdoksanaltı Avro) 'dur.

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Kap Haberi: Litvanya ve İspanya'da toplam 8.944.496 Euroluk sipariş alınmış.
    Dün de düşme vakitlerinde İran ve Teiaş siparişlerinin teslim edilmesiyle ilgili kap atıldı. Ben bu patronu sevdim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Bu güzel haberler fonların mal çıkması için kullanılırsa halka arzlar yine halkın ırzına geçme sistemine dönmüş demektir halka 12 liradan vermediler ama 27 liradan veriyorlar bu anlaşılır belki ama yabancı payı yarı yarıya düştü fonlar mal çıkıyor bu ayak oyunlarını yapanları spk ve hükümet görmez çünkü onların parmağı olabilir
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

5.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    Bu güzel haberler fonların mal çıkması için kullanılırsa halka arzlar yine halkın ırzına geçme sistemine dönmüş demektir halka 12 liradan vermediler ama 27 liradan veriyorlar bu anlaşılır belki ama yabancı payı yarı yarıya düştü fonlar mal çıkıyor bu ayak oyunlarını yapanları spk ve hükümet görmez çünkü onların parmağı olabilir
    Sn ata_306 Doğru tespit kap geldi yine ky alıyor yine kurumlar kapı fırsat bildi satıyor halka arzında mikropluk vardı halka mı arz yapıyorlar kurumlarla çalışanına mı belli değil %100 kazancı gören kurumlar çıkıyor.

YTD.

Sayfa 36/254 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •