Arzý 8-10 gün önce olan bi þirket için konuþmak erken. Ýlla ki bi silkeleyip tahtacýsý, palasý mal toplayacak. %70 astor ile oturup bekleyeceðim. Yolu sapa diye cv vermeye üþendim, çalýþaný deðil bi sakin olun da ortaðý olalýmytd
Arzý 8-10 gün önce olan bi þirket için konuþmak erken. Ýlla ki bi silkeleyip tahtacýsý, palasý mal toplayacak. %70 astor ile oturup bekleyeceðim. Yolu sapa diye cv vermeye üþendim, çalýþaný deðil bi sakin olun da ortaðý olalýmytd
Þirketimiz,
1- Litvanya'da yerleþik özel firmalardan 30.01.2023 tarihinde muhtelif sayýda olmak üzere,
7.257.200.- € (YedimilyonikiyüzelliyedibinikiyüzAvro) bedelle "Güç Transformatörü",
1.687.296.- € (BirmilyonaltýyüzseksenyedibinikiyüzdoksanaltýAvro ) bedelle "Daðýtým Transformatörü",
2- Ýspanyada yerleþik özel bir firmadan 1.983.000.- € (BirmilyondokuzyüzseksenbinAvro) bedelle "Daðýtým Transformatörü" sipariþi almýþtýr.
Her iki ülkeden alýnan toplam sipariþ bedeli 8.944.496.- € (Sekizmilyondokuzyüzkýrkdörtbindörtyüzdoksanaltý Avro) 'dur.
Kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgilerine sunarýz.
Saygýlarýmýzla,
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Kap Haberi: Litvanya ve Ýspanya'da toplam 8.944.496 Euroluk sipariþ alýnmýþ.
Dün de düþme vakitlerinde Ýran ve Teiaþ sipariþlerinin teslim edilmesiyle ilgili kap atýldý. Ben bu patronu sevdim
Bu güzel haberler fonlarýn mal çýkmasý için kullanýlýrsa halka arzlar yine halkýn ýrzýna geçme sistemine dönmüþ demektir halka 12 liradan vermediler ama 27 liradan veriyorlar bu anlaþýlýr belki ama yabancý payý yarý yarýya düþtü fonlar mal çýkýyor bu ayak oyunlarýný yapanlarý spk ve hükümet görmez çünkü onlarýn parmaðý olabilir
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri